Laat jouw airco in Steenwijk plaatsen door Nijmeijer Koelt

Airco plaatsen in Steenwijk

De hittegolven slaan ons tegenwoordig om de oren in de zomer. Door de hitte verlies je veel energie om je lichaamstemperatuur te verlagen en de productiviteit daalt aanzienlijk. Laat een airco plaatsen in Steenwijk om ervoor te zorgen dat je zonder moeite in een lekker klimaat zit. Niemand voelt zich prettig in een warme omgeving waarbij je bij het minste of geringste al aan het zweten bent.

Dankzij ruim 40 jaar ervaring weet Nijmeijer Koelt precies wat er nodig is voor jouw ruimte. Met onze hoogwaardige kwaliteit airconditioners zit jij supersnel in een heerlijk klimaat. Je kunt bij ons terecht voor deskundig advies, de beste producten en snelle, professionele installatie van jouw airco in Steenwijk.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Waarom airco plaatsen in Steenwijk?

Hoewel het warmere weer over het algemeen met open armen ontvangen wordt na de koude winter, kan het ook voor problemen zorgen. De gebouwen in Nederland zijn gebouwd om warmte binnen te houden, omdat juist de winters zo onguur kunnen zijn. Hierdoor is het binnen haast niet meer vol te houden in de zomer, al helemaal niet met de hittegolven die we tegenwoordig steeds vaker zien. Een airco laten plaatsen in Steenwijk is daarom geen overbodige luxe meer, maar een noodzakelijkheid. Het is bewezen dat mensen productiever werken in een temperatuur van ongeveer 22 graden. Wil jij jouw collega’s hun werkomstandigheden verbeteren of zelf thuis lekker afkoelen in je huis? Nijmeijer Koelt heeft met 40 jaar ervaring al veel mensen mogen helpen met het verbeteren met hun binnenklimaat.

Wij bieden je:

 • Verkoeling én verwarming Verkoeling én verwarming: Naast het afkoelen van jouw ruimtes, kan jouw airco in Steenwijk ruimtes ook verwarmen dankzij de reverse stand
 • Verbeterde luchtkwaliteit Verbeterde luchtkwaliteit: Jouw airco in Steenwijk filtert de lucht in de ruimte, waardoor de luchtkwaliteit beter wordt
 • Professionele installatie Professionele installatie: In de meeste gevallen kunnen we jouw airco installeren in Steenwijk binnen één werkdag

Veel meer dan alleen afkoelen

Hoewel velen denken dat airconditioning in Steenwijk enkel helpt met het afkoelen van een ruimte, doet het nog veel meer dan dat. Een airco koelt, verwarmt én zuivert de lucht. Vooral het zuiveren van de lucht is een geweldige feature voor mensen met allergieën en astma. De luchtstroom die door de airco trekt, wordt namelijk schoongemaakt door het filteren van stof, pollen en schimmels. Dat is een heerlijke frisse lucht voor iedereens longen. Daarnaast is een airco in Steenwijk ook nog fijn voor de neus, omdat deze ook nare geurtjes verwijdert. Zo krijg je een neutrale luchtstroom in jouw ruimtes en weet je zeker dat iedereen die over de vloer komt zich goed zal voelen.

Perfecte klimaatcontrole met airco in Steenwijk

De airconditioners van Nijmeijer Koelt hebben een revers optie, waardoor ze van het koelen van de ruimte overgaan op het verwarmen van de ruimte. Hiervoor hoeft de cv ketel niet aan te slaan, waardoor je flink kunt besparen op stookkosten. Jouw airconditioning in Steenwijk werkt op dat moment meer als een hete lucht kachel. Dit betekent dat de airco het gehele jaar te gebruiken is, waardoor het een meer duurzame investering is voor jouw portemonnee. Naast de temperatuur, kun je ook de luchtvochtigheid aanpassen. Dat betekent dat je nooit meer in een te droge omgeving zit met jouw nieuwe airco in Steenwijk.

Professioneel airco installeren in Steenwijk

Een airco installeren in Steenwijk is een deskundige uitdaging. Doordat elk gebouw anders is opgebouwd, moet er altijd gekeken worden waar de airco het beste kan worden opgehangen. Naast de airco’s in het pand, moet er ook een buitenunit geplaatst worden. De verbinding tussen de units is uitermate belangrijk, omdat de luchtstroom hier goed doorheen moet lopen, zodat het luchtklimaat optimaal blijft. De ervaren installateurs van Nijmeijer Koelt kunnen deze complexe klus snel klaren. In de meeste gevallen lukt dit binnen één werkdag, waardoor je er zo min mogelijk last van hebt.

Na jouw airco plaatsen in Steenwijk staan wij ook voor je klaar voor het nodige onderhoud. Wij komen graag bij je langs om te zorgen dat jouw airco zo lang mogelijk goed blijft. We zijn bereikbaar voor advies en om jouw vragen te beantwoorden over jouw geplaatste airco. Zo weet je zeker dat je nog jaren kunt genieten van een ideaal binnenklimaat.

De beste airco in Steenwijk

Met de airconditioning van Nijmeijer Koelt ben je ervan verzekerd dat je geen last meer hebt van de temperatuurswisselingen buiten. Een airco in Steenwijk is dus een goede investering om jouw levenskwaliteit sterk te verbeteren.

 • Frisse en gezonde lucht Frisse en gezonde lucht
 • Verwarming tijdens de koude dagen Verwarming tijdens de koude dagen
 • Snel geïnstalleerd Snel geïnstalleerd
 • Hoge kwaliteit airconditioners Hoge kwaliteit airconditioners
 • Perfect voor elk type gebouw Perfect voor elk type gebouw

Deze bedrijven gingen je voor:

Nijmeijer Koelt staat voor je klaar

Dankzij onze kennis en ervaring rondom koeltechniek, kunnen wij je helpen met al je vragen rondom de koeling. Of het nu gaat om airco voor in je woning of airco laten plaatsen in Steenwijk bij retail of horeca, we regelen het graag voor je. Na het installeren van je airco, kunnen we ook helpen met het onderhoud. We voorzien je graag van advies over het plaatsen van airconditioning in jouw ruimtes. Met 40 jaar ervaring ben je ervan verzekerd dat je in goede handen bent.

Laat jouw airco installeren in Steenwijk

 • Doorgaans installatie binnen één werkdag Doorgaans installatie binnen één werkdag
 • Professionele installatie Professionele installatie
 • Altijd tijd voor onderhoud en advies Altijd tijd voor onderhoud en advies
 • Hoge kwaliteit airco’s Hoge kwaliteit airco’s
 • Meer dan alleen verkoeling Meer dan alleen verkoeling

Wil jij airconditioning in Steenwijk of heb je vragen of advies nodig? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op, zodat jij binnenkort geniet van de frisse lucht uit jouw nieuwe airco.