Airconditioning in Assen laten installeren
Airco in Assen

Airconditioning in Assen

Klagen uw werknemers over de warmte op de werkvloer? Nemen de temperaturen in kantoor toe en blijven ze stijgen tijdens de warme zomers? Heeft u zelf last van de warmte in huis of op uw werkplek? Dan is het tijd voor een goede airco-installatie. Meerdere onderzoeken tonen aan dat de productiviteit van werknemers afneemt wanneer de temperatuur op de werkvloer boven de 25 graden Celsius stijgt. Het lichaam raakt verhit en de concentratie neemt af. Het verlies aan productiviteit kan soms wel oplopen tot 50%. En dat wilt u uiteraard voorkomen. Het is belangrijk stappen te ondernemen. Door het plaatsen van airco in Assen, zullen uw werknemers altijd een heerlijk koele werkplek hebben en verhoogt u de productiviteit en werknemerstevredenheid.


Airco laten plaatsen in Assen?

Verhoog de productiviteit van uw werknemers en laat een professionele airconditioning plaatsen.
Nijmeijer Koeltechniek installeert airco’s vaak al binnen één dag zonder overlast!

Vrijblijvend offerte aanvragen


Airco installatie binnen 1 dag in Assen

Uiteraard wilt u geen overlast op de werkvloer. U wilt dat uw werknemers rustig hun werk kunnen doen. De installateurs van Nijmeijer Koeltechniek begrijpen dat en staan dan ook voor kwaliteit en snelheid. Al vanaf het eerste ontwerp tot en met de installatie van de airconditioning kunt u op ons vertrouwen. Ook in Assen, waar al vele airco’s geïnstalleerd zijn, helpen we u graag aan een optimaal woon- en werkklimaat. Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van klimaattechniek, kunnen wij u uitstekend adviseren op het gebied van airco’s. Bij voorkeur leveren wij A-kwaliteit airconditionings bij u in Assen, zoals Mitsubishi. De installatie van de airco’s wordt gedaan met uiterste precisie en concentratie en kan vaak al binnen één dag afgerond zijn. Zo hebben u en uw werknemers niet teveel overlast van onze installateurs, maar kunnen zij rustig doorwerken.

Bij ons vindt u:

 • A-kwaliteit airconditioners
 • Professionele montage zonder overlast
 • Deskundig advies
 • Veelal uit voorraad leverbaar
 • 40 jaar ervaring
 • Gunstige tarieven
 • Alleen A-merken
Professionele airconditioning binnen 1 dag bij u in Assen geplaatst

Enkele projecten van Nijmeijer Koeltechniek

Niet alleen bedrijven in Assen en omgeving laten hun airco’s plaatsen door Nijmeijer Koeltechniek, ook particulieren, schoolgemeenschappen, kinderopvangcentra en andere instellingen werken graag in een optimaal woon- en werkklimaat. Veel bedrijven en instellingen zijn u dan ook voorgegaan. Hieronder een greep uit de door ons gerealiseerde projecten.

Airconditioning in Assen laten plaatsen
Met een airconditioning in Assen wordt de productiviteit verhoogd
Airco in Assen zorgt voor een betere sfeer op de werkvloer

De voordelen van airconditioning in Assen

De productiviteit neemt af naarmate de temperatuur stijgt. Dat geldt zeker voor de productiviteit van uw werknemers. De zomers in Nederland worden steeds warmer en warmer. Temperaturen stijgen en de warmte is steeds moeilijker buiten te houden. De ideale temperatuur op kantoor in de warme zomermaanden ligt tussen de 23 en 26 garden Celsius. Wordt het warmer, neemt de productiviteit en tevens de werknemerstevredenheid af. Uw werknemers gaan klagen over de hitte en zuchten en steunen door de warmte. Na installatie van een airconditioning in Assen op kantoor, kunt u helemaal zelf de temperatuur regelen. U en uw werknemers werken in een heerlijk verkoelde ruimte en ook gasten of klanten worden aangenaam ontvangen. Zij voelen direct aan: “Dit bedrijf heeft hart voor haar werknemers en klanten.”

Waarom een airco laten installeren

 • Verhoogt de productie en productiviteit van uw personeel
 • Voorkomt een negatief beeld van de werkgever onder het personeel
 • Zorgt voor een betere binding met het personeel
 • Zorgt voor een aangenaam ontvangst van klanten en gasten

Maak vandaag nog een afspraak om het werkklimaat bij u in Assen te verbeteren!


Airco laten installeren in Assen?

Zorg voor tevreden werknemers en verhoog de productiviteit van uw werknemers met de installatie van professionele airconditioning in Assen. Nijmeijer Koeltechniek installeert airco’s vaak al binnen één dag zonder overlast!

Vrijblijvend offerte aanvragen