Elektrotechniek in Emmen

Elektrotechniek in Emmen

Voor ontwerp of realisatie van elektrotechnische installaties in Emmen bent u bij Nijmeijer Koeltechniek aan het juiste adres. Wij zijn dé expert op het gebied van elektrotechniek en werktuigbouwkunde, het realiseren van industriële installaties, dataprojecten en het toepassen van meet- en regeltechniek. Voor zowel het ontwerp, de realisatie als het onderhoud van elektrotechniek in Emmen, kunt u bij ons terecht. Met onze ervaring als elektrotechnisch installatiebedrijf, voor Emmen bijvoorbeeld, zorgen we voor een duidelijk en volledig uitgewerkt ontwerp en een efficiënte installatie. Bent u op zoek naar een totaalinstallateur voor uw elektrotechniek in Emmen, of in omliggende plaatsen zoals Sleen, Klazienaveen, Coevorden, Schoonebeek of Oosterhesselen, neem dan contact met ons op.

Wat is elektrotechniek

Ieder dag maakt u gebruik van elektrotechniek in Emmen. U doet de computer aan, drukt op het lichtknopje of stelt het inbraakalarm in. Allemaal elektrotechnische toepassingen. Onder het technische vakgebied elektrotechniek vallen dan ook de bestudering, de toepassing van elektromagnetische velden en elektriciteit. Elektrotechniek is vrijwel overal om ons heen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan onder andere de volgende elektrotechnische installaties:

  • verlichting
  • gebouwbeheersystemen
  • domotica
  • krachtinstallaties
  • communicatiesystemen
  • brandmeldsystemen
  • inbraakbeveiliging systemen
  • noodverlichting
  • zwakstroominstallaties
  • noodstroomvoorzieningen

Voor zowel het ontwerp, de realisatie als het onderhoud van elektrotechniek in Emmen, kunt u bij ons elektrotechnisch installatiebedrijf voor Emmen terecht. Wij kennen een 24/7 storingsdienst. Dat betekent dat wij 24 uur per dag en zeven dagen per week voor u klaar staan. Zo bent u verzekerd van een snelle service!

Maatwerk electrotechniek in Emmen

Maatwerk in de elektrotechniek

Bij Nijmeijer Koelt kunt u terecht voor al uw elektrotechnische installaties in Emmen. Wij leveren elektrotechniek op maat. Of het nu om een grootschalig project gaat of een klein project, de elektrotechniek wordt altijd op maat voor u gemaakt. Wij ontwerpen, leveren en realiseren v erdeelinrichtingen van uw project in Emmen. Onze medewerkers beschikken over een ruime ervaring op het gebied van elektrotechniek en kunnen u tevens uitstekend adviseren op dit gebied. Wij begrijpen dar de huidige technologie en bouwwijzen aan steeds hogere eisen dienen te voldoen en nemen dit uiteraard mee tijdens de ontwikkeling van uw elektrotechniek op maat in Emmen. Daarnaast geven wij u een uitstekend advies over de mogelijkheden en voordelen van elektrotechniek en duurzaamheid.

Nijmeijer voor uw elektrotechniek in Emmen

Nijmeijer Koeltechniek is erkend door Sterkin en voldoet daarmee aan alle eisen ten aanzien van veiligheid en kwaliteit. Onze ervaren elektromonteurs zijn dan ook geschoold volgens de gestelde normen en blijven door middel van bijscholing en cursussen op de hoogte van alle ontwikkelingen en innovaties ten aanzien van elektrotechniek. In Emmen kunt u vertrouwen op ons team en staan wij 24/7 voor u klaar. Wilt u meer informatie over elektrotechniek in Emmen of bent u meer geïntreresseerd in één van onze andere diensten, zoals airco in Emmen, koeltechniek in Emmen of klimaattechniek in Emmen. neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij staan u graag te woord!

Offerte aanvragen  Storing melden