Een airco plaatsen in Dedemsvaart is vaak al binnen 1 dag geklaard, waardoor de overlast nihil blijft

Airco plaatsen in Dedemsvaart

Wordt jouw woon-en werkplezier belemmert door te hoge of juist te lage temperaturen? In de zomer kunnen temperaturen oplopen tot zelfs boven de 30 graden. Op warme dagen zal een airco het allerbest werken om je huis koel te maken én te houden. En in de winter? Dan verwarm je je huis aangenaam met jouw eigen airco installatie.

Nijmeijer Koelt kan jouw airco plaatsen in Dedemsvaart al plaatsen binnen één dag. Wij geven je advies op maat en adviseren bij voorkeur A-kwaliteit airconditionings, zoals Mitsubishi.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Nooit meer zweten in de slaapkamer of op kantoor

Niets zo prettig om na een bloedhete zomerdag in een koele slaapkamer in bed te kruipen, toch? Een airconditioning in Dedemsvaart blaast direct koude of warme lucht uit, waardoor een ruimte snel is gekoeld of verwarmd. Dit kan een groot voordeel zijn in bijvoorbeeld slaapkamers, zolders en kantoren. Een airco laten installeren in Dedemsvaart betekent dat je het hele jaar door een aangename temperatuur hebt. Zo maakt je airco je leven, werken en wonen niet alleen tijdens de heetste dagen een stuk aangenamer, maar ook tijdens de koudste.

 • Altijd een constante, aangename temperatuur Altijd een constante, aangename temperatuur
 • Een airco in Dedemsvaart kan koelen en verwarmen Een airco in Dedemsvaart kan koelen en verwarmen
 • Zorgt voor schone, gefilterde lucht in huis of op kantoor Zorgt voor schone, gefilterde lucht in huis of op kantoor

Een schonere lucht en betere luchtvochtigheid

De meest ideale relatieve luchtvochtigheid ligt tussen de 40 en 60%. Een te hoge luchtvochtigheid is niet optimaal voor je gezondheid, maar ook zeker niet voor jouw woning of bedrijfspand op lange termijn. De meeste goed onderhouden aircosystemen beschikken over een luchtzuiverende functie, die schadelijke stoffen en bacteriën uit de lucht filtert. Met airconditioning zorgt je dus niet alleen voor verkoeling tijdens warme dagen, maar haal je ook het vocht uit de lucht, waardoor er een aangenaam binnenklimaat ontstaat.

Koelen en verwarmen in één systeem

Wat een Airco plaatsen in Dedemsvaart nog interessanter maakt, is dat een airco je het hele jaar kan voorzien van optimaal comfort. De A-kwaliteit airco’s van Nijmeijer Koelt zijn in staat om zowel te koelen als verwarmen. De combinatie van deze functies zijn handig als je het systeem installeert in een ruimte die in de zomer erg warm wordt, maar waar je in de winter ook verwarming nodig heeft. Zo heb je tijdens alle seizoenen een comfortabel binnentemperatuur.

Nijmeijer Koelt staat voor:

 • A-kwaliteit airconditioners A-kwaliteit airconditioners
 • Professionele montage zonder overlast Professionele montage zonder overlast
 • Deskundig advies Deskundig advies
 • Veelal uit voorraad leverbaar Veelal uit voorraad leverbaar
 • 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 • Gunstige tarieven Gunstige tarieven
 • Alleen A-merken Alleen A-merken

Genieten van jouw airco zonder geluidsoverlast

Onze airco’s hebben een lange levensduur, zijn energiezuinig en muisstil. Bij Nijmeijer Koelt verkopen we airco’s van Mitsubishi. Wij kiezen voor Mitsubishi omdat deze fabrikant betrouwbare, fluisterstille en energiezuinige airco’s maakt. Ze zijn zo stil, dat je er geen last van hebt als je een meeting hebt op kantoor of als je van een koele nachtrust wilt genieten in de slaapkamer. Dus zoek je een aantrekkelijk airco, dan is een A-kwaliteit airco van Mitsubishi volgens ons de beste keus.

Jouw airco in Dedemsvaart vakkundig laten plaatsen

De installatie van een airco in Dedemsvaart wordt gedaan met uiterste precisie en concentratie en kan vaak al binnen één dag afgerond zijn. Zo hebben jij en je werknemers niet te veel overlast van onze installateurs en kan iedereen rustig doorwerken. Het niveau van het koelmiddel wordt gecontroleerd en er wordt gecheckt op lekkages, zodat jij zeker weten kunt genieten van een comfortabel klimaat.

Wees goed voor je airconditioning en zorg ervoor dat je jouw airconditioning in Dedemsvaart regelmatig laat onderhouden. Het verlengt de levensduur, voorkomt storingen en een hogere energierekening. Ook als het gaat om onderhoud en reparatie staan onze koeltechniek experts voor je klaar. Wij fixen het, zodat jij weer snel kunt genieten van jouw airco.

Deze bedrijven gingen je voor:

Zij gingen je voor:

Nijmeijer Koelt staat klaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Maar ook voor scholengemeenschappen, kinderopvangcentra en overige instellingen hebben wij al vele airco’s geplaatst. Hieronder een greep uit de door ons gerealiseerde projecten:

 • Professionele montage binnen 1 dag zonder overlast Professionele montage binnen 1 dag zonder overlast
 • Ons serviceteam staat 24 uur per dag, zeven dagen per week paraat Ons serviceteam staat 24 uur per dag, zeven dagen per week paraat
 • Voor elk koelingsprobleem een oplossing Voor elk koelingsprobleem een oplossing

Nijmeijer Koelt om jouw nieuwe airco te installeren

Overweeg je ook airconditioning? Een airco in Dedemsvaart verhoogt het comfort,de productiviteit én de creativiteit het hele jaar door. Daarnaast zorgt een airco ook voor gezonde lucht en de ontvochtiging van ruimtes. Dus als jij het wonen en slapen thuis of het werken op kantoor een stuk aangenamer wilt maken, kan een airco in Dedemsvaart een uitkomst bieden.

Wil je een airconditioning in Dedemsvaart kopen en laten plaatsen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw situatie? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.