Met een airco-installatie in Emmen verhoogt u de productiviteit van uw werknemers
Airco in Emmen

Airco in Emmen voor een optimaal woon- en werkklimaat

De warme zomers zorgen voor hete temperaturen in huis. Met rolgordijnen, rolluiken en screens proberen we de warmte zo weinig mogelijk binnen te laten dringen, maar toch lopen de temperaturen binnenshuis zo op naar boven de 25 graden Celsius. Meerdere onderzoeken tonen aan dat de productiviteit van werknemers afneemt wanneer de werkruimte warmer is dan 25 graden Celsius. Met een verhit lichaam, neemt de productiviteit en concentratie enorm af, in sommige gevallen tot wel 30-50%.Met het plaatsen van een airconditioning in Emmen, verhoogt u de productiviteit van uw werknemers en stijgt tevens de werknemerstevredenheid.


Airconditioning in Emmen laten plaatsen?

Verhoog de productiviteit van uw werknemers en laat een professionele airco plaatsen in Emmen.
Nijmeijer Koeltechniek installeert airco’s in Emmen en omgeving vaak al binnen één dag zonder overlast.

Vrijblijvend offerte aanvragen


Professionele airconditioning vaak al binnen 1 dag geïnstalleerd

Voor u als werkgever geldt uiteraard dat kwaliteit en snelheid enorm belangrijk zijn. Zeker bij de installatie van een airconditioning wilt u niet teveel overlast op de werkvloer. De installateurs van Nijmeijer Koeltechniek begrijpen dat en werken niet alleen uiterst precies en vakkundig, maar zijn daarnaast dankzij hun vele jaren ervaring deskundig snel. U kunt bij ons terecht vanaf het eerste ontwerp van de airco-installatie tot en met de installatie van de airconditioning bij u in Emmen. Wij geven u advies op maat en adviseren bij voorkeur A-kwaliteit airconditionings, zoals Mitsubishi. Met de installatie van een airco in Emmen, bent u verzekerd van een optimaal woon- en werkklimaat en kunnen uw werknemers productief aan de slag.

Wij bieden u:

 • A-kwaliteit airco’s
 • Professionele montage zonder overlast
 • Deskundig advies
 • Veelal uit voorraad leverbaar
 • 40 jaar ervaring
 • Gunstige tarieven
 • Alleen A-merken
Professionele airconditioning in Emmen binnen 1 dag bij u op de werkvloer geplaatst

Een greep uit onze projecten

De airco-installateurs van Nijmeijer Koeltechniek hebben al vele airco-installaties mogen plaatsen. Ook in Emmen en omgeving zijn al veel werkplekken en woningen voorzien van een professionele airconditioning. Hieronder enkele projecten waarbij we de ruimte voorzien hebben van een professionele airco.

Airco installatie in Emmen laten plaatsen
De productiviteit van de werknemers wordt verhoogd met het plaatsen van airconditioning in Emmen
Met een airco in Emmen wordt de werksfeer verbeterd

Airco plaatsen in Emmen

U wilt de productiviteit van uw werknemers zo hoog mogelijk houden, u wilt de werknemerstevredenheid behouden en u wilt gasten en klanten zo aangenaam mogelijk kunnen ontvangen in uw bedrijf in Emmen. Dat is allemaal mogelijk wanneer u een airco laat installeren. Waar de ideale temperatuur op kantoor ligt tussen de 23 en 26 graden Celsius, is het niet altijd mogelijk met rolluiken, screens en rolgordijnen de warmte buiten de deur te houden. Een airco installatie kan dit probleem eenvoudig oplossen. Met de installatie van een airco in Emmen, kunt u immers zelf de temperatuur beheersen en zo uw werknemers laten werken in een omgeving met een optimaal werkklimaat. Ook klanten en gasten worden ontvangen in een heerlijk koele ruimte en daarmee scoort u al direct bij deze mensen.

Daarom laat u een airco installeren in Emmen:

 • Verhoog de productie en productiviteit van uw personeel
 • Voorkom een negatief beeld van de werkgever onder het personeel
 • Zorg voor een betere binding met het personeel
 • Zorg voor een aangenaam ontvangst van klanten en gasten

Maak vandaag nog een afspraak om het werkklimaat bij u in Emmen te verbeteren!


Airco laten installeren in Emmen?

Zorg voor tevreden werknemers en verhoog de productiviteit van uw werknemers met de installatie van een professionele airco in Emmen.
Nijmeijer Koeltechniek installeert airco-installaties in Emmen en omgeving vaak al binnen één dag zonder overlast.

Vrijblijvend offerte aanvragen