Klimaattechniek in Coevorden
Klimaat installatie in Coevorden

Klimaattechniek in Coevorden

Nijmeijer Koeltechniek staat voor u klaar voor al uw klimaattechniek in Coevorden. Nijmeijer verzorgt het ontwerp, de levering, de installatie en het onderhoud van al uw klimaat technische oplossingen. Of het nu om een airconditioningsysteem op de werkvloer gaat of om een luchtbehandelingsinstallatie, met onze maatwerk installaties bent u verzekerd van een gezond en aangenaam klimaat in uw verblijfsruimte.

40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Klimaattechniek in Coevorden voor bedrijven én particulieren

Klimaattechniek is geen dienst voor enkel grote bedrijven en industrieën. Klimaattechnische installaties vindt u ook bij u thuis. Denk bijvoorbeeld aan enkelvoudige airconditioning systemen of verwarmingssystemen. Nijmeijer staat dan ook voor de particulier klaar. Met een optimale klimaatbeheersing verbetert u het werkklimaat, maar ook het woonklimaat. Met klimaattechniek in Coevorden door ons bedrijf wordt dit optimale klimaat bereikt. Hiervoor kunnen wij u uitstekend adviseren op het gebied van:

  • koeling koeling
  • verwarming verwarming
  • ventilatie ventilatie
  • luchtverdeling luchtverdeling
  • klimaatbeheersingklimaatbeheersing
  • luchtbehandeling luchtbehandeling

Airconditioning en meer

Een belangrijk onderdeel van klimaattechniek betreft de airconditioning. Met klimaattechniek in Coevorden van Nijmeijer heeft u altijd een professionele airconditioning geheel naar uw wens. De airconditioning regelt de temperatuur, de luchtbeweging en de luchtvochtigheid. Met onze airconditioning systemen zorgt u voor een prettig klimaat op de werkvloer of in andere ruimtes. Wij ontwerpen een compleet klimaatsysteem voor u, leveren of installeren deze en verzorgen het onderhoud. Voor klimaat technische installaties in Coevorden bent u bij ons dan ook aan het juiste adres.

Luchtbehandeling en ventilatie

Een ander onderdeel van klimaattechniek en klimaattechnische installaties is luchtbehandeling. Wat is de kwaliteit van de lucht in de ruimte waarin u werkt? Slechte kwaliteit van de ruimte waarin u werkt kan leiden tot gezondheidsklachten die resulteren in het sick building syndroom. Een ongezond binnenklimaat kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door onvoldoende ventilatie of een vervuild ventilatiesysteem. Ook is het mogelijk dat er bepaalde stoffen in de binnenlucht voorkomen die de luchtkwaliteit verslechteren. Om dit te optimaliseren neem je contact op met Nijmeijer. Wij zorgen ervoor dat uw klimaattechniek in Coevorden optimaal wordt.

Deze bedrijven gingen u voor:

Onderhoud aan klimaattechniek in Coevorden

Met meer dan 30 jaar ervaring in de klimaattechniek, staat Nijmeijer bekend als installateur met verstand van zaken. Niet alleen kun je bij ons terecht voor het ontwerp, de installatie of levering van klimaattechniek, ook verzorgen wij het periodieke onderhoud aan uw klimaattechnische oplossingen. Ook voor onderhoud aan klimaattechniek in Coevorden zijn wij uw betrouwbare partner. Met een servicecontract heeft u de zekerheid dat alle installaties perfect worden onderhouden door onze ervaren installateurs. Daarbij wordt gewerkt conform de regelgeving en certificeringseisen. Ook in geval van storing zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.


Naast klimaattechniek, zijn wij ook op het gebied van airco in Coevorden, koeltechniek in Coevorden en elektrotechniek in Coevorden ervaren installateurs. Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie te ontvangen neem dan contact met ons op.