Airco Ommen

Airco plaatsen in Ommen

Wordt het gevoel van comfort door de stijgende temperaturen in ons land thuis of op kantoor steeds minder? Dit kan op den duur ten koste gaan van de productiviteit. Een airco laten plaatsen in Ommen zorgt voor een ideale en draaglijke temperatuur, zowel in het voorjaar als in het najaar. Naast dat de lucht wordt gekoeld, wordt deze ook ontvochtigd en gefilterd.

Nijmeijer Koelt is in installatietechniek in en rondom Ommen jouw airco-specialist. Met ruim 40 jaar ervaring maken wij enkel gebruik van de beste merken en kunnen wij je voorzien van deskundig advies.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
Je kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Waarom kiezen voor airconditioning in Ommen?

De zomers in Nederland lijken steeds warmer te worden. Dat is prettig, maar niet bepaald bevorderlijk voor je productiviteit. 'S nachts houden de hoge temperaturen je wakker en ook op het werk heeft openzetten van ramen weinig zin. Je kunt simpelweg wachten tot het weer wat afkoelt, maar je kunt ook een airco laten plaatsen in Ommen. Nijmeijer Koelt kan jou op het gebied van airco's op diverse manieren van dienst zijn, voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden

 • Koeling voor optimaal comfort Koeling voor optimaal comfort:- Een airco in Ommen zorgt voor heerlijke verkoeling op warme dagen
 • energiezuinige verwarming Ook energiezuinige verwarming:- Een airco in Ommen is zuinig en kan ook een ruimte snel verwarmen
 • Gezonde lucht Gezonde lucht:- Een airco in Ommen zorgt voor schone, gezonde lucht door filtering

Hoger rendement door koelen en verwarmen

Een airco wordt voornamelijk gebruikt om ruimtes te koelen. De airco onttrekt energie uit de ruimte en geeft die af aan de buitenlucht. Dit zorgt voor een gekoelde ruimte. Daarnaast ontvochtigt en filtert een airco de lucht in de ruimte. De door Nijmeijer Koelt geleverde airconditioners kunnen bovendien ook de ruimte verwarmen. Een airco is namelijk gewoon een lucht-lucht warmtepomp met een hoog rendement. Dit betekent dat iedereen in de ruimte het hele jaar plezier heeft van de airco in Ommen.

Onze moderne airco installaties beschikken over een reverse stand. In het voor- en najaar, wanneer het juist net te koud is, kan een airconditioning ook zorgen voor duurzame verwarming zonder dat de cv-ketel hoeft te worden ingeschakeld. Dat houdt in dat ze kunnen koelen maar dat ze er daarnaast ook voor kunnen zorgen dat je een warmer huis hebt in de wintermaanden. Deze reverse stand zal dan ook dienen als een soort hete lucht kachel in huis of op kantoor.

Wij bieden je:

 • A-kwaliteit airconditioners A-kwaliteit airconditioners
 • Professionele montage zonder overlast Professionele montage zonder overlast
 • Deskundig advies Deskundig advies
 • Veelal uit voorraad leverbaar Veelal uit voorraad leverbaar
 • 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 • Gunstige tarieven Gunstige tarieven
 • Alleen A-merken Alleen A-merken

De ideale luchtvochtigheid op peil houden

Een airco plaatsen in Ommen betekent niet alleen een aangename temperatuur, je kunt er veel meer mee bereiken. Het ingebouwde filtersysteem filtert de lucht waarbij stof, vervuilde deeltjes, schimmels, pollen en ook nare geurtjes verwijderd. Daarnaast kun je met een airco ook de ideale luchtvochtigheid in de ruimte op peil houden. Zo zorg jij ervoor dat iedereen thuis of op kantoor zich fit en productief voelt.

Deze bedrijven gingen je voor:

Snel en zonder overlast laten installeren

Het installeren van jouw nieuwe airco is een complexe klus. Daarom is de installatie bij Nijmeijer Koelt altijd inbegrepen. Onze ervaren monteurs zetten al hun expertise in om jouw nieuwe airconditioning in Ommen veilig en optimaal te laten functioneren. Elke ruimte is immers weer anders en er moet goed rekening gehouden worden met de luchtstroom en de functie van de ruimte in kwestie.

Wil jij ook een airco laten installeren in Ommen? Als de installateurs van Nijmeijer Koelt een airco plaatsen, kun je rekenen op vakmanschap. De binnen- en buitenunit van de airco plaatsen we altijd op de meest geschikte plaats. Ook zorgen we altijd voor een zorgvuldige en esthetische aanleg van de afvoer, bekabeling en stroomvoorziening. In de meeste gevallen zie je alleen de unit zelf en laten we het op de juiste manier onderdeel worden van jouw interieur.

Hierom kies je voor Nijmeijer Koelt

De airco-installateurs van Nijmeijer Koeltechniek hebben al vele airco-installaties mogen plaatsen. Ook in Ommen en omgeving zijn al veel werkplekken en woningen voorzien van een professionele airconditioning. Met de airconditioning die je bij Nijmeijer Koelt in het assortiment vindt, kun je verschillende ruimtes verkoelen, verwarmen én ontvochtigen. Je hebt dus het hele jaar profijt van onze slimme en stijlvolle airconditioners. En dat zonder hiervoor een overhitte prijs te betalen.

Daarom laat je een airco installeren in Ommen:

 • inclusief deskundige installatie Onze airco systemen zijn altijd inclusief deskundige installatie
 • Airconditioning wegwerken Onze monteurs werken je airconditioning keurig weg, zodat je unit altijd netjes aan de muur hangt
 • Bereikbaar voor vragen, onderhoud of storingen Wij zijn altijd bereikbaar voor vragen, onderhoud of storingen

Airco laten plaatsen in Ommen

Ben jij overtuigd en wil jij ook een airco laten plaatsen in Ommen? Nijmeijer Koeltechniek installeert airco-installaties in Ommen en omgeving vaak al binnen één dag zonder overlast. Wij richten ons hierbij altijd op een hoge kwaliteit en een strakke afwerking, zodat je altijd zorgeloos van je airconditioning kan genieten. Wij leveren alleen complete en hoogwaardige installaties, dus geen kleine lettertjes en verrassingen achteraf!


Korte lijnen maakt ons als specialist in koeltechniek bereikbaar en benaderbaar voor vragen, onderhoud of storingen. Onze ervaren medewerkers staan graag voor je klaar.