Koeltechniek in Heerenveen
Koeltechnische installaties in Heerenveen

Koeltechniek in Heerenveen

Bent u voor uw onderneming op zoek naar een bedrijf dat alle koeltechniek in Heerenveen kan ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden? Dan bent u bij Nijmeijer Koeltechniek aan het juiste adres. Nijmeijer Koeltechniek is een koeltechnisch installatiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van koeltechniek en elektrotechniek. Ons vakkundige, ervaren team van installateurs en monteurs kan alle werkzaamheden op het gebied van koudetechniek uitvoeren. Onze snelle service en inzetbaarheid in allerlei branches zorgen ervoor dat al uw projecten op het gebied van koeltechniek in Heerenveen bij ons in goede handen zijn.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Koeltechnische oplossingen voor verschillende branches

Koeltechniek speelt een significante rol in ons leven. De zuivel uit de supermarkt, die heerlijke malse biefstuk bij uw favoriete restaurant, dat lekkere ijsje na een fietstochtje, al deze dingen worden mogelijk gemaakt door koeltechniek. Omdat koeltechniek overal voorkomt, zijn wij van Nijmeijer Koeltechniek werkzaam in allerlei branches:

Koeltechniek voor de horeca in Heerenveen

Bent u eigenaar van een horecaonderneming of leidinggevende in een grootkeuken? Ook in de horeca en in grootkeukens speelt koeltechniek een grote rol. Om de voedselveiligheid te waarborgen is het belangrijk dat verse etenswaren goed gekoeld worden. Professionele koel- en vriesapparatuur zijn daarom onmisbaar. Nijmeijer Koeltechniek kan alle koeltechnische installaties voor uw keuken op maat ontwerpen, leveren, installeren. Van grote afzonderlijke koel- en vriescellen tot een gecombineerde koelcel en van koelvitrines tot buffetkoelingen, u kunt bij ons terecht voor alle soorten koelinstallaties. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor het onderhoud van koelinstallaties en hebben wij een storingsdienst die 24/7 voor u klaarstaat. Wilt u ook op maat gemaakte koudetechniek in Heerenveen laten aanleggen voor een keuken in de horeca of een grootkeuken? Wij zijn u graag van dienst.


Koeltechnische installaties voor de retail

Niet alleen de horeca is zeer afhankelijk van koeltechniek, aangelegd door een koeltechnisch installatiebedrijf. Ook in de retail zijn koelinstallaties onmisbaar. Van supermarkten tot gespecialiseerde winkels zoals de slager, goede koeltechniek is overal noodzakelijk. Nijmeijer Koeltechniek kan een compleet koeltechnisch interieur ontwerpen voor supermarkten en speciaalzaken. Samen met een aantal betrouwbare partners op het gebied van interieurbouw kunnen wij ervoor zorgen dat de gehele koel- en vriestechniek in uw winkel goed wordt aangelegd en netjes wordt aangekleed. Tevens kunt u bij ons terecht voor koel- en vriescellen achter de schermen, waar u uw producten kunt opslaan. Voor koeltechnische oplossingen bent u bij Nijmeijer Koeltechniek aan het juiste adres.

Koeltechniek in Heerenveen voor grote industrieën


Ook grote industrieën zijn afhankelijk van koeltechniek. Van het koelen van grote opslaghallen, zoals visopslag, tot het koelen van een geheel productieproces, zoals vlees- en visverwerking, koeltechniek komt op allerlei manieren voor in de industrie. Daarom kunt u ook bij Nijmeijer Koeltechniek terecht voor grote projecten, zoals het koelen van gehele bedrijfshallen en proceskoeling. Goede, efficiënte koelsystemen verhogen het rendement tijdens de productie en zijn gunstig voor de algehele kwaliteit van het eindproduct. Koeltechniek in Heerenveen voor industriële doeleinden ontwerpen wij altijd op maat en wordt perfect passend bij het productieproces geïnstalleerd. Met Nijmeijer Koeltechniek bent u verzekerd van krachtige, betrouwbare koelsystemen en een uitstekende service. Mocht er een storing optreden waardoor de koelinstallaties tijdelijk uitvallen, dan is onze storingsdienst zo snel mogelijk bij u om het probleem te verhelpen. Omdat wij verschillende universele onderdelen op maat hebben kunnen wij de storing vaak snel oplossen, zodat het productieproces zo snel mogelijk hervat kan worden.

Deze bedrijven gingen u voor:

Koudetechniek in Heerenveen

Onze ervaren monteurs kunnen allerlei vormen van koeltechniek aanleggen en onderhouden. Denk hierbij aan:

  • Koel- en vrieskasten Koel- en vrieskasten
  • Koelingen voor marktwagens Koelingen voor marktwagens
  • Stekkerklare koelingen Stekkerklare koelingen
  • Industriële koeltechniek Industriële koeltechniek
  • Koel- en vriescellen Koel- en vriescellen
  • Koeltoonbanken Koeltoonbanken
  • Medische koelingen Medische koelingen

Nijmeijer Koeltechniek is een koeltechnisch installatiebedrijf in Heerenveen met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van koeltechniek. Dankzij deze jarenlange ervaring zijn wij bekend met allerlei systemen, werkwijzen en specifieke, op maat gemaakte installaties in diverse branches. Van het ontwerpen van de koelinstallaties tot het leveren, installeren en onderhouden ervan, wij voeren alle werkzaamheden op het gebied van koudetechniek in Heerenveen met plezier voor u uit.


Koeltechnisch onderhoud in Heerenveen

Om de werking van de koelinstallaties optimaal te houden, de veiligheid en de energieprestaties te waarborgen en ervoor te zorgen dat de koelinstallaties voldoen aan de wettelijke eisen, is goed onderhoud van groot belang. Nijmeijer Koeltechniek is volledig gecertificeerd volgens de F-gassenverordering en de richtlijnen en eisen van het PED. Daarnaast zijn wij EPBD en VCA gecertificeerd, werken we volgens de NEBN regelgeving en zij we Sterkin erkend. Nijmeijer Koeltechniek is tevens aangesloten bij het NVKL, een garantie voor veilig en kwalitatief hoogstaand installatiewerk door een erkend installateur. De installatie en het onderhoud van uw koeltechnische apparatuur is bij ons in goede handen.

Contact opnemen met een installateur voor Heerenveen

Voor al uw koeltechniek in Heerenveen bent u bij Nijmeijer Koeltechniek aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar om koeltechnische oplossingen op maat te bedenken en voeren ook het onderhoud aan bestaande koeltechnische installaties in Heerenveen graag voor u uit. Naast koeltechniek kunt u bij ons ook terecht voor klimaattechniek in Heerenveen, airco laten plaatsen in Heerenveen en elektrotechniek in Heerenveen. Heeft u vragen over ons bedrijf of wilt u meer weten over onze diensten? Neem gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte op. Wij zijn u graag van dienst.