Nijmeijer koelt DA Zuidwolde

Nijmeijer koelt DION

DION staat bekend als de ondersteuner van ondernemers; dit bedrijf neemt veel randzaken bij andere ondernemingen uit handen, zodat men zich kan blijven concentreren op de kern van de zaak. En natuurlijk moeten ook de werknemers van DION zich goed voelen op hun werkplek, net zoals de omliggende bedrijven op het bedrijventerrein, waar Dion de onderhoudscontracten van beheert. Volgens Jeroen Kroek, DION manager locatiediensten, is Nijmeijer een belangrijke factor als het gaat om het creëren van een prettig werkklimaat.?

Nijmijer koelt DION.

“Nijmeijer installeert niet alleen de koelinstallaties bij ons en onze partners, ze zorgen ook voor het onderhoud”, aldus Kroek. “Dat doen ze nu alweer een aantal jaar en dit loopt al die tijd bijzonder soepel. Nijmeijer is inmiddels zo’n zeven jaar actief op ons bedrijventerrein en sindsdien hebben we de experts van Nijmeijer al meerdere keren op bezoek gehad voor installatie of onderhoud en elke keer verliep dit gesmeerd.”

“Ons kantoor heeft een plat dak op de zonkant en op de warme dagen was hier niet tegen de hitte te vechten. Je kon alles dichtgooien, maar de warmte was niet buiten de deur te houden. Nijmeijer heeft een tijdlang geleden airconditioning geïnstalleerd en sindsdien hebben we hier totaal geen last meer van. Het klimaat binnen ons pand is er enorm op vooruit gegaan en niemand klaagt meer over de hitte.”

“Nijmeijer onderscheidt zich wat mij betreft door hun vakkennis, hun prijs/kwaliteit-verhouding en het feit dat ze altijd alles weer keurig netjes opruimen als het werk gedaan is. Daarbij is ook de administratieve kant van het verhaal goed geregeld en is het al met al gewoon een hele prettige partner op wie je echt kunt bouwen.”

Jeroen Kroek, DION Manager Locatiediensten