Klimaattechniek in Assen
Klimaat installatie in Assen

Klimaattechniek in Assen

Voor alle werkzaamheden rondom klimaattechniek in Assen kunt u terecht bij Nijmeijer Koeltechniek. Wij staan voor u klaar voor het ontwerp, de installatie en het onderhoud aan al uw klimaattechnische oplossingen. Of het nu om een enkelvoudig airconditioningsysteem gaat of om een volledige luchtbehandelingsinstallatie, met ons bent u verzekerd van een gezond en aangenaam klimaat in uw ruimte.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Airconditioning in Assen

Een belangrijk onderdeel van klimaattechniek en klimaatbeheersing, is airconditioning. Wanneer u op zoek bent naar airconditioning in Assen voor uw bedrijf, school, kantoor of woonruimte, kunt u terecht bij Nijmeijer. Wij kunnen verschillende enkelvoudige airconditioningsystemen leveren en installeren, maar ontwerpen ook een compleet systeem voor u op maat. In het laatste geval wet u zeker dat het professionele airconditioningsysteem geheel naar uw wens is en aan alle eisen voldoet. U zorgt daarmee voor een prettig leefklimaat op de werkvloer of bij u thuis.

Luchtbehandelingsinstallaties

Naast airconditioning, is luchtbehandeling en ventilatie ook een belangrijk onderdeel van klimaattechniek in Assen. Luchtbehandelingsmaatwerk is divers en eenvoudig modulair op te bouwen. Nijmeijer Koeltechniek levert en installeert zowel dx-gekoelde luchtbehandelingsinstallaties als koudwater installaties, zogenaamde chillers. Wanneer de kwaliteit van de lucht in de ruimte waar je werkt, woont of slaapt, niet optimaal is, kan dit leiden tot gezondheidsklachten. Onvoldoende ventilatie of een vervuild ventilatiesysteem zijn hiervan vaak de oorzaak. Door dit te optimaliseren, wordt de kwaliteit van de lucht een stuk beter. Nijmeijer kan je hiermee van dienst zijn. Zowel voor het onderhoud aan bestaande luchtbehandelingsinstallaties, als voor het ontwerp of installatie van nieuwe installaties, neem je contact met ons op.

Klimaattechniek in Assen voor iedereen

Vaak wordt er gedacht dat een goede beheersing van de luchtkwaliteit, het werkklimaat of het woonklimaat alleen voor bedrijven belangrijk is. Toch is klimaattechniek niet alleen een dienst voor bedrijven en industrieën, ook bij u thuis in Assen kunnen wij u verder helpen met het klimaattechniek. Denk bijvoorbeeld aan enkelvoudige airconditioningsystemen of verwarmingssystemen. Maar om een optimale klimaatbeheersing te bereiken kunnen wij u ook uitstekend adviseren op de volgende gebieden:

  • ventilatie ventilatie
  • luchtbehandeling luchtbehandeling
  • koeling koeling
  • verwarming verwarming
  • klimaatbeheersing klimaatbeheersing
  • koeltoonbanken koeltoonbanken
  • luchtverdeling luchtverdeling

Deze bedrijven gingen u voor:

Onderhoud door Nijmeijer

Om ervoor te zorgen dat de luchtkwaliteit en uw woon- en werkklimaat optimaal blijft, ook na installatie van een klimaattechnische oplossing, is onderhoud van groot belang. Onderhoud aan uw klimaattechniek laat u graag verzorgen door professionals met verstand van zaken. Nijmeijer Koeltechniek heeft al meer dan 30 jaar ervaring en is een totaalinstallateur waar u naast klimaattechniek in Assen ook terecht kunt voor koeltechniek in Assen en elektrotechniek in Assen. Met een 24/7 storingsdienst staan wij snel voor u klaar. Daarnaast is het bij ons mogelijk een onderhoudscontract af te sluiten. Op die manier bent u altijd verzekerd van goed onderhouden klimaattechniek in Assen.