Airco Emmen

Airco laten plaatsen in Emmen

De warme zomers zorgen voor hete temperaturen in huis. Met rolgordijnen, rolluiken en screens proberen we de warmte zo weinig mogelijk binnen te laten dringen, maar toch lopen de temperaturen binnenshuis zo op naar boven de 25 graden Celsius. Meerdere onderzoeken tonen aan dat de productiviteit van werknemers afneemt wanneer de werkruimte warmer is dan 25 graden Celsius. Met een verhit lichaam, neemt de productiviteit en concentratie enorm af, in sommige gevallen tot wel 30-50%.Met het plaatsen van een airconditioning in Emmen, verhoog je de productiviteit van je werknemers en stijgt tevens de werknemerstevredenheid.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
Je kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Professionele airconditioning vaak al binnen 1 dag geïnstalleerd

Voor jou als werkgever geldt uiteraard dat kwaliteit en snelheid enorm belangrijk zijn. Zeker bij de installatie van een airconditioning wil je niet teveel overlast op de werkvloer. De installateurs van Nijmeijer Koeltechniek begrijpen dat en werken niet alleen uiterst precies en vakkundig, maar zijn daarnaast dankzij hun vele jaren ervaring deskundig snel. Je kunt bij ons terecht vanaf het eerste ontwerp van de airco-installatie tot en met de installatie van de airconditioning bij jou in Emmen. Wij geven je advies op maat en adviseren bij voorkeur A-kwaliteit airconditionings, zoals Mitsubishi. Met de installatie van een airco in Emmen, ben je verzekerd van een optimaal woon- en werkklimaat en kunnen jouw werknemers productief aan de slag.

Wij bieden je:

 • A-kwaliteit airconditioners A-kwaliteit airconditioners
 • Professionele montage
                  zonder overlast Professionele montage zonder overlast
 • Deskundig advies Deskundig advies
 • Veelal uit voorraad leverbaar Veelal uit voorraad leverbaar
 • 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 • Gunstige tarieven Gunstige tarieven
 • Alleen A-merken Alleen A-merken

Een greep uit onze projecten

De airco-installateurs van Nijmeijer Koeltechniek hebben al vele airco-installaties mogen plaatsen. Ook in Emmen en omgeving zijn al veel werkplekken en woningen voorzien van een professionele airconditioning. Hieronder enkele projecten waarbij we de ruimte voorzien hebben van een professionele airco.

Deze bedrijven gingen je voor:

Airco plaatsen in Emmen

Je wilt de productiviteit van je werknemers zo hoog mogelijk houden, je wilt de werknemerstevredenheid behouden en je wilt gasten en klanten zo aangenaam mogelijk kunnen ontvangen in jouw bedrijf in Emmen. Dat is allemaal mogelijk wanneer je een airco laat installeren. Waar de ideale temperatuur op kantoor ligt tussen de 23 en 26 graden Celsius, is het niet altijd mogelijk met rolluiken, screens en rolgordijnen de warmte buiten de deur te houden. Een airco installatie kan dit probleem eenvoudig oplossen. Met de installatie van een airco in Emmen, kun je immers zelf de temperatuur beheersen en zo jouw werknemers laten werken in een omgeving met een optimaal werkklimaat. Ook klanten en gasten worden ontvangen in een heerlijk koele ruimte en daarmee scoor je al direct bij deze mensen.

Verwarmen met airco’s in Emmen

Wat is er nu fijner dan een gekoelde woning of kantoorruimte tijdens een hete zomer? Dat steeds meer mensen kiezen voor een airco is gezien de vele voordelen niet gek. Tegenwoordig kunnen de meeste airco’s naast koelen ook verwarmen. Het is dan ook een logische gedachte om wanneer je minder of geen gas meer wilt verbruiken in de winter een airco aan te schaffen. Zo kun je in het voorjaar én in het najaar bezuinigen op jouw energierekening.


Bij de verwarmingsfunctie van de airco wordt de warmte uit de omgevingslucht gebruikt om de ruimte te verwarmen. Toch kun je met een airconditioning systeem veel meer dan alleen het regelen van de temperatuur tijdens de vier seizoenen. Het ingebouwde filtersysteem filtert de lucht waarbij stof, vervuilde deeltjes, schimmels, pollen en ook nare geurtjes verwijderd. Daarnaast kun je met een airco ook de ideale luchtvochtigheid in de ruimte op peil houden.

Daarom laat je een airco installeren in Emmen:

 • Verhoog de productie en productiviteit van het personeel Verhoog de productie en productiviteit van het personeel
 • Professionele montage
                zonder overlast Voorkom een negatief beeld van de werkgever onder het personeel
 • Deskundig advies Zorg voor een betere binding met het personeel
 • Veelal uit voorraad leverbaar Zorg voor een aangenaam ontvangst van klanten en gasten