Airco installatie Drenthe

Airco installatie Drenthe

Een prettig klimaat in je woning of op je kantoor is vitaal. Zeker met de steeds warmer wordende zomers in Nederland, ligt een oververhitte slaapkamer, of een te warm kantoorgebouw steeds meer op de loer. En dat is vervelend, want niemand wordt blij van een warme nacht, waarin amper de slaap te vatten is door de hitte.

En werknemers en werkgevers in Drenthe hebben er echt last van als een kantoor geen goede klimaatregeling heeft; het werkt niet fijn, de aandacht verslapt en mensen worden snel duf en futloos.

De oplossing? Airco in Drenthe. Dankzij airconditioning blijft de ruimte waarin je verblijft lekker koel en heb je geen last meer van de veel te warme omstandigheden. Je krijgt voldoende slaap en op kantoor behouden jij en je werknemers de focus, zodat de productiviteit niet lijdt onder een hittegolf.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Airco in Drenthe voor particulieren

Het verschijnsel is iedereen wel bekend: tijdens een warme zomer ‘s nachts wakker liggen, niet kunnen beslissen of je nu wel of juist niet onder de lakens moet liggen. De warmte houdt je wakker, wat je nachten kort maakt. Overdag pluk je hier de zure vruchten van, zowel privé als op het werk. Ramen openzetten heeft geen zin, een ventilator maakt lawaai en doet ook niet genoeg, de enige optie lijkt om te wachten tot het afkoelt. Gelukkig kan je er iets aan doen; airco installeren in Drenthe. Airconditioning kan de hele dag aan staan, zodat het verschillende kamers in je huis heerlijk koel houdt. Zo geniet je buiten van het prachtige weer, zonder dat je binnen wakker hoeft te liggen. Laat je een airco plaatsen in Drenthe, dan vormt de hitte geen probleem meer en kan je er gewoon optimaal van genieten, zoals het jou uitkomt.

Airco installatie in Drenthe

Een airco laten plaatsen in Drenthe, doe je met Nijmeijer. Onze units zijn duurzaam, onderhoudsarm en zeer effectief. Daarbij verzorgen we een zeer nauwkeurige installatie, die erop gericht is om het maximale uit je airconditioning te halen. Voordat we de airco plaatsen, gaan we eerst goed kijken waar deze het beste zou passen. Hierbij letten we niet alleen op het feit dat de unit niet een grote stempel op het interieur moet drukken, maar ook op de manier waarop hij de ruimte gaat verkoelen. Wil je bijvoorbeeld je complete bovenverdieping verkoelen, dan zal de airconditioning op een bepaalde manier geplaatst moeten worden, zodat de koele lucht overal gaat komen. Gelukkig hebben onze experts hier een uitstekend oog voor, zodat je altijd weet dat je kan rekenen op maximale koeling.


Airco in Drenthe voor bedrijven

Wie kent het niet? In de hete zomermaanden is het na de lunch soms lastig om weer op gang te komen, helemaal als het kantoor veel te warm is. Je wordt slaperig, je zweet en je verliest je concentratie. Hier helpt geen koffie of soep meer tegen; een oververhit kantoor heeft maar een remedie: airconditioning. Nijmeijer is de airco installateur van Drenthe en levert airconditioning aan heel veel verschillende bedrijven. Eenmaal geplaatst, zal je zien dat je kantoor weer een prettige werkomgeving wordt, waar mensen niet hoeven te klagen over de hitte, maar gewoon weer ouderwets aan het werk kunnen, met hetzelfde enthousiasme als altijd.

Deze bedrijven gingen je voor:

Voor elk kantoor een goede oplossing

Omdat geen enkel kantoor gelijk is aan de andere, hechten we bij Nijmeijer veel waarde aan een goede en nauwkeurige installatie. Daarom wordt aandachtig naar de ruimte gekeken en naar de verschillende vertrekken die gekoeld moeten worden. Onze experts weten precies waar ze naar moeten kijken bij een airco installatie in Drenthe en zullen dan ook goed bepalen waar de units moeten komen te hangen. Dan weet je namelijk zeker dat de airco altijd optimaal wordt gebruikt en elke werknemer zal profiteren van de koele lucht die door het kantoor stroomt. Airconditioning-systemen zijn energiezuinig door het hoge rendement van de warmtepomp. Deze zorgt ervoor dat je in de zomer de ruimte binnen no-time kunt verkoelen, en dat je in de winter de ruimte snel en energiezuinig kunt verwarmen. Een ander groot voordeel is dat de airco in combinatie met jouw zonnepanelen een geweldige combinatie vormen. Je kunt de extra stroom voor de airconditioning dan immers zelf opwekken!

Een airconditioning van Mitsubishi

Bij Nijmeijer installeren we airco’s van Mitsubishi. Dit Japanse merk heeft zich bewezen als een uitstekende, duurzame en geruisloze airconditioning, die ook nog eens gewoon heel goed doet wat hij moet doen: koelen. Laat je een airco installeren in Drenthe, dan is Mitsubishi een uitstekende keuze. Naast de eerder genoemde kwaliteiten, is deze unit ook nog eens heel strak vormgegeven, zodat hij nooit zal misstaan in je interieur, of het interieur van je kantoor. Natuurlijk letten we daar altijd op bij de installatie, maar ook als de unit wat prominenter in beeld moet hangen om de ruimte optimaal te koelen, zal hij amper opvallen. De Mitsubishi-airconditioning is ook nog eens zeer gemakkelijk te onderhouden; alle belangrijke onderdelen zijn zeer toegankelijk geplaatst en kunnen eenvoudig worden behandeld of vervangen. Op die manier duurt onderhoud nooit lang en kan je snel weer genieten van de koele lucht die deze airconditioning in de kamer laat stromen.

Eenvoudige bediening

Een airco laten plaatsen in Drenthe betekent ook een airco laten plaatsen die zeer eenvoudig te bedienen is. De bediening ervan kan via een kastje aan de muur, maar is ook mogelijk via een app op je telefoon. Hierop kan je van alles instellen, zodat je er eigenlijk niet meer naar om hoeft te kijken. Je kan bepalen op welk tijdstip de airco aan moet gaan, of bij welke temperatuur. Je kan ook bepalen hoe heftig de koeling moet zijn en hoe lang hij moet doorgaan. De bediening is intuïtief en eenvoudig en zal ook voor de grootste digibeet snel gesneden koek zijn.

airco-bediening

Verwarmen met airco’s in Drenthe

Het lijkt misschien vanzelfsprekend: tijdens de hete zomers zet je de airco aan en tijdens koude winters geef je een draai aan de centrale verwarming. Toch is het zo dat een airco als verwarming veel goedkoper is dan de traditionele gasgestookte CV-ketel. Vooral als je jouw gasverbruik graag zou willen verminderen en wil investeren in duurzaamheid van je woning of bedrijf kan verwarmen met een airco een geweldig alternatief zijn.

Airconditioning-systemen zijn energiezuinig door het hoge rendement van de warmtepomp. Deze zorgt ervoor dat je in de zomer de ruimte binnen no-time kunt verkoelen, en dat je in de winter de ruimte snel en energiezuinig kunt verwarmen. Een ander groot voordeel is dat de airco in combinatie met jouw zonnepanelen een geweldige combinatie vormen. Je kunt de extra stroom voor de airconditioning dan immers zelf opwekken!

Over Nijmeijer

Nijmeijer is al meer dan veertig jaar het airco bedrijf van Drenthe. Wij houden ons al die tijd al bezig met klimaatregeling en zijn gespecialiseerd in koeltechniek. Of het nou gaat om koeling van voedingswaren, medicijnen of het koelen van woningen en bedrijven, Nijmeijer doet het allemaal. Wij hechten bijzonder veel waarde aan het kort houden van de lijntjes, zodat we altijd goed in contact staan met onze klanten. Onze klanten moeten het gevoel hebben dat ze altijd bij ons terecht kunnen voor vragen, opmerkingen of gewoon behoefte aan onderhoud. Daarom staan wij altijd paraat voor onze klanten en zorgen we dat het ze aan niks ontbreekt.

Meer dan alleen airco in Drenthe

Zoals gezegd is Nijmeijer meer dan alleen een airco installateur in Drenthe. Naast het verzorgen en onderhouden van airconditioning, kan je bij ons ook terecht voor een warmtepomp en klimaattechniek. Onze specialisatie in koeltechniek betekent dat we opereren in allerlei verschillende beroepsgroepen. Zo bedienen wij al jaren vaste klanten uit de zorg, de voedselbranche en de retail.

Nog een keer de voordelen op een rijtje

Een airco laten installeren in Drenthe doe je door Nijmeijer. Dankzij onze uitgebreide ervaring en specialisatie in koeltechniek, weet je zeker dat je zowel thuis als op kantoor geen zorgen meer hebt over de warmte, ook al zijn de zomers nog zo heet. We zetten graag de voordelen nog even op een rijtje:

 • A-kwaliteit airconditioners Een onderhoudsarme en duurzame airco van Mitsubishi
 • Professionele montage
                        zonder overlast Keurige en nette installatie door onze monteurs
 • Deskundig advies De stille airco zorgt niet voor afleiding
 • Veelal uit voorraad leverbaar Eenvoudige bediening via de app of via een muurkastje
 • 40 jaar ervaring Nijmeijer is goed bereikbaar en staat altijd voor je klaar

Kortom: een airco laten installeren in Drenthe is een uitstekend idee en brengt flink wat voordelen met zich mee. Geen klamme nachten meer, geen collega’s die op kantoor bijna indutten, het is allemaal verleden tijd.

Contact, informatie en advies

Met onze kennis staan we je graag te woord en helpen we je snel verder op weg. Heb je vragen over airconditioning, of wil je weten wat er precies geschikt zou zijn voor jouw persoonlijke situatie? Nee contact met ons op en wij helpen je met alle vragen die je maar hebt. Dankzij de ervaring en kennis van onze medewerkers ben je snel van al je onzekerheid af en kan ook jij snel gaan genieten van de heerlijke verkoeling die onze airconditioning met zich meebrengt.

Nijmeijer werkt door heel Drenthe. Zoek je Airco in Hoogeveen, Airconditioning in Meppel, Airconditioning in Emmen, of Airconditioning in Assen, we staan altijd voor je klaar.