Airco Emmen
Airco in Emmen voor een optimaal woon- en werkklimaat

De warme zomers zorgen voor hete temperaturen in huis. Met rolgordijnen, rolluiken en screens proberen we de warmte zo weinig mogelijk binnen te laten dringen, maar toch lopen de temperaturen binnenshuis zo op naar boven de 25 graden Celsius. Meerdere onderzoeken tonen aan dat de productiviteit van werknemers afneemt wanneer de werkruimte warmer is dan 25 graden Celsius. Met een verhit lichaam, neemt de productiviteit en concentratie enorm af, in sommige gevallen tot wel 30-50%.Met het plaatsen van een airconditioning in Emmen, verhoogt u de productiviteit van uw werknemers en stijgt tevens de werknemerstevredenheid.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Professionele airconditioning vaak al binnen 1 dag geïnstalleerd

Voor u als werkgever geldt uiteraard dat kwaliteit en snelheid enorm belangrijk zijn. Zeker bij de installatie van een airconditioning wilt u niet teveel overlast op de werkvloer. De installateurs van Nijmeijer Koeltechniek begrijpen dat en werken niet alleen uiterst precies en vakkundig, maar zijn daarnaast dankzij hun vele jaren ervaring deskundig snel. U kunt bij ons terecht vanaf het eerste ontwerp van de airco-installatie tot en met de installatie van de airconditioning bij u in Emmen. Wij geven u advies op maat en adviseren bij voorkeur A-kwaliteit airconditionings, zoals Mitsubishi. Met de installatie van een airco in Emmen, bent u verzekerd van een optimaal woon- en werkklimaat en kunnen uw werknemers productief aan de slag.

Wij bieden u:

 • A-kwaliteit airconditioners A-kwaliteit airconditioners
 • Professionele montage
                  zonder overlast Professionele montage zonder overlast
 • Deskundig advies Deskundig advies
 • Veelal uit voorraad leverbaar Veelal uit voorraad leverbaar
 • 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 • Gunstige tarieven Gunstige tarieven
 • Alleen A-merken Alleen A-merken

Een greep uit onze projecten

De airco-installateurs van Nijmeijer Koeltechniek hebben al vele airco-installaties mogen plaatsen. Ook in Emmen en omgeving zijn al veel werkplekken en woningen voorzien van een professionele airconditioning. Hieronder enkele projecten waarbij we de ruimte voorzien hebben van een professionele airco.

Deze bedrijven gingen u voor:

Airco plaatsen in Emmen

U wilt de productiviteit van uw werknemers zo hoog mogelijk houden, u wilt de werknemerstevredenheid behouden en u wilt gasten en klanten zo aangenaam mogelijk kunnen ontvangen in uw bedrijf in Emmen. Dat is allemaal mogelijk wanneer u een airco laat installeren. Waar de ideale temperatuur op kantoor ligt tussen de 23 en 26 graden Celsius, is het niet altijd mogelijk met rolluiken, screens en rolgordijnen de warmte buiten de deur te houden. Een airco installatie kan dit probleem eenvoudig oplossen. Met de installatie van een airco in Emmen, kunt u immers zelf de temperatuur beheersen en zo uw werknemers laten werken in een omgeving met een optimaal werkklimaat. Ook klanten en gasten worden ontvangen in een heerlijk koele ruimte en daarmee scoort u al direct bij deze mensen.

Daarom laat u een airco installeren in Emmen:

 • Verhoog de productie en productiviteit van uw personeel Verhoog de productie en productiviteit van uw personeel
 • Professionele montage
                zonder overlast Voorkom een negatief beeld van de werkgever onder het personeel
 • Deskundig advies Zorg voor een betere binding met het personeel
 • Veelal uit voorraad leverbaar Zorg voor een aangenaam ontvangst van klanten en gasten

Maak vandaag nog een afspraak om het werkklimaat bij u in Emmen te verbeteren!