Klimaattechniek in Heerenveen
Klimaat installatie in Heerenveen

Klimaattechniek in Heerenveen

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van klimaattechniek in Heerenveen? Dan bent u bij Nijmeijer Klimaattechniek aan het juiste adres. Nijmeijer Klimaattechniek heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van klimaattechniek. U kunt bij ons terecht voor het ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van klimaattechniek. Wij kunnen een geheel klimaattechnisch interieur op maat ontwerpen, maar wij kunnen ook slechts enkele ruimtes in uw woning of bedrijfspand voorzien van klimaattechniek. Van airconditioning tot ventilatiesystemen, het ervaren, enthousiaste team van Nijmeijer Klimaattechniek legt alle vormen van klimaattechniek in Heerenveen graag voor u aan.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Airconditioning in Heerenveen

Airconditioning is één van de bekendste onderdelen van klimaattechniek. Bent u op zoek naar airconditioning voor uw woning of bedrijfspand? Bij Nijmeijer Klimaattechniek vindt u altijd een passend airconditioningssysteem. Voor het koelen van slechts één ruimte leveren wij splitairco’s. Wilt u meerdere ruimtes koelen, maar niet het hele gebouw? Dan is een multisplit airco een uitstekende oplossing. Voor het op temperatuur houden van een heel gebouw is een VRF aircosysteem de beste keuze. Een VRF aircosysteem regelt de temperatuur in Het gehele gebouw. Dankzij een vorm van klimaattechniek met de naam “Variable Refrigerant Flow” werkt dit systeem zowel als verkoeler, verwarming én ventilator. Twijfelt u over uw keuze of wilt u meer weten over de verschillende vormen van airconditioning? Wij kunnen u uitstekend informeren en adviseren, zodat u altijd de juiste airconditioning in Heerenveen voor uw woonruimte of werkvloer aanschaft.

Klimaattechniek in Heerenveen voor bedrijven en particulieren

Bij klimaattechniek wordt er vaak gedacht aan grote bedrijven, kantoorpanden en industrieën. Klimaattechniek is echter ook interessant voor particulieren. Gaat u binnenkort een nieuwe woning bouwen of een al bestaande woning grootschalig verbouwen? Dan is het aanleggen van klimaattechniek zeker aan te raden. Met behulp van een goed ventilatiesysteem en airconditioning heeft uw woning altijd de juiste temperatuur en wordt het woon- en werkklimaat aanzienlijk verbeterd. Nijmeijer Klimaattechniek legt alle vormen van klimaattechniek in Heerenveen graag voor u aan. Tevens kunt u bij ons terecht voor advies over:

  • Klimaat beheersende airconditioning Klimaat beheersende airconditioning
  • Ventilatiesystemen Ventilatiesystemen
  • Luchtverdeling Luchtverdeling
  • Luchtbehandeling Luchtbehandeling
  • Koeling Koeling
  • Verwarming Verwarming

Onderhoud en keuringen airconditioning

Onderhoud aan uw airconditioning is van groot belang wanneer u optimaal gebruik wilt blijven maken van deze vorm van klimaattechniek in Heerenveen. Zo moet een airco af en toe bijgevuld worden, om de werking te waarborgen. Wilt u onbezorgd kunnen genieten van uw airconditioning? Sluit dan een onderhoudscontract bij ons af. Nijmeijer Klimaattechniek voert alle onderhoudswerkzaamheden aan uw airco graag voor u uit. Dankzij goed onderhoud wordt de levensduur verlengt, blijft het energieverbruik zo laag mogelijk, is de gekoelde lucht 100% schoon en blijft de airconditioning goed functioneren. Ons ervaren team van monteurs is u graag van dienst.

Verplichte keuring airconditioning

Airconditioning in Heerenveen dient elke vijf jaar gekeurd te worden door een EPBD gediplomeerde monteur. Alle monteurs van Nijmeijer Klimaattechniek zijn EPDB gediplomeerd en mogen deze airco check uitvoeren. Tijdens de keuring wordt de onderlinge afstemmingen en regelingen van apparatuur gecontroleerd. Er wordt gekeken of de energieprestaties verbeterd kunnen worden en of er ergens energie bespaard kan worden. Na de airconditioning keuring krijgt u een adviesrapport over het besparen van energie. De energiebesparende maatregelen zijn goed voor het milieu, verlagen de kans op storingen en kunnen er tevens voor zorgen dat de energierekening aanzienlijk lager uitvalt. Onze monteurs voeren de keuring graag voor u uit.

Deze bedrijven gingen u voor:

Onderhoud aan alle klimaattechnische apparatuur

De keuring van de airconditioning is gemakkelijk te combineren met een onderhoudsbeurt aan uw airconditioning en andere vormen van klimaattechniek in Heerenveen. Het is mogelijk om een onderhoudscontract bij Nijmeijer Klimaattechniek af te sluiten, zodat u zelf niet aan de keuringen en de onderhoudsbeurten hoeft te denken. Wij komen dan jaarlijks bij u langs voor het onderhoud en repareren eventuele defecten. Daarnaast hebben wij een storingsdienst die 24/7 voor u klaar staat. Heeft u een storing? Meld dit dan zo snel mogelijk bij de storingsdienst. Wij maken gebruik van een landelijk samenwerkingsverband van installateurs, zodat we direct een gekwalificeerde monteur naar u toe kunnen sturen en u zo snel mogelijk weer kunt genieten van uw klimaattechniek in Heerenveen.

Klimaattechnische oplossingen op maat

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf dat klimaattechniek in Heerenveen kan aanleggen? Nijmeijer Klimaattechniek voert zowel het ontwerpen, leveren en installeren als het onderhouden van al uw klimaattechnische apparatuur graag voor u uit. Omdat elk gebouw anders is leveren wij altijd een op maat gemaakte oplossing voor uw bedrijf. Zo kunt u optimaal genieten van uw klimaattechniek. Voor klimaattechniek op maat bent u bij ons aan het juiste adres.

Nijmeijer Klimaattechniek in Heerenveen

Van de airconditioning en de verwarming tot ventilatiesystemen en luchtbehandelingssystemen, klimaattechniek is overal en speelt een belangrijke rol in ons dagelijkse leven. Het houdt gebouwen en woningen leefbaar en gezond en zorgt voor een aangename temperatuur, het hele jaar door. Dankzij klimaattechniek zijn gebouwen en woningen gedurende de zomer heerlijk koel, gedurende de winter heerlijk warm en kunt u altijd genieten van frisse lucht. Wilt u klimaattechniek in Heerenveen laten aanleggen? Van het aanleggen van klimaattechniek in kantoorpanden tot het plaatsen van klimaattechniek in woningen en bedrijfshallen, het ervaren, enthousiaste team van Nijmeijer Klimaattechniek voert alle werkzaamheden op het gebied van klimaattechniek graag voor u uit. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor koeltechniek in Heerenveen en elektrotechniek in Heerenveen. Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van klimaattechniek in Heerenveen, heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij zijn u graag van dienst.