Laat jouw airco in Friesland plaatsen door Nijmeijer Koelt

Airco plaatsen in Friesland

Het kan ‘s zomers vaak onaangenaam warm worden in de slaapkamer, woonkamer of op kantoor. Dit komt de leef-en werkkwaliteit niet ten goede en zorgt zelfs voor een vermindering van je productiviteit. Voor iedereen die hier last van ervaart, hebben wij de oplossing.

Een Airco plaatsen in Friesland zorgt snel voor aangename verkoeling. In het voor- en najaar, wanneer het juist net te koud is, kan een airconditioning de ruimte ook verwarmen. Voor zowel zakelijke als particuliere klanten verzorgen wij de installatie en het onderhoud van uw koelinstallatie.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Altijd een optimale temperatuur met een airco in Friesland

In het buitenland is airconditioning een echte must, maar we zien deze installaties ook steeds vaker terug in Nederland. De meeste gebouwen in Nederland houden warmte vast, dus een airco is geen overbodige luxe. Een airco in Friesland wordt voornamelijk gebruikt om ruimtes te koelen. De airco onttrekt energie uit de ruimte en geeft die af aan de buitenlucht. Dit koelt de ruimte. Daarnaast ontvochtigt en filtert een airco de lucht in de ruimte, wat zorgt voor een betere luchtkwaliteit.

De installatie wordt snel verzorgd, meestal al in één dag, waardoor je binnen de kortste keren geniet van een fijner leefklimaat. Wil jij jouw collega’s hun werkomstandigheden verbeteren of zelf thuis lekker afkoelen in je huis? Nijmeijer Koelt heeft met 40 jaar ervaring in koeltechniek al veel mensen geholpen met het verbeteren van hun binnenklimaat.

Deze bedrijven gingen je voor:

De voordelen van een airco plaatsen in Friesland

Iedereen wil zich prettig voelen thuis of op kantoor, en dat is voor een groot deel afhankelijk van een prettig binnenklimaat. Wil jij ook het hoofd koel houden? Dan is een airco laten plaatsen in Friesland iets voor jou. Je maakt gebruik van onderstaande voordelen:

  • Verkoeling in de zomer en warmte in de winter Een airco in Friesland geeft verkoeling in de zomer en warmte in de winter.
  • Schonere lucht en betere luchtkwaliteit Airco’s zorgen voor schonere lucht in huis en dus een betere luchtkwaliteit. Dit komt door de filter die de lucht zuivert.
  • Een airco onttrekt vocht uit de lucht Ook onttrekt airco het vocht uit de lucht en heb je zelf de controle over de luchtvochtigheid en luchtkwaliteit.

Professioneel jouw airco laten plaatsen in Friesland

Zoek je een deskundige airco monteur in Friesland? Zoek dan niet verder! Met ruim 40 jaar expertise in koeloplossingen staan we klaar om je van dienst te zijn. We installeren niet alleen diverse soorten airco's, maar bieden je ook persoonlijk advies. We kijken naar jouw specifieke wensen en de eigenschappen van je huis of kantoor om het perfecte airco systeem aan te raden. Ons assortiment bestaat uit vooraanstaande A-merk aircosystemen, en deze worden met zorg en professionaliteit door onze ervaren monteurs geïnstalleerd.

Airconditioning in Friesland koelt én verwarmd

Inmiddels kan een airco veel meer dan verkoelen: hij koelt én verwarmt de lucht in de ruimte. Met een airco verwarm je jouw woonkamer snel en comfortabel. Dat bespaart gas en zo blijft jouw energierekening laag. De geavanceerde Mitsubishi airco's van Nijmeijer Koelt kunnen zowel verwarmen als koelen. Dit dubbele gebruik is ideaal voor ruimtes die in de zomer heet worden en die je in de winter ook warm wilt houden. Zo geniet je het hele jaar door van een aangename binnentemperatuur.

Wij zorgen voor het onderhoud van jouw airco

Na verloop van tijd verzamelen vuil en bacteriën zich in de luchtfilters van de airco. Regelmatig laten onderhouden is daarom van groot belang. Nadat we jouw airco in Steenwijk hebben geïnstalleerd, blijven we betrokken voor het onderhoud. We komen graag bij je over de vloer om de levensduur van je airco te optimaliseren. Voor advies of vragen over je nieuwe airco staan we altijd voor je klaar. Op die manier ben je verzekerd van een perfect binnenklimaat voor de komende jaren. Je profiteert dan ook direct van onze service 24/7 storingsdienst.

Deskundig jouw airco laten installeren in Friesland

Wij leveren niet alleen de airco unit maar verzorgen ook de volledige installatie. Over montage hoeft u zich geen zorgen te maken, onze eigen gediplomeerde monteurs verzorgen de gehele installatie, installeren de airco en leveren hem volledig werkend met uitleg op. Wij plaatsen de airco in no time, zodat jij het hoofd koel houdt bij warm weer. Daarnaast kunt u op kantoor hierdoor weer snel aan het werk gaan.

Hierom kies je voor Nijmeijer Koelt

  • Kwaliteit airco’s van A-merken Kwaliteit airco’s van A-merken
  • Deskundig airco advies Deskundig advies voor jouw persoonlijke situatie
  • Professionele airco montage Professionele montage
  • H40 jaar ervaring in koeltechniek 40 jaar ervaring
  • Airco’s veelal uit voorraad leverbaar Airco’s veelal uit voorraad leverbaar

Nijmeijer Koelt om uw airco te plaatsen in Friesland

Wil jij ook in de zomer én winter profiteren van een optimaal binnenklimaat? En een betere luchtkwaliteit en luchtvochtigheid? Bij Nijmeijer Koelt ben je aan het juiste adres voor het kopen en laten installeren van een airco. Met 40 jaar ervaring ben je ervan verzekerd dat je in goede handen bent en dat we jou kunnen voorzien van deskundig advies. Ben je op zoek naar een airco in Drenthe, airco in Groningen of airco in Overijssel?

Vraag nu een offerte aan en ervaar zelf het gemak van een airco plaatsen in Friesland. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je en kijken naar de beste optie voor jouw situatie.