Nijmeijer koelt DA Zuidwolde

Nijmeijer koelt Potman jr.

Hoewel wij natuurlijk een prachtig pand hebben, zorgde de grote glazen pui aan de voorkant elke zomer voor bijzonder warme dagen. Als de zon flink scheen en het buiten echt warm was, werkte die pui als een soort broeikas en hadden we het binnen soms zwaar te verduren. En zeker als het in hartje zomer echt heel warm was, was het binnen soms niet uit te houden. Daar moest wat aan gebeuren, want het was niet alleen voor de medewerkers zweten, ook onze klanten hadden er natuurlijk last van. Vandaar dat we contact zochten met Nijmeijer; hadden zij misschien een oplossing?

Nijmijer koelt Potman jr.

Natuurlijk hadden ze die. Nijmeijer installeerde airconditioning in ons pand, zodat we ook op de heetste dagen prima binnen konden werken. De installatie verliep probleemloos en de klus was snel geklaard. Op die manier konden we snel weer aan het werk en was het oponthoud bij die installatie minimaal.

De verbetering in temperatuur was direct voelbaar. In plaats van de warmte, stroomt er nu koele lucht door het pand, die ons ook op de warmste zomerdagen heerlijk op temperatuur houdt. Onze medewerkers hebben het een stuk aangenamer en onze klanten hoeven niet langer hun keukens, badkamers of inbouwapparatuur uit te kiezen in de brandende hitte. En die mooie glazen pui brengt nog steeds veel licht in ons pand, maar werkt niet langer als een broeikas.

De samenwerking met Nijmeijer is bijzonder soepel verlopen en we zijn dan ook zeer tevreden. We werken weer met veel plezier in ons pand en we raden de diensten van Nijmeijer van harte aan.

Wim Potman, Potman jr. Badkamers en Keukens