Koeltechniek in Zuidlaren
Koeltechnische installaties in Zuidlaren

Koeltechniek in Zuidlaren

Bent u voor uw onderneming op zoek naar een ervaren bedrijf dat alle koeltechniek in Zuidlaren kan ontwikkelen, leveren, installeren en onderhouden? Nijmeijer Koeltechniek heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van koeltechniek, klimaattechniek en elektrotechniek en is u graag van dienst. Het team van Nijmeijer Koeltechniek bestaat uit ervaren, vakbekwame installateurs en monteurs die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste systemen. Zij voeren alle werkzaamheden op het gebied van koeltechniek met veel plezier voor u uit. Onze snelle service en brede inzetbaarheid zorgen ervoor dat al uw projecten op het gebied van koeltechniek in Zuidlaren bij ons in goede handen zijn.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Koeltechnische oplossingen voor diverse branches

Nijmeijer Koeltechniek is een koeltechnisch installatiebedrijf in Zuidlaren met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van koeltechniek. Onze breed geschoolde monteurs en installateurs zijn bekend met allerlei systemen, werkwijzen en specifieke, op maat gemaakte installaties in diverse branches. Van het ontwerpen van de koelinstallaties tot het leveren, installeren en onderhouden ervan, alle werkzaamheden op het gebied van koudetechniek in Zuidlaren zijn bij ons in goede handen. Onze ervaren, vakbekwame monteurs kunnen diverse vormen van koeltechniek ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Wij zijn onder andere werkzaam voor de volgende branches:Koeltechnische installaties voor de retail

Een groot gedeelte van de retail afhankelijk van koudetechniek in Zuidlaren. Van supermarkten tot gespecialiseerde winkels zoals de slager, goede koeltechniek is overal in de retail van groot belang. Bent u op zoek naar een koeltechnisch installatiebedrijf dat een volledig koeltechnisch interieur kan ontwerpen voor supermarkten en/of speciaalzaken? Nijmeijer Koeltechniek is u graag van dienst. Samen met een aantal betrouwbare partners op het gebied van interieurbouw kunnen wij ervoor zorgen dat alle koeltechniek en vriestechniek in Zuidlaren goed wordt aangelegd en netjes wordt afgewerkt. Wij voeren niet alleen de aanleg van koeltechniek in de winkel graag voor u uit, u kunt ook bij ons terecht voor koel- en vriestechniek achter de schermen. Ons team van experts is u graag van dienst.

Koeltechniek voor de horeca in Zuidlaren

Bent op zoek naar op maat gemaakte koeltechniek voor uw horecaonderneming of grootkeuken? In de horeca wordt, in verband met voedselveiligheid en hygiëne, veel gebruik gemaakt van koeltechniek. Professionele koel- en vriesapparatuur is daarom onmisbaar in een professionele keuken. Nijmeijer Koeltechniek is op de hoogte van alle eisen die de wet aan koeltechniek in de horeca stelt. Wij stellen een ontwerp op dat geheel past bij uw situatie en voldoet aan alle wettelijke eisen. Naast de ontwikkeling van uw koeltechniek in Zuidlaren kunt u bij ons terecht voor de installatie en het onderhoud van uw koeltechnische installaties. Nijmeijer Koeltechniek kan de volgende koeltechnische installaties en apparatuur leveren:

  • Koelkasten en -vitrines Koelkasten en -vitrines
  • Koel- en vriescellen Koel- en vriescellen
  • Wijnkoelkasten Wijnkoelkasten
  • Kaas- en buffetkoelingen Kaas- en buffetkoelingen
  • Gekoelde werkbanken Gekoelde werkbankenDaarnaast kunt u bij ons terecht voor allerlei koeltechische oplossingen op maat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies over koeltechniek in Zuidlaren. Wij staan u graag te woord.

Koudetechniek in Zuidlaren voor grote industrieën

Ook in grote industrieën wordt gebruik gemaakt van koeltechniek. Van het koelen van complete opslaghallen, zoals visopslaghallen, tot het koelen van volledige productieprocessen, zoals voedsel-, vlees- en visverwerking, koeltechniek komt in allerlei vormen voor. Daarnaast komt koeltechniek voor in de farmaceutische industrie en in laboratoria. Nijmeijer Koeltechniek voert het ontwerpen, leveren, aanleggen en onderhouden van een volledig koeltechnisch interieur voor industriële doeleinden. Goede, efficiënte koelsystemen verhogen het rendement tijdens de productie en zijn gunstig voor de algehele kwaliteit van het eindproduct. Koeltechniek in Zuidlaren voor industriële doeleinden ontwerpen wij altijd op maat, zodat het perfect bij het productieproces past. Met koeltechnisch installatiebedrijf Nijmeijer bent u verzekerd van krachtige, betrouwbare koelsystemen die geheel bij uw situatie passen. Mocht er een storing optreden waardoor de koeltechnische installaties tijdelijk uitvallen of slechts gedeeltelijk werken, dan komt onze storingsdienst zo snel mogelijk bij uw bedrijf langs om het probleem te verhelpen. Omdat Nijmeijer Koeltechniek verschillende universele onderdelen op maat heeft kunnen wij de storing vaak snel verhelpen, zodat het productieproces binnen afzienbare tijd hervat kan worden

Deze bedrijven gingen u voor:

Koeltechnisch onderhoud in Zuidlaren

Om ervoor te zorgen dat de koelinstallaties optimaal blijven werken is goed onderhoud van groot belang. Goed onderhoud zorgt ervoor dat de veiligheid en de energieprestaties gewaarborgd blijven en dat alle vormen van koeltechniek blijven voldoen aan de wettelijke eisen. Nijmeijer Koeltechniek is volledig gecertificeerd volgens de F-gassenverordering en de richtlijnen en eisen van het PED. Wij zijn EPBD en VCA gecertificeerd, werken volgens de NEBN regelgeving en wij zijn Sterkin erkend. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het NVKL, een garantie voor veilig en kwalitatief installatiewerk door een erkende installateur. Het is mogelijk om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Hierdoor komen wij op vaste momenten bij u langs om uw koeltechnische installaties te controleren en eventueel te repareren. Wij zijn tevens aangesloten bij een landelijk netwerk van storingsmonteurs. Heeft u een storing in één van uw koeltechnische installaties? Neem contact op met onze storingsdienst en wij zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk een monteur bij u op de stoep staat om de storing te verhelpen. De installatie en het onderhoud van uw koeltechniek in Zuidlaren is bij ons in goede handen.

Contact opnemen met Nijmeijer: Koeltechnisch installatiebedrijf in Zuidlaren

Op zoek naar een koeltechnisch installatiebedrijf in Zuidlaren die alle vormen van koeltechniek kan ontwerpen, leveren, aanleggen en onderhouden? Het ervaren, breed geschoolde team van Nijmeijer Koeltechniek staat voor u klaar om koeltechnische oplossingen op maat te maken en voert ook het onderhoud aan bestaande koeltechniek in Zuidlaren graag voor u uit. Naast koeltechniek kunt u bij ons terecht voor klimaattechniek in Zuidlaren en elektrotechniek in Zuidlaren. Heeft u vragen over ons bedrijf of bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en/of advies. Wij staan u graag te woord.p>