Klimaattechniek in Zuidlaren
Klimaat installatie in Zuidlaren

Klimaattechniek in Zuidlaren

Klimaattechniek in Zuidlaren laten ontwerpen, aanleggen of onderhouden? Neem contact op met Nijmeijer Klimaattechniek. Nijmeijer Klimaattechniek heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van klimaattechniek, koeltechniek en elektrotechniek. U kunt bij ons terecht voor klimaattechniek, airconditioning, luchtbehandelingssystemen, ventilatiesystemen en verwarmingssystemen. Wij kunnen alle vormen van klimaattechniek ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Omdat elke situatie anders is, maken wij altijd een ontwerp op maat. Zo weet u zeker dat uw klimaattechniek helemaal aansluit op uw situatie en kunt u genieten van een aangenaam en gezond klimaat in al uw verblijfsruimten.

Nijmeijer Klimaattechniek is zowel werkzaam in opdracht van particulieren als bedrijven. Bent u op zoek naar een deskundig klimaattechnisch installatiebedrijf voor uw klimaattechniek in Zuidlaren? Het ervaren team van Nijmeijer Klimaattechniek is u graag van dienst.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Airconditioning in Zuidlaren

Wilt u airconditioning laten installeren in uw woning, kantoorpand of bedrijfshal? Dan bent u bij Nijmeijer Klimaattechniek aan het juiste adres. Bij Nijmeijer Klimaattechniek vindt u altijd een

  • Splitairco’s: Voor het koelen van één ruimte Splitairco’s: Voor het koelen van één ruimte
  • Multisplit airco: Voor het koelen van meerdere ruimtes Multisplit airco: Voor het koelen van meerdere ruimtes
  • VRF aircosysteem: Voor het op temperatuur houden van een heel gebouw. Deze vorm van klimaattechniek met de naam “Variable Refrigerant Flow” zowel als verkoeler, verwarming én ventilator. VRF aircosysteem: Voor het op temperatuur houden van een heel gebouw. Deze vorm van klimaattechniek met de naam “Variable Refrigerant Flow” zowel als verkoeler, verwarming én ventilator.

Klimaattechniek in Zuidlaren voor bedrijven en particulieren

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij Nijmeijer Klimaattechniek terecht voor klimaattechnische oplossingen. Gaat u binnenkort een nieuwe woning of een nieuw bedrijfspand laten bouwen of een bestaand pand grootschalig verbouwen? Dan is het aan te raden om klimaattechniek aan te laten leggen. Met behulp van een goed ventilatiesysteem en airconditioning heeft uw woning altijd de juiste temperatuur, is er altijd voldoende ventilatie aanwezig en wordt het binnenklimaat aanzienlijk verbeterd. Voor alle vormen van klimaattechniek in Zuidlaren bent u bij klimaattechnisch installatiebedrijf Nijmeijer aan het juiste adres. Tevens kunt u bij ons terecht voor advies over:

  • Koeling Koeling
  • Verwarming Verwarming
  • Luchtverdeling Luchtverdeling
  • Luchtbehandeling Luchtbehandeling
  • Klimaat beheersende airconditioning Klimaat beheersende airconditioning
  • Ventilatiesystemen Ventilatiesystemen

Onderhoud en keuringen airconditioning en klimaattechnische installaties

Om uw airconditioning of andere vorm van klimaattechniek in optimale vorm te houden is het van groot belang dat er regelmatig onderhoud plaatsvindt. Airconditioning in Zuidlaren dient elke vijf jaar gekeurd te worden door een EPDB gediplomeerde monteur. Deze keuring is wettelijk verplicht. Alle monteurs van Nijmeijer Klimaattechniek zijn EPDB gediplomeerd en voeren deze keuring graag voor u uit. Tijdens de keuring wordt de onderlinge afstemmingen en regelingen van apparatuur gecontroleerd en wordt gekenen of de energieprestaties verbeterd kunnen worden. Na de airconditioning keuring krijgt u een adviesrapport over energiebesparende maatregelen. De energiebesparende maatregelen verlagen de kans op storingen, zijn goed voor het milieu en kunnen er tevens voor zorgen dat de energierekening lager uitvalt. Onze monteurs voeren de verplichte airconditioning keuring graag voor u uit.

Onderhoud klimaattechniek in Zuidlaren

De wettelijk verplichte keuring van airconditioning is gemakkelijk te combineren met een onderhoudsbeurt aan de airco of aan andere vormen van klimaattechniek. Het is aan te raden om uw klimaattechnische apparatuur en installaties regelmatig te laten onderhouden, om de werking optimaal te houden. Bij Nijmeijer Klimaattechniek kunt u een onderhoudscontract afsluiten, zodat de keuringen en onderhoudsbeurten regelmatig uitgevoerd worden en u daar niet zelf aan hoeft te denken. Onze monteurs komen jaarlijks bij u langs om uw klimaattechniek te onderhouden en eventuele defecten te verhelpen. Heeft u buiten de onderhoudsbeurten last van storingen of defecten? Meld de storing dan zo snel mogelijk bij onze storingsdienst. Nijmeijer Klimaattechniek is aangesloten bij een landelijk samenwerkingsverband van installateurs, zodat wij direct een gekwalificeerde monteur naar u toe kunnen sturen en de storing zo snel mogelijk verholpen wordt. Onze storingsdienst staat 24/7 voor u klaar. Wij zijn u graag van dienst.

Deze bedrijven gingen u voor:

Klimaattechnische oplossingen op maat

Bent u op zoek naar een klimaattechnisch installatiebedrijf in Zuidlaren dat alle vormen van klimaattechniek voor u aan kan leggen? Dan bent u bij Nijmeijer Klimaattechniek aan het juiste adres. Omdat elke situatie anders is, bieden wij altijd klimaattechnische oplossingen op maat. Zo weet u zeker dat uw klimaattechniek in Zuidlaren helemaal aansluit op uw situatie en kunt u er optimaal van genieten. Het ervaren, vakbekwame team van Nijmeijer Klimaattechniek is u graag van dienst.


Nijmeijer Klimaattechniek in Zuidlaren

Klimaattechniek speelt een belangrijke rol in ons dagelijkse leven en is in sommige situaties zelfs onmisbaar. Het houdt gebouwen en woningen leefbaar en gezond en zorgt voor een aangename temperatuur, het hele jaar door. Wilt u klimaattechniek in Zuidlaren laten aanleggen? Van het aanleggen van klimaattechniek in opdracht van bedrijven tot het plaatsen van klimaattechniek in opdracht van particulieren, Nijmeijer Klimaattechniek voert alle werkzaamheden op het gebied van klimaattechniek graag voor u uit. Naast klimaattechniek kunt u bij ons terecht voor koeltechniek in Zuidlaren en zijn wij u graag van dienst op het gebied van elektrotechniek in Zuidlaren. Heeft u vragen over onze diensten, wilt u meer weten over ons bedrijf of bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van klimaattechniek in Zuidlaren? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij staan u graag te woord.