Airco Meppel

Airconditioning in Meppel voor een optimaal werkklimaat

Is de temperatuur in kantoor tijdens de zomermaanden veel te hoog? Klagen de werknemers op de werkvloer over de hitte? Of heb je in huis last van de warmte? Dan is een professionele airco-installatie zeker wat voor jou.

Meerdere onderzoeken tonen aan dat de productiviteit van werknemers afneemt, naarmate de temperatuur op de werkplek stijgt boven de 25 graden Celsius. Het lichaam raakt verhit en de concentratie neemt af. Deze afname in productiviteit kan wel oplopen tot 30-50%.

Met het installeren van een airconditioning in Meppel, zorg je voor een optimaal werkklimaat en daardoor neemt de productiviteit toe en stijgt tevens de werknemerstevredenheid.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
Je kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Airco vakkundig geïnstalleerd vaak al binnen 1 dag

Je wilt kwaliteit en deskundigheid, maar dat dient uiteraard niet ten koste te gaan van de werkzaamheden van jouw werknemers. Nijmeijer Koeltechniek begrijpt dat en onze vakkundige installateurs maken de airco installatie bij jou in Meppel dan ook snel en vakkundig helemaal in orde. Je hebt hier vrijwel geen overlast van, zodat jouw werknemers gewoon door kunnen gaan met hun dagelijkse werkzaamheden. Al vanaf het eerste ontwerp tot en met de installatie van de airco, kun je bij ons terecht.

Wij helpen je graag aan een optimaal woon- en werkklimaat en kunnen dankzij onze ruim 40 jaar ervaring je uitstekend adviseren op dat gebied. Bij voorkeur leveren en installeren we A-kwaliteit airconditionings bij jou in Meppel, zoals Mitsubishi.

Voordelen airco in Meppel

 • Verhoogt de productie en productiviteit van het personeel
 • Voorkomt een negatief beeld van de werkgever onder het personeel
 • Zorgt voor een betere binding met het personeel
 • Zorgt voor een aangenaam ontvangst van klanten en gasten

Waarom airconditioning in Meppel plaatsen

Warme zomerdagen zorgen soms voor tropische temperaturen op de werkvloer en op kantoor. De temperatuur stijgt tot ver boven de ideale temperatuur op kantoor van 23-26 graden Celsius. De productiviteit van de werknemers neemt hierdoor af. Ook de tevredenheid van de werknemers neemt af, jij als werkgever laat hen immers met deze tropische hitte werken. Om het negatieve beeld van de werknemers ten opzichte van hun werkgever om te buigen en de productiviteit van jouw werknemers weer toe te laten nemen, is de installatie van een airco in Meppel een uitstekende oplossing. Met het plaatsen van een airco-systeem in Meppel, kun je zelf de temperatuur op de werkvloer beheersen en je werknemers laten werken in een omgeving met een optimaal werkklimaat. Jouw werknemers zijn productiever en tevreden en ook klanten en gasten worden ontvangen in een heerlijk gekoelde ruimte en dat geeft ze direct een goed gevoel.

Verwarmen met airco’s in Meppel

In de meeste gevallen wordt een airconditioning geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat iedereen thuis of op het werk het hoofd koel kan houden. Maar wist je dat moderne airco’s naast koelen ook kunnen verwarmen? Dit komt doordat de airco beschikt over een warmtepomp, dat in de ene kamer de warmte onttrekt en vervolgens ergens anders weer afgeeft. Het voordeel aan verwarmen met airco’s is dat de ruimte snel op temperatuur kan worden gebracht zonder gas te gebruiken.

Een airco is in aanschaf een stuk goedkoper dan andere warmtepompen, maar ook zeer duurzaam. Vooral als je de airco combineert met zonnepanelen kun je een hoop geld besparen.

Bij ons vind je:

 • A-kwaliteit airconditioners
 • Professionele montage zonder overlast
 • Deskundig advies
 • Veelal uit voorraad leverbaar
 • 40 jaar ervaring
 • Gunstige tarieven
 • Alleen A-merken

Deze bedrijven gingen je voor:

Projecten Nijmeijer Koeltechniek

Een professionele airconditioning zorgt voor een optimaal werkklimaat. Veel bedrijven in Meppel en omstreken beamen dat. Zij zijn inmiddels door ons voorzien van een professionele airco-installatie. Hieronder vind je een greep uit onze projecten, waarbij wij onder andere de werkruimte, woonruimte en ontvangstruimtes hebben voorzien van een vakkundige installatie.