Airconditioning installatie binnen woning

Wij kochten recent een vier jaar oude woning en we kwamen erachter dat je weliswaar de warmte lang buiten kan houden, maar als het eenmaal warm is in huis, koelt het erg langzaam weer af. Het huis blijft heel lang heel warm, eigenlijk hebben we tot en met oktober geen kachel aan. Airconditioning is in dit geval natuurlijk een hele fijne oplossing.

Nijmijer koelt de familie De Vries

Met Nijmeijer kwamen we tot het plan om op elke verdieping een airconditioning aan te brengen, waarmee we niet alleen wilden verkoelen, maar ook verwarmen. Het is energietechnisch namelijk een stuk interessanter om het zo aan te pakken, dan om steeds de vloerverwarming een tandje harder te laten lopen. Met de airconditioning kan je de ruimte niet alleen koelen, maar dus ook verwarmen en dankzij deze units kan de vloerverwarming op dezelfde temperatuur blijven, wat natuurlijk flink scheelt in de energiekosten.

Het installeren verliep soepel en de nazorg van Nijmeijer is ook bijzonder prettig. Af en toe even vragen of alles naar wens is en of ze nog iets kunnen doen, dat soort dingen. De airco werkt nu alweer een hele tijd als een zonnetje en we zijn er nog elke dag tevreden mee!

We hebben een uitstekende ervaring met Nijmeijer achter de rug. De communicatie verliep erg soepel en de ideeën die we hadden met betrekking tot de verkoeling en verwarming, werden ook door ze bevestigd. Dit alles maakte het een zeer soepele samenwerking en we zijn dan ook heel blij met de airconditioning, die goed draait en voor een heerlijke temperatuur in huis zorgt.