Nijmeijer Koelt kan jouw airco plaatsen in Drachten.

Airco plaatsen in Drachten

Zweten, slecht slapen en niks uit je handen kunnen krijgen? Met de warme zomers van tegenwoordig heb je maar weinig energie en daalt je productiviteit aanzienlijk. Door een airco te plaatsen in Drachten kun je het leefklimaat in je woning of op kantoor sterk verbeteren.

Nijmeijer Koelt heeft ruim 40 jaar ervaring op het gebied van koeltechniek en weet precies wat er nodig is voor jouw ruimte. Onze hoogwaardige kwaliteit airconditioners zorgen ervoor dat jij geniet van een heerlijk klimaat. Wij voorzien je van deskundig advies en zorgen voor een snelle, professionele plaatsing van jouw airco in Drachten.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Een airco in Drachten: de must voor thuis en op kantoor

De zomers worden steeds warmer en dat betekent dat de temperaturen in onze woningen en op het werk ook steeds meer stijgen. Dit leidt tot een hoop ongemak, een slechte nachtrust en een verlaagde productiviteit. Een airco plaatsen in Drachten biedt talloze voordelen.

  • Verkoeling in de zomer en warmte in de winter Met een airco in Drachten kun je je woning of werkplek verkoelen in de zomer en verwarmen in de winter
  • Gericht verwarmen van de ruimte Je kunt de ruimte gericht verwarmen, waardoor je bespaard op stookkosten
  • Schone, gefilterde lucht Een airconditioning zorgt voor een verbeterde luchtkwaliteit

Met een airco van Nijmeijer Koelt creëer je een aangename binnentemperatuur en een comfortabele leef- en werkomgeving. De lucht wordt gefilterd van stofdeeltjes, allergenen en andere verontreinigende stoffen. Hierdoor adem je een frisse en zuivere lucht in.

Waarom een airco plaatsen in Drachten?

  • frisse en gezonde lucht Je geniet van een frisse en gezonde lucht in huis of op kantoor
  • Verkoelen en verwarmen De airco kan zowel koelen als verwarmen, waardoor de airco ook in de winter gebruikt kan worden
  • Professionele montage Professionele montage
  • De airco is geluidsloos De airco is vrijwel geluidloos, waardoor je er geen last van hebt
  • Met een airco hogere productiviteit en concentratie Met een airco in de ruimte heb je een hogere productiviteit en concentratie
  • Verbeterde luchtkwaliteit door airco filter Airco’s verbeteren de luchtkwaliteit door de lucht te filteren

Verkoelen en verwarmen met een airconditioning in Drachten

Veel mensen kiezen voor een airco als middel om hun woning of bedrijfspand te verkoelen. Met een airco in huis of je bedrijfspand geniet je van een aangename temperatuur, zelfs op de warmste dagen van het jaar. Toch kunnen de airco’s van tegenwoordig veel meer dan dat. Zo kun je een airco in de winter ook gebruiken om je ruimte te verwarmen. Waar in de zomer de warmte uit de lucht wordt onttrokken en naar buiten wordt afgevoerd, is dat in de winter eigenlijk andersom. De warmtepomp trekt dan warmte aan de buitenlucht en geeft dit af aan de binnenlucht. De airco kan dit zelfs bij een buitentemperatuur van -15°C, wat in Nederland vrijwel nooit voorkomt. Hierdoor is de airco in ons land vrijwel het hele jaar van toegevoegde waarde voor jouw leefcomfort.

Een airco installeren in Drachten die ook kan verwarmen kan daarmee bijdragen aan een lagere gasrekening. Elektriciteit is tegenwoordig voordeliger dan gas. Airco’s werken op elektriciteit en door de airco te gebruiken, kun je de traditionele verwarming, die op gas werkt, een standje lager of zelfs uit zetten.

Airco plaatsen in Drachten

Een airco plaatsen in Drachten vereist professionele expertise en ervaring. Bij Nijmeijer Koelt ben je verzekerd van hoogwaardige installatiediensten. Ons team van ervaren en gecertificeerde installateurs zal jouw locatie in Drachten beoordelen en advies geven over het meest geschikte type airconditioningsysteem voor jouw woning.

Wij zorgen voor een vakkundige en veilige installatie van het systeem. Onze installateurs zullen de airco aansluiten op het elektriciteitsnet, de juiste leidingen en kanalen installeren, en ervoor zorgen dat het systeem optimaal functioneert. Met Nijmeijer Koelt hoef je je geen zorgen te maken over de installatie, want wij zorgen ervoor dat alles professioneel en efficiënt wordt afgehandeld. De airco kan na installatie eenvoudig bediend worden met een afstandsbediening, waardoor jij de airco precies naar wens kunt afstellen op ieder moment.

Deze bedrijven gingen je voor:

Het onderhoud van je airconditioning

Door regelmatig onderhoud uit te voeren blijft je airco efficiënt werken en voorkom je onverwachte storingen. Om ervoor te zorgen dat jouw airconditioning in topconditie blijft, biedt Nijmeijer Koelt ook uitstekend onderhoud en service. Onze deskundige technici controleren de prestaties en stellen eventuele problemen of slijtage vroegtijdig vast. Het vroegtijdig voorkomen van problemen is immers beter dan het moeten repareren als het al stuk is.

Mocht je onverhoopt een probleem ervaren met je airco, dan staan onze deskundige monteurs paraat om het probleem snel en professioneel op te lossen. We streven ernaar om een betrouwbare en klantgerichte service te bieden, zodat je te allen tijde kunt genieten van het comfort van je airconditioningsysteem.

Nijmeijer Koelt: Sterk in koeltechniek

Nijmeijer Koelt is expert op het gebied van koeltechniek en daarmee dé partij om jouw airconditioning te plaatsen in Drachten. Met 40 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat de airco snel en op professionele wijze geplaatst wordt, waardoor je er zo min mogelijk last van hebt. Veelal kunnen wij de klus binnen één werkdag al klaren, zodat jij snel kunt genieten van een heerlijke lucht in huis.

Of het nu gaat om een airco in je woonhuis of in je bedrijfspand, ons team van koeltechnici regelt het graag voor je. Wij werken met airco’s van het hoogstaande merk Mitsubishi, waardoor je de beste kwaliteit op het gebied van airco’s in huis haalt. Naast het installeren van de airco, helpen wij je ook graag met het onderhouden ervan. Hierdoor hoef jij er vrijwel niet naar om te kijken en geniet je van een heerlijke lucht in de ruimte.

Wij beperken ons niet alleen tot Drachten, maar zijn een begrip in het noorden van het land. Wil je bijvoorbeeld een airco in Heerenveen? Of een airco in Friesland? Ook dan kun je bij ons terecht.

Een airco laten plaatsen in Drachten

Wil jij een airco plaatsen in Drachten? Bij Nijmeijer Koelt ben je verzekerd van een aangename temperatuur binnenshuis en een fijner leefklimaat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de wensen en mogelijkheden te bespreken.