Airco Zwolle

Airco in Zwolle

Ieder jaar zitten we weer met smart te wachten op een lekkere warme zomer. Toch is een warme zomer niet altijd fijn. Klamme nachten en puffend je dagen doorkomen op kantoor. Een beetje verkoeling is dan ook wel op zijn plek.

Met een airconditioning in Zwolle kun jij jouw woning of bedrijfspand in Zwolle voorzien van een heerlijk woon- of werkklimaat. Zo kun je jezelf en je werknemers fris en fruitig houden.

Een airco laten installeren in Zwolle kun je toelaten aan Nijmeijer Koelt. Wij staan klaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
Je kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Hete zomers draaglijker maken met een airco in Zwolle

De warme zomerdagen resulteren vaak in een verlaagd concentratieniveau van je werknemers. Met een airconditioning in Zwolle kun je een fijn en aangenaam leefklimaat voor jezelf, maar ook voor je werknemers, creëren. Dit is dan ook zeker geen overbodige luxe. Zo is de middagdip verleden tijd en kunnen jij en je werknemers in een heerlijke omgeving werken. Daarnaast is een airco in Zwolle ook erg geschikt voor je eigen woning. Hierdoor is het altijd lekker koel in je huis en kom je de warme nachten beter door.

Verwarmen met airco’s in Zwolle

In veel woningen en kantoorruimtes zet men het liefst zo snel mogelijk de centrale verwarming aan zodra het winter wordt. Echter is het zo dat de cv-ketel hiervoor een hoop gas moet gebruiken waardoor hoge gasrekeningen kunnen ontstaan. In dat geval kan een airco veel efficiënter zijn. Met de moderne airco’s van Nijmeijer Koelt kun je zowel koelen in de zomer als verwarmen in de winter. Je kunt de ruimte binnen een paar minuten verwarmen en gebruik maken van het lage stroomverbruik.

Aircosystemen die kunnen koelen én verwarmen worden ook wel lucht-luchtwarmtepomp genoemd. In de winter draait de airco het proces om, warmte wordt uit de buitenlucht onttrokken en naar binnen geblazen. Dit is een zeer milieuvriendelijk manier om er heerlijk warm bij te zitten tijdens de koudere maanden. Niet alleen draag je een steentje bij aan een duurzamere wereld, het is ook nog eens leuk voor je portemonnee.

Bij ons vind je:

 • A-kwaliteit airconditioners
 • Professionele montage zonder overlast
 • Deskundig advies
 • Veelal uit voorraad leverbaar
 • 40 jaar ervaring
 • Gunstige tarieven
 • Alleen A-merken

Kwaliteit en onderhoudsarm

Bij Nijmeijer gebruiken we enkel airconditioning units van Mitsubishi. Deze zijn onderhoudsarm en staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Hierdoor heb je er bijna geen omkijken naar en kun je ervan uitgaan dat de units voor lange tijd meegaan. Mocht er toch een keer een probleem voorkomen, dan is eventueel onderhoud eenvoudig uit te voeren. Onze airco installateurs in Zwolle hebben verstand van zaken en de units zijn zo opgebouwd dat je overal makkelijk bij kunt.


Airco installatie in Zwolle: eenvoudig en snel

Onze monteurs weten precies wat ze doen wanneer ze jouw nieuwe airco installeren in Zwolle. Zij hebben de juiste kennis en ervaring en kunnen je airco vakkundig monteren. Lelijke leidingen worden met zorg weggewerkt, waardoor je zo min mogelijk ziet van de unit. Daarnaast kunnen wij de airco al binnen één dag werkend installeren. Hierdoor heb je snel profijt van je nieuwe airco in Zwolle.


Makkelijk te bedienen airconditioning

De airco bedienen is een fluitje van een cent. Met een speciale app op je telefoon kun je de airco in Zwolle eenvoudig bedienen. Je kunt de app zo instellen dat de airco automatisch aan en uit gaat, waardoor je er bijna niet meer naar om hoeft te kijken. Ook zijn er mogelijkheden voor een kastje die aan de muur bevestigd kan worden. Deze staat dan in verbinding met de unit, waardoor je ook via hier eenvoudig je airco kunt bedienen.

Deze bedrijven gingen u voor:

Enkele projecten van Nijmeijer Koeltechniek in Zwolle en omgeving

Niet alleen bedrijven in Zwolle en omgeving laten hun airco’s plaatsen door Nijmeijer Koeltechniek, ook particulieren, schoolgemeenschappen, kinderopvangcentra en andere instellingen werken graag in een optimaal woon- en werkklimaat. Veel bedrijven en instellingen zijn je dan ook voorgegaan. Hieronder een greep uit de door ons gerealiseerde projecten.

Ruimtes geluidloos verkoelen

Niets is vervelender dan een zoemend geluid wanneer je de airconditioning aan zet. Dan kan deze wel verkoeling afgeven, maar dan zit je je nog te irriteren aan het geluid. Zeker als je in diezelfde ruimte moet werken of slapen, kan dit erg vervelend zijn. Een Mitsubishi airconditioning valt onder één van de stilste units. Hierdoor merk je amper dat de airconditioning in Zwolle aanstaat, al voel je dat natuurlijk wel aan de verkoeling. Tijdens het installeren van de airconditioning in Zwolle wordt resonantie door onze ervaren monteurs weggewerkt. Resonantie is namelijk de oorzaak van het geluid wat uit de airco komt.

De voordelen van een airconditioning in Zwolle

Natuurlijk is het grootste voordeel van een airco in Zwolle dat je hierdoor aangenaam in je woning of bedrijfspand kunt verblijven. Nu de Nederlandse zomers steeds warmer worden kan het zonder airco namelijk akelig warm worden binnenshuis. Nijmeijer zorgt er graag voor dat jij een aangename plek krijgt. Daarnaast heeft een airco laten plaatsen in Zwolle nog meer voordelen:

 • Professionele montage airco Dankzij de expertise van onze monteurs ben je er zeker van dat de airco in Zwolle professioneel en netjes wordt geplaatst
 • Eenvoudig te bedienen Een airconditioning in Zwolle is gemakkelijk te bedienen via een app of kastje op de muur
 • korte lijntjes en persoonlijk Wij maken gebruik van korte lijntjes en persoonlijk contact met onze klanten
 • Geluidloos De unit zorgt er geluidloos voor dat de ruimte koeler of warmer wordt
 • Hoge kwaliteit en onderhoudsarm De airconditioning van Mitsubishi zijn onderhoudsarm en van hoge kwaliteit

Een airco laten installeren in Zwolle

Een airconditioning in Zwolle laten installeren kun je toevertrouwen aan Nijmeijer Koelt, airco bedrijf in Zwolle en omgeving. Nijmeijer houdt zich al ruim 40 jaar bezig met het veraangenamen van de klimaatregeling voor huishoudens en bedrijven. Onze monteurs hebben ruime kennis en ervaring waardoor zij precies weten hoe ze de airco moeten plaatsen in Zwolle ongeacht de ruimte. Hierdoor ben je er zeker van dat jouw airco goed wordt gemonteerd met een strakke afwerking.

Wij vinden het erg belangrijk om korte lijntjes te hanteren en jou als klant goed op de hoogte te houden. Niet alleen tijdens het installeren van de airco in Zwolle staan wij voor je klaar, ook wanneer de airco al een tijdje hangt en problemen heeft zijn wij er om te helpen. Je kunt dan ook gerust contact met ons opnemen wanneer je vragen hebt. Ons werkgebied omvat de regio Drenthe en de kop van Overijssel. Hierdoor zijn wij altijd in een mum van tijd bij jou aanwezig om eventuele problemen te verhelpen.


Contact, informatie & advies

Een airco laten installeren in Zwolle zodat jij er van het zomer koeltjes bij kunt zitten? Of vragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al jouw vragen en helpen je graag bij het creëren van een meer aangename woon- of werkplek. Op zoek naar advies op maat? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen samen met jou een plan opstellen voor jouw kantoorpand of woning.