Elektrotechniek in Assen

Elektrotechniek in Assen

Overal om ons heen zien we elektrotechniek terug in ons dagelijks leven. Denk bijvoorbeeld aan de lichtknoppen in uw woning, maar ook de grote machines in industrieën vallen onder elektrotechniek. Voor het onderhoud aan uw elektrotechniek in Assen, maar ook voor het ontwerp en de installatie ervan, bent u bij Nijmeijer aan het juiste adres. Of het nu om grote projecten of kleinschalige opdrachten gaat, wij staan voor u klaar.

Elektrotechniek en elektrotechnische installaties

Zoals we al eerder aangaven, is elektrotechniek overal. U vindt elektrotechnische toepassingen in uw woning, op kantoor, in het bedrijfsleven, maar ook in industrieën. Denk bijvoorbeeld aan computers, inbraakalarm, besturing van machines en de toepassing van elektromagnetische velden en elektriciteit. Nijmeijer kan voor de elektrotechniek in Assen onder andere het volgende voor u betekenen:

  • het ontwerpen en installeren van (nood)verlichting
  • gebouwbeheersystemen ontwerpen en installeren waarmee alle installaties in een gebouw centraal aangestuurd kunnen worden
  • wanneer de elektrische aansluiting meer vermogen nodig heeft, kunnen we een krachtinstallatie ontwerpen en installeren
  • noodstroomvoorzieningen aanleggen
  • domotica installeren
  • communicatiesystemen ontwerpen en installeren
  • inbraaksystemen of brandmelders instaleren

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden wat betreft elektrotechniek. Naast ontwerpen, leveren en installeren, kunnen wij ook het onderhoud voor u regelen. Dat kan op afroep, maar is ook mogelijk middels een onderhoudscontract. Op deze manier bent u verzekerd van goed onderhoud van uw elektrotechniek in Assen.

Elektrotechnisch installatiebedrijf in Assen

Maatwerk en elektrotechniek in Assen

Nijmeijer levert maatwerk. Dat houdt in dat u boor al uw elektrotechnische installaties bij ons terecht kunt. Zowel met kleinschalige projecten als grote projecten kunnen wij u helpen. In het ontwerp nemen wij dan ook de huidige technologie en bouwwijzen en de regels en wetgeving mee. Zodat we er zeker van zijn dat al uw elektrotechniek in Assen aan de huidige eisen voldoet.

Nijmeijer Elektrotechniek in Assen

Bij Nijmeijer bent u verzekerd van kwaliteit. Wij voldoen aan alle eisen ten aanzien van veiligheid en kwaliteit en werken conform de normen van NEN 3140 en NEN 1010. Tevens zijn wij erkend door Sterkin, wat betekent dat kwaliteit bij ons op de eerste plaats komt. Onze medewerkers zijn daarnaast goed geschoold en blijven op de hoogte van alle innovaties op elektrotechnisch gebied door middel van bijscholing en cursussen. Ook voor duurzame oplossingen kunt u bij ons terecht. We installeren bijvoorbeeld Ledverlichting, zonnepanelen of warmtepompen. Daarnaast zijn wij totaalinstallateur en kunt u bij ons naast elektrotechniek in Assen, ook terecht voor airco in Assen, klimaattechniek in Assen en elektrotechniek in Assen. Meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Offerte aanvragen  Storing melden