Airconditioning montage Assen

Airco installatie binnen 1 dag in Assen

Klagen jouw werknemers over de warmte op de werkvloer? Nemen de temperaturen in kantoor toe en blijven ze stijgen tijdens de warme zomers? Heb je zelf last van de warmte in huis of op jouw werkplek? Dan is het tijd voor een goede airco-installatie.

Meerdere onderzoeken tonen aan dat de productiviteit van werknemers afneemt wanneer de temperatuur op de werkvloer boven de 25 graden Celsius stijgt. Het lichaam raakt verhit en de concentratie neemt af. Het verlies aan productiviteit kan soms wel oplopen tot 50%. En dat wil je uiteraard voorkomen.

Het is belangrijk stappen te ondernemen. Door het plaatsen van airco in Assen, zullen jouw werknemers altijd een heerlijk koele werkplek hebben en verhoog je de productiviteit en werknemerstevredenheid.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
Je kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Airco installatie binnen 1 dag in Assen

Uiteraard wil je geen overlast op de werkvloer. Je wilt dat jouw werknemers rustig hun werk kunnen doen. De installateurs van Nijmeijer Koeltechniek begrijpen dat en staan dan ook voor kwaliteit en snelheid. Al vanaf het eerste ontwerp tot en met de installatie van de airconditioning kun je op ons vertrouwen.

Ook in Assen, waar al vele airco’s geïnstalleerd zijn, helpen we je graag aan een optimaal woon- en werkklimaat. Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van klimaattechniek, kunnen wij je uitstekend adviseren op het gebied van airco’s. Bij voorkeur leveren wij A-kwaliteit airconditionings bij jouw in Assen, zoals Mitsubishi.

De installatie van de airco’s wordt gedaan met uiterste precisie en concentratie en kan vaak al binnen één dag afgerond zijn. Zo hebben jij en je werknemers niet teveel overlast van onze installateurs, maar kunnen zij rustig doorwerken.

Bij ons vind je:

 • A-kwaliteit airconditioners
 • Professionele montage zonder overlast
 • Deskundig advies
 • Veelal uit voorraad leverbaar
 • 40 jaar ervaring
 • Gunstige tarieven
 • Alleen A-merken

Enkele projecten van Nijmeijer Koeltechniek

Niet alleen bedrijven in Assen en omgeving laten hun airco’s plaatsen door Nijmeijer Koeltechniek, ook particulieren, schoolgemeenschappen, kinderopvangcentra en andere instellingen werken graag in een optimaal woon- en werkklimaat. Veel bedrijven en instellingen zijn je dan ook voorgegaan. Hieronder een greep uit de door ons gerealiseerde projecten.

Deze bedrijven gingen je voor:

De voordelen van airconditioning in Assen

De productiviteit neemt af naarmate de temperatuur stijgt. Dat geldt zeker voor de productiviteit van jouw werknemers. De zomers in Nederland worden steeds warmer en warmer. Temperaturen stijgen en de warmte is steeds moeilijker buiten te houden. De ideale temperatuur op kantoor in de warme zomermaanden ligt tussen de 23 en 26 garden Celsius. Wordt het warmer, neemt de productiviteit en tevens de werknemerstevredenheid af. Jouw werknemers gaan klagen over de hitte en zuchten en steunen door de warmte. Na installatie van een airconditioning in Assen op kantoor, kun je helemaal zelf de temperatuur regelen. Jij en je werknemers werken in een heerlijk verkoelde ruimte en ook gasten of klanten worden aangenaam ontvangen. Zij voelen direct aan: “Dit bedrijf heeft hart voor haar werknemers en klanten.”

Verwarmen met airco’s in Assen

Ook al zijn kantoorpanden steeds beter geïsoleerd, door te verwarmen met airco’s regel je zelf de luchtvochtigheid en ventilatie in de ruimte. Dat de airco’s van Nijmeijer Koelt in de winter ook kunnen verwarmen, maakt zelfs dat je een hoop kosten kunt besparen. Jouw gasrekening bijvoorbeeld zal flink dalen doordat de airco enkel gebruikt maakt van elektriciteit.

Onze airco’s werken op een milieuvriendelijke manier door warmte aan de lucht te onttrekken. De airco zuigt lucht uit de ruimte, filtert deze lucht, en blaast hem verwarmd de ruimte in. Wil je ook jouw steentje bijdragen aan energiezuinige wereld? Dan is verwarmen met een airco voor jou de beste optie.


Waarom een airco laten installeren:

 • A-kwaliteit airconditioners A-kwaliteit airconditioners
 • Professionele montage
                zonder overlast Professionele montage zonder overlast
 • Deskundig advies Deskundig advies
 • Veelal uit voorraad leverbaar Veelal uit voorraad leverbaar
 • 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 • Gunstige tarieven Gunstige tarieven
 • Alleen A-merken Alleen A-merken