Klimaattechniek in Emmen
Klimaatinstallatie in Emmen

Klimaattechniek in Emmen

Voor al het klimaattechniek in Emmen en omgeving, kunt u terecht bij Nijmeijer Koeltechniek. Van het eerste ontwerp tot en met de installatie en het onderhoud van klimaat technische installaties zijn wij het adres voor u. Of het nu gaat om een enkele airconditioning installatie in uw kantoor of om een complete luchtbehandelingsinstallatie als industriële toepassing. Bij Nijmeijer Koeltechniek bent u verzekerd van maatwerk. Wij creëren een aangenaam en gezond klimaat in al uw verblijfsruimten. Bent u op zoek naar een deskundige installateur voor klimaattechniek in Emmen of in omliggende plaatsen zoals Klazienaveen, Schoonebeek, Coevorden, Sleen en Oosterhesselen, neem dan contact met ons op.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Airconditioning

Een onderdeel van klimaattechniek, voor Emmen bijvoorbeeld, is het ontwerp, de installatie en het onderhoud van airconditioning. De medewerkers van Nijmeijer Koeltechniek hebben vele jaren praktijkervaring en zijn NVKL erkend installateur. Dat betekent dat kwaliteit gewaarborgd wordt en u kunt rekenen op hun deskundigheid. Daarnaast werken wij zeer efficiënt en zorgen we ervoor dat u de airconditioning vaak al binnen één dag kunt gebruiken. Het toepassen van de klimaattechniek bij u in Emmen, wordt zonder ingrijpende verbouwingen of grote constructieve toepassingen gedaan. Dat houdt in dat u minimale overlast geniet en gewoon met uw dagelijkse werkzaamheden verder kunt.

Duidelijk advies over klimaattechniek in Emmen

Om beter te functioneren en presteren, heeft u een optimaal leef- en werkklimaat nodig. Een ruimte waar de temperatuur in de zomer snel stijgt doordat de zon het gebouw snel opwarmt, is niet gunstig voor dit leef- en werkklimaat. Een goede optie om dit klimaat te beheersen zou de installatie van een airconditioning kunnen zijn. Nijmeijer Koeltechniek heeft vele jaren op het gebied van Klimaattechniek in Emmen en ver daarbuiten. Wij geven u een passend advies voor een optimaal leef- en werkklimaat, zodat u in de betreffende ruimte zelf het klimaat kan beheersen. Naast het adviseren over de klimaattechniek, helpen wij u tevens met het ontwerp, de installatie en het onderhoud ervan.

Verschillende klimaattechnische installaties

Klimaattechniek is een ruim begrip. Het bevat installaties van zeer uiteenlopende aard. Duurzaamheid is hierbij erg belangrijk. Wanneer u als bedrijf investeert in duurzame en energiezuinige klimaat technische oplossingen, kunt u wellicht gebruik maken van subsidieregelingen. Nijmeijer Koeltechniek kan u hier uitstekend over informeren. Ook voor klimaattechniek in Emmen hebben wij interessante oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • klimaatbeheersing klimaatbeheersing
  • verwarming verwarming
  • koeling koeling
  • ventilatie ventilatie
  • luchtbehandeling luchtbehandeling
  • luchtverdeling luchtverdeling

Deze bedrijven gingen u voor:

Nijmeijer Koeltechniek voor Emmen

Nijmeijer Koeltechniek is gevestigd in Hoogeveen, maar werkzaam door heel Nederland. Ook voor het ontwerp, de installatie en het onderhoud van klimaattechniek in Emmen en omgeving, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uitstekend gecertificeerd en hebben vele jaren ervaring met onder andere klimaattechniek, maar ook airco in Emmen, koeltechniek in Emmen en electrotechniek in Emmen. Innovatief, Efficiënt, Persoonlijk, Kennis en Compleet zijn enkele kernbegrippen waar ons bedrijf voor staat. Wilt u meer informatie over klimaattechniek in Emmen, neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij staan u graag te woord.