Nijmeijer Koelt Hoogeveen

Ons verhaal

Wij zijn Nijmeijer, een hecht familiebedrijf gevestigd in Hoogeveen. Met 40 jaar expert in koel- , klimaat- en elektrotechniek. Vol passie werken wij voor een breed pallet aan klanten uit de regio. Werkzaam in veel verschillende branches en sectoren kunt u altijd bij ons terecht.

Ons team beschikt over een hoge mate van specifieke vakkennis en technische vaardigheden. Altijd enthousiast worden onze medewerkers regelmatig bijgeschoold over de laatste ontwikkelingen, regelgevingen en innovaties. Wij houden het hoofd altijd koel. Bij ons bent u verzekert van een snelle service en een efficiënte storing oplossing.

Onze expertise

Nijmeijer, voor ieder installatietechnisch project van grote toegevoegde waarde. Ieder project perfect realiseerbaar dankzij onze jarenlange praktijkervaring en technische expertise. Wij denken met u mee, vanaf het eerste ontwerp tot en met de uiteindelijke installatie en het bijbehorende onderhoudsplan. 

Innovatie staat hoog in ons vaandel. We hebben oog voor milieu en duurzaamheid. Restenergie van uw koel- of vriesinstallaties gebruiken is nóg energiezuiniger. Onze koelinstallaties koelen bovendien met natuurlijke koudemiddelen. Milieuvriendelijk, veilig en energievriendelijk. Naast een vakkundige installatie zorgen wij uiteraard ook voor het vereiste en gewenste periodieke onderhoud. Ons servicecontract geeft u de zekerheid dat alle installaties perfect worden onderhouden, conform regelgeving en certificeringseisen. 

Wij zijn volledig gecertificeerd conform de F-gassenverordening (voorheen STEK erkenning), de richtlijnen en eisen van het PED en Sterkin, werken we conform de geldende NEN normering en zijn we in het bezit van het VCA bedrijfscertificaat. Aangesloten bij het NVKL bieden wij een garantie voor veilig en kwalitatief hoogstaand installatiewerk van een erkend installateur

NVKL lid
VCA certificaat

Dekra


Een greep uit de mogelijkheden:

  • Installatie op afstand monitoren
  • Controle van temperaturen
  • De melding naar onze serviceafdeling of monteur kan automatisch worden geregeld

Ons team

Bij ons staat persoonlijk contact voorop. U heeft één aanspreekpunt voor al uw vragen en opmerkingen. Korte communicatielijnen en begrijpelijke taal, dat is ons motto. Ons team is enthousiast, toont inzet, is vakbekwaam en heeft verstand van zaken. Wij stellen onze binnendienst dan ook graag aan u voor.  

Planning - De telefoon wordt opgepakt door onze planner. Met een probleem of een vraag kunt u daar dan ook terecht. De planner zorgt ervoor dat complicaties gemakkelijk en snel worden opgelost. 

Verkoop - Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van koeling of verwarming binnen uw bedrijf? Laat een van onze verkopers langskomen. Zij bekijken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn met uw nieuwbouwproject.

Projectleiding - Onze projectleider neemt het nieuwe project voor zijn rekening. Het is zijn taak om zich te storten op uw nieuwbouwproject en alles tot in de puntjes te realiseren. 

Service - Wij laten u nooit in de kou staan. Voor praktische zaken en vragen kunt u bij onze servicemedewerkers terecht, zij helpen u altijd zo snel mogelijk met uw problemen. 

Erkend leerbedrijf

Naast ons vaste team leiden wij ook vakmensen op. We zijn een erkend leerbedrijf, wat betekent dat we stages en leerbanen aanbieden aan verschillende vakmensen in opleiding.

Erkend leerbedrijf