Nijmeijer Koelt kan jouw airco plaatsen in Hardenberg en zorgen voor een stijlvolle afwerking

Airco plaatsen in Hardenberg

Zie jij nu al op tegen die slapeloze tropennachten aankomende zomer? Omdat de temperaturen van Nederlandse zomers steeds hoger lijken uit te vallen, is airco geen overbodige luxe. Als het eenmaal warm is in een ruimte, raak je dit ook lastig weer kwijt. Voor iedereen die thuis of op het werk last ervaart van de hitte, kunnen wij een airco plaatsen in Hardenberg.

Een gezonde werk-en woonsituatie zal door iedereen gewaardeerd worden. Nijmeijer Koelt heeft ruim 40 jaar ervaring in koeltechniek binnen de zakelijke én particuliere sector. Wij zijn van alle markten thuis en installeren jouw airco in Hardenberg vaak binnen een dag.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Waarom een airco thuis of op kantoor echt een must is

Uiteindelijk willen we allemaal een lekker binnenklimaat, wat comfortabel aanvoelt en waarin iedereen zich prettig voelt, ongeacht de buitentemperatuur. Op warme dagen zal een airco het allerbest werken om je huis koel te maken én te houden. Dit zal de leefkwaliteit tijdens de warmte zeker ten goede komen. En als je thuiswerkt: een koele werkplek zorgt voor meer productiviteit. Nijmeijer Koelt kan als specialist in koeltechniek jou voorzien van een onderhoudsarme airconditioning in Hardenberg van hoge kwaliteit.

  • Verkoeling in de zomer en warmte in de winter Een airco in Hardenberg geeft verkoeling in de zomer en warmte in de winter
  • Gericht verwarmen van de ruimte Door het gericht verwarmen van een ruimte kan worden bespaard op stookkosten
  • Schone, gefilterde lucht Airconditioning zorgt zowel thuis als op kantoor voor een schone, gefilterde lucht

Airconditioning in Hardenberg regelt de juiste temperatuur en luchtkwaliteit in elke afzonderlijke kantoorruimte. Medewerkers kunnen zich beter concentreren op hun werkzaamheden en dat zal hun plezier in het werk alleen maar laten toenemen. Want wie werkt in een aangename klimaat voelt zich prettiger op kantoor en dat is natuurlijk wat elke ondernemer wil bereiken.

Elk seizoen efficiënt gebruik maken van jouw airco

Als je een airco laat plaatsen in Hardenberg, is het goed om te weten dat deze zowel kunnen koelen als verwarmen. Zo kun je in de zomer met de airco de kamers in je huis koelen. De warmte van binnen wordt dan naar buiten afgevoerd.

In de winter keer je het proces om. De warmtepomp onttrekt dan warmte aan de buitenlucht – dat kan zelfs bij een buitentemperatuur van -15°C – en geeft die warmte vervolgens af aan de binnenlucht, om zo je woning te verwarmen. Omdat airco’s ook kunnen verwarmen is het dan ook een logische gedachte om als je minder of geen gas meer wilt verbruiken de airco daarvoor te gebruiken.

Nijmeijer Koelt staat voor:

  • A-kwaliteit airconditioners A-kwaliteit airconditioners
  • Professionele montage zonder overlast Professionele montage zonder overlast
  • Deskundig advies Deskundig advies
  • Veelal uit voorraad leverbaar Veelal uit voorraad leverbaar
  • 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
  • Gunstige tarieven Gunstige tarieven
  • Alleen A-merken Alleen A-merken

Ongestoord werken zonder geluidshinder

Een moderne airco is tegenwoordig fluisterstil en zorgt ervoor dat de medewerkers op kantoor ongestoord hun werk kunnen uitvoeren. Daarnaast zijn deze airco’s eenvoudig en snel te bedienen en in te stellen met een afstandsbediening. Een stille kantoor airco zorgt voor rust in elke kantoorruimte waar dat nodig is. Natuurlijk is het binnenshuis ook zaak dat je een stille airco hebt. Zeker wanneer je deze het hele jaar door gebruikt, bijvoorbeeld om niet alleen mee te koelen, maar ook te ventileren, lucht te zuiveren en te verwarmen. Nijmeijer Koelt is jou ook hiermee graag van dienst.

Deze bedrijven gingen je voor:

Jouw airconditioning in Hardenberg laten onderhouden

Met regelmatig onderhoud kun je jarenlang plezier hebben van een airco. Ook hiermee is Nijmeijer Koelt je graag van dienst. Bij Nijmeijer Koelt gebruiken wij alleen airco’s van Mitsubishi, welke staan voor kwaliteit en duurzaamheid. De airco installatie wordt deskundig uitgevoerd in jouw woning of pand in Hardenberg, waarna jij er vrijwel niet meer naar om hoeft te kijken. Mocht er toch een keer een probleem zijn? Dan kan er eventueel onderhoud worden uitgevoerd door een airco installateur, die dan bij jou in Hardenberg langskomt.

Snel en zonder overlast jouw airco plaatsen in Hardenberg

Een airco installeren in Hardenberg is een complexe klus en daarom neemt Nijmeijer Koelt dit graag voor je uit handen. Dit doen wij in de meeste gevallen binnen één dag, zonder hierbij overlast te veroorzaken. Zo kun jij je gewoon bezighouden met dagelijkse werkzaamheden. Ook voor onderhoud en reparatie staan onze experts voor je klaar. Koop je een airco in Hardenberg? Dan weet je zeker dat je er heerlijk bij zit, welk jaargetijde het ook is. Voor, tijdens en na de installatie maken wij gebruik van korte lijntjes om de communicatie soepel te laten verlopen.

Nijmeijer Koelt om jouw airco te laten plaatsen in Hardenberg

Nijmeijer Koelt adviseert je graag als het gaat om een airco voor jouw woning of kantoor. Wil jij een airco laten plaatsen in Hardenberg? Dan weet je zeker dat je van jouw woning of pand weer een aangename plek maakt. Niet alleen kun je eenvoudig zelf de ideale temperatuur regelen, de lucht wordt ook gefilterd en schoon gehouden. Dat de airco’s van Nijmeijer Koelt in de winter ook kunnen verwarmen, maakt zelfs dat je een hoop kosten kunt besparen. Jouw gasrekening bijvoorbeeld zal flink dalen doordat de airco enkel gebruikt maakt van elektriciteit.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een airco installatie in Hardenberg? Of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag samen naar de mogelijkheden voor jouw situatie.