Nijmeijer koelt Coop

Nijmeijer koelt Coop

In maart hebben wij de Spar, die voorheen in onze vestiging zat, overgenomen en omgezet naar de Coop formule. Wij kunnen het dorp zo beter bedienen met houdbare en verse producten. Om de kwaliteit van onze verse producten te waarborgen hadden wij nieuwe koelingen nodig. Een samenwerking met Nijmeijer was het gevolg.

Het vergelijken van koel leveranciers was een tijdrovende taak tijdens de start van het project. Nijmeijer kwam al snel boven water drijven. Het bedrijf werkt met nieuwe en energiezuinige systemen. Dit waren technieken waar wij ook mee wilden werken. Bovendien kenden wij Nijmeijer uit het verleden en hoorden we goede verhalen over het bedrijf waardoor wij besloten dit project met hen aan te gaan. Een frisse start met een nieuwe samenwerking.

Nijmeijer koelt Coop

De samenwerking verloopt goed en wij zijn tevreden. Contacten onderling worden gemakkelijk en snel gelegd. Daarnaast is Nijmeijer snel in schakelen en denken ze altijd met ons mee. Het was erg prettig om te zien hoe al het werk tijdens de installatie uit onze handen werd genomen. We hadden er geen omkijken meer naar; een last van onze schouders.

Klaas Jan Scherff - Coop supermarkt