Elektrotechniek in Drachten
Elektrotechniek in Drachten

Voor al het onderhoud aan uw elektrotechniek in Drachten kunt u terecht bij Nijmeijer Koeltechniek. Daarnaast ontwerpen wij elektrotechnische installaties op maat en installeren we deze bij op de werkvloer. Voor zowel kleine opdrachten of grootschalige projecten staan wij voor u klaar. Ook wanneer u een storing heeft aan één van uw elektrotechnische installaties in Drachten, staan wij 24/7 voor u klaar om deze te verhelpen.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Elektrotechnisch bedrijf voor Drachten

Elektrotechniek in Drachten vormt het hart van elk gebouw. Het is daarom ook belangrijk dat deze elektrotechnische installaties op de juiste wijze geïnstalleerd worden. Daarnaast is het onderhoud aan de elektrotechniek van groot belang. De installatie dient bedrijfszeker, veilig en efficiënt te zijn. Uiteraard wilt u dan kunnen rekenen op een betrouwbaar bedrijf voor al uw elektrotechniek in Drachten. Nijmeijer is dan de ervaren partner op wie u kunt bouwen. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen zowel bedrijven als particulieren bij ons terecht. Wij zijn Sterkin erkend en werken conform NEN 1340 en NEN 1010. Dat betekent dat we voldoen aan alle eisen ten aanzien van veiligheid en kwaliteit. Daarnaast worden onze werknemers voldoende bijgeschoold, volgen zij trainingen en cursussen en zijn zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties rondom de elektrotechniek. Uw elektrotechnische installatie is dus in goede handen bij ons.

Elektrotechniek Drachten

Bij ons vindt u:

Elektrotechniek zien we overal om ons heen. U vindt het thuis, waar de zonwering automatisch reageert op zonlicht of waar u inbraakbeveiliging heeft geïnstalleerd, maar ook bij bedrijven en industrieën. Bij elektrotechniek en elektrische installaties in Drachten, kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • De aanleg, installatie en het onderhoud van domotica
  • Het ontwerp van krachtinstallaties en de installatie en het onderhoud hieraan
  • Het aanleggen van noodstroomvoorzieningen, deze onderhouden en storingen hieraan verhelpen
  • Zwakstroominstallaties in woningen of bedrijfspanden aanleggen en onderhouden
  • Het ontwerp en de aanleg van een verlichtingsplan voor woningen en bedrijfspanden
  • De bouw van oproep- en intercominstallaties en het oplossen van storingen aan deze elektrotechnische installaties
  • Het installeren en onderhouden van noodverlichting
  • Het ontwerp en de installatie van brandsystemen en inbraakbeveiliging voor woningen, bedrijfspanden en industriële hallen
  • Installatie en het onderhoud van regeltechniek en gebouwbeheersystemen

Deze bedrijven gingen u voor:

Maatwerk

Nijmeijer is inzetbaar voor grote en kleine klussen rondom de elektrotechniek in Drachten. Met meer dan 30 jaar ervaring, kunnen we spreken van een ervaren team met deskundige en ervaren installateurs en monteurs die alle werkzaamheden rondom de elektrotechniek in Drachten veilig en verantwoord uit kunnen voeren. Wij ontwerpen, leveren en installeren verdeelinrichtingen voor uw project in Drachten en kunnen u uitstekend adviseren op het gebied van elektrotechniek. Bij de ontwikkeling van de elektrotechniek op maat dienen de huidige technologie en bouwwijzen aan steeds hogere eisen te voldoen. Dit nemen we uiteraard mee tijdens de ontwikkeling van uw elektrotechnische installaties. De elektrotechniek die wij ontwerpen is dan ook maatwerk.