Airco Coevorden
Airco in Coevorden laten plaatsen

De zomers worden de laatste jaren steeds warmer en dat betekent dat het in huis of op kantoor rond die tijd ook erg warm is. Nachten waarin je ligt te baden in het zweet en dagen op kantoor waarbij je je maar nauwelijks kunt concentreren. Dat vraagt om een beetje verkoeling van een airconditioning.

Een airconditioning zorgt voor een heerlijk woon- en werkklimaat in jouw woning of kantoor. Hierdoor voel je je frisser en kun je die hete zomers weer met plezier tegemoet kijken.

Wil je een airco in Coevorden laten installeren? Nijmeijer Koelt plaatst airco’s bij zowel particuliere als zakelijke klanten.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
Je kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Warm buiten? Lekker koel binnen

Wanneer het buiten warmer wordt, stijgen ook de temperaturen binnenshuis. Hierdoor kan het er klam, warm en onaangenaam worden. Je concentratieniveau verlaagd en daarmee ook dat van je medewerkers. Een airconditioning zorgt ervoor dat je weer aangenaam in je huis kunt leven of op kantoor kunt werken. Het maakt de lucht niet alleen koeler, maar ook minder benauwend, waardoor er een fijner leefklimaat wordt gecreëerd. Zo blijft het concentratie level van jou en je medewerkers optimaal en kun je ook weer lekker thuiskomen in een koel huis.

Voordelen van een airco in Coevorden

 • Je woning of kantoorpand wordt een aangenamere verblijfplaats
 • Zelfs in de heetste zomers heb jij het lekker koel binnen
 • De airco koelt geluidloos
 • Je airconditioning in Coevorden is onderhoudsarm en van hoge kwaliteit
 • De airco wordt op professionele wijze in je woning of kantoorpand geplaatst en netjes afgewerkt
 • Je bedient de airco heel eenvoudig via een app of kastje op de muur
 • Voor, tijdens en na de installatie maken wij gebruik van korte lijntjes om de communicatie soepel te laten verlopen

Verwarmen met airco’s in Coevorden

Voor veel mensen staan airco’s bekend als apparaten die ervoor zorgen dat iedereen tijdens de zomer het hoofd koel kan houden. In een paar minuten kun je de ruimte laten afkoelen en een heerlijk binnenklimaat creëren. Toch weten veel mensen niet dat je met een airconditioning ook kunt verwarmen. De warmte wordt uit de buitenlucht onttrokken en verspreid door de ruimte geblazen. De airco geeft meer energie af dan dat hij verbruikt om de lucht te verwarmen, wat enorm energiezuinig is!

Een airco verwarmt de ruimte goedkoper dan de cv-ketel, vooral nu met de stijgende gasprijzen. Door te verwarmen met airco’s verbruik je minder gas, wordt de luchtvochtigheidsgehalte op peil gehouden en wordt ook meteen voor een goede ventilatie gezorgd. Met het hoge rendement en de mogelijkheid om te koelen én verwarmen is een airconditioning van Nijmeijer Koelt als verwarming voor jou zeker de beste keuze.

De airco bedienen is dan ook erg eenvoudig. Je kunt jouw nieuwe airco in Coevorden bedienen met een app op je telefoon of via een kastje aan de muur. Ook kun je de airco instellen, waardoor deze automatisch aan en uit gaat wanneer jij dat wilt.

Airconditioning in Coevorden: kwalitatief en onderhoudsarm

Wanneer je een airco wilt kopen voor je huis in Coevorden, dan wil je natuurlijk wel dat deze kwalitatief goed is. Bij Nijmeijer Koelt gebruiken wij alleen airco’s van Mitsubishi, welke staan voor kwaliteit en duurzaamheid. De airco installatie wordt deskundig uitgevoerd in jouw woning in Coevorden, waarna jij er vrijwel niet meer naar om hoeft te kijken. Mocht er toch een keer een probleem zijn? Dan kan er eventueel onderhoud worden uitgevoerd door een airco installateur, die dan bij jou in Coevorden langskomt. Vaak kunnen onze monteurs snel zien wat het probleem is en kunnen we het eenvoudig oplossen.

Bij ons vind je:

 • A-kwaliteit airconditioners
 • Professionele montage
 • Advies op maat
 • 40 jaar aan kennis en ervaring
 • Airco's die veelal uit voorraad leverbaar zijn
 • Gunstige tarieven

Deze bedrijven gingen je voor:

Projecten Nijmeijer Koeltechniek

Een airconditioning in je kantoorpand kan zorgen voor een optimaal werkklimaat. Hieronder zie je een greep uit onze projecten, waarbij wij onder andere de werkruimte, woonruimte en ontvangstruimtes hebben voorzien van een vakkundige installatie.

Een airco laten plaatsen in Coevorden

Nijmeijer Koelt houdt zich al ruim 40 jaar bezig met de klimaatregeling van huizen en bedrijven, en met name met de veraangenaming daarvan. Laat je een airconditioning door Nijmeijer Koelt plaatsen, dan weet je zeker dat de klus wordt uitgevoerd door monteurs met de juiste kennis en ervaring. We hanteren korte lijntjes, zodat de communicatie soepel blijft verlopen en we jou goed op de hoogte kunnen houden.

We plaatsen niet alleen airconditioning in Coevorden, maar ook in de rest van Drenthe en de kop van Overijssel. Ben je dus op zoek naar een airco in Drenthe, wil je bijvoorbeeld een airco in Assen of een airconditioning in Meppel? Of wil je bijvoorbeeld een airco in Zwolle laten installeren? Dan ben je bij Nijmeijer Koelt aan het juiste adres.