Koeltechniek in Drachten
Koeltechnische installaties in Drachten

Koeltechniek in Drachten

Is uw koeltechniek in Drachten toe aan een onderhoudsbeurt? Of wilt u een compleet op maat gemaakte koeltechnische installatie laten ontwerpen? Dan bent u bij Nijmeijer Koeltechniek aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden wij koeltechniek in Drachten en de wijde omgeving hiervan. Wij kennen een snelle service en zijn werkzaam in verschillende branches. Voor uw koeltechnische oplossingen op maat kunt u dan ook bij ons terecht.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Koeltechniek in verschillende branches

Ook in Drachten is koeltechniek overal om ons heen. Of u nu door de supermarkt loopt, waar de kaastoonbank goed gekoeld allerlei verschillende kazen presenteert of een ijsje gaat eten bij een ijssalon, de koeltechnische installaties in Drachten zorgen ervoor dat dit mogelijk is. Wij zijn dan ook werkzaam in verschillende branches:

Koeltechniek in de industrie en proceskoeling

Bij productieprocessen zijn koeltechnische installaties van groot belang. Denk bijvoorbeeld aan de drukkerijen, de verpakkingsindustrie en de verspaningstechniek. Efficiënte koelsystemen verhogen het rendement tijdens de productie en de kwaliteit van het eindproduct. Koeltechniek in Drachten voor industriële doeleinden wordt altijd op maat ontworpen en perfect passend bij het productieproces geïnstalleerd. Daarnaast is Nijmeijer Koeltechniek 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar in geval van storing of andere calamiteiten. Met deze storingsdienst bent u verzekerd van een snelle service en optimaal onderhoud bij u in Drachten. Wij hebben dan ook veel coulante universele onderdelen op voorraad, zodat uw storing vaak dezelfde dag nog opgelost kan worden en het productieproces weer verder kan gaan.

Koeltechnische installaties in de retail

Ook in de retail-markt is koeltechniek van groot belang. Een compleet koeltechnisch interieur voor een supermarkt ontwerpen en installeren is voor ons niet vreemd. Samen met diverse partners op het gebied van interieurbouw zorgen wij voor een compleet geheel inclusief de vries- en koeltechniek. Zo wordt uw winkel op de juiste manier aangekleed, maar ook achter de schermen kunnen wij de koeltechniek in Drachten voor u verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan de koel- en vriescellen voor de opslag van uw producten. Ook leveren wij rekken voor de opslag in deze ruimtes. Informeer naar de mogelijkheden.

Koudetechniek in Drachten

Binnen de koeltechniek zijn verschillende uiteenlopende koeltechnische installaties mogelijk. Denk daarbij aan:

  • koel- en vriescellen koel- en vriescellen
  • koeling voor marktwagens koeling voor marktwagens
  • koeltoonbanken koeltoonbanken
  • stekkerklare koelingen stekkerklare koelingen
  • industriële koeltechniek industriële koeltechniek
  • complete supermarktinrichtingen complete supermarktinrichtingen
  • koel- en vrieskasten koel- en vrieskasten

Al meer dan 30 jaar staan wij voor u klaar voor de koudetechniek in Drachten en omgeving. U kunt bij ons terecht voor het ontwerp, de levering, de installatie en het onderhoud aan deze koeltechniek. Uiteraard werken wij bij Nijmeijer Koeltechniek volgens de kwaliteitseisen en richtlijnen. Wij zijn aangesloten bij het NVKL, de Nederlandse Vereniging voor ondernemingen op het gebied van Koudetechniek en Luchtbehandeling. Ook mogen wij het exclusieve NVKL-keurmerk dragen. Hiermee voldoen wij aan de huidige wetgeving en eisen op het gebied van koudetechniek en mogen wij ons tevens specialist in de koeltechniek noemen. Om de kennis van onze medewerkers op peil te houden en op de hoogte te blijven van alle actuele ontwikkelingen rondom koeltechniek, worden bijscholingen, trainingen en cursussen bijgewoond. Op deze wijze kunnen wij u optimaal van dienst zijn met uw koudetechniek in Drachten.

Deze bedrijven gingen u voor:

Nijmeijer Koeltechniek voor al uw koeltechniek in Drachten

Neem voor het ontwerp, reparaties en onderhoud aan uw koeltechniek in Drachten contact op met de specialisten van Nijmeijer Koeltechniek. Wij staan klaar voor al uw koeltechnische oplossingen. Of het nu koudetechniek op maat betreft of een kant-en-klaar koeltechnische installatie, wij zorgen ervoor. Ook voor het onderhoud aan uw koeltechnische installaties kunt u bij ons terecht. Dat kan op afroep, maar het is ook mogelijk een onderhoudscontract af te sluiten. Ook voor uw klimaattechniek in Drachten, airco installatie in Drachten en elektrotechniek in Drachten bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie, wij helpen u graag verder.