Nijmeijer koelt Treant

Nijmeijer koelt Treant

Wij van Treant zijn een grote zorgorganisatie in Zuidoost-Drenthe. Ongeveer zesduizend werknemers werken in onze verpleegzorg, ziekenhuiszorg, zorgcentra en verpleeghuizen. Daarnaast zijn er technische diensten actief op onze kernlocaties. 

Dit jaar heeft Nijmeijer ons geholpen met het plaatsen en onderhouden van airco’s en medicijnkoelkasten. Het aantal airco’s is bijna verdubbeld in het afgelopen jaar. Bijzonder is dat zeker, maar vooral hard nodig. De warme zomers in Nederland baarde ons zorgen. Extreme temperaturen waar onze gebouwen slecht tegen bestand waren.

In het ziekenhuis valt die hevige hitte beter te beheersen, daar liggen onze patiënten bovendien hooguit een aantal dagen. De woon- en zorgcentra zijn, zoals de naam al doet vermoeden, om in te wonen. Kwetsbare mensen kunnen de hoge temperaturen minder goed verdragen. Daarom was de plaatsing van airco’s noodzakelijk. 

Het contact met Nijmeijer ontstond toen zij ons hielpen met een klein project. Het balletje begon te rollen. De samenwerking beviel goed, waardoor deze werd uitgebreid naar grotere projecten. De organisatie is klein en komt uit de buurt. Dat vinden wij prettig. De service is altijd goed geweest, toegankelijk en alles wordt snel opgelost. Het bedrijf heeft geen grote verhalen die ze niet kunnen waarmaken, misschien is dat noordelijke nuchterheid. Wij als klant vinden het fijn.

Alex Peters - Treant