Klimaattechniek in Staphorst

            Klimaat installatie in Staphorst

Klimaattechniek in Staphorst

Voor alle werkzaamheden rondom klimaattechniek in Staphorst en klimaattechnische installaties in Staphorst kunt u terecht bij Nijmeijer Koeltechniek. Wij zijn al meer dan 30 jaar expert op het gebied van ontwerp, installatie en onderhoud van klimaattechniek en zijn werkzaam in verschillende branches en sectoren. U kunt bij ons terecht voor maatwerk op het gebied van klimaattechniek, maar ook voor airconditioningsystemen, luchtbehandelingsinstallaties en chillers bent u bij ons aan het juiste adres. Op zoek naar een totaalinstallateur voor klimaattechniek in Staphorst of omgeving (bijvoorbeeld Meppel, De Wijk, Rouveen of Zwartsluis)? Dan staan wij voor u klaar.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Airconditioningsystemen

Klimaattechniek is een breed begrip. Het omvat dan ook vele verschillende systemen. Airconditioning is daar één van de meest bekende van. Wanneer u op zoek bent voor een Airco laten plaatsen in Staphorst, kunt u terecht bij Nijmeijer. Wij kunnen voor u een op maat ontworpen airconditioningsysteem installeren, maar ook enkelvoudige airconditioning is mogelijk. Een goed airconditioningsysteem bevordert niet alleen het werkklimaat, maar is ook beter voor de gezondheid van uw werknemers. Wilt u bij u thuis in Staphorst een airconditioning systeem laten installeren? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij zijn immers voor zowel particulieren als zakelijke klanten beschikbaar.

Verplichte keuring airconditioning

Sinds enkele jaren is de verplichte EPBD-keuring voor airconditioningsystemen van kracht. Deze energiezuinigheidskeuring van airconditioningssystemen stelt het verplicht om eens in de 5 jaar de airconditioningsystemen van uw gebouw te laten keuren. Dit geldt voor airconditioningsystemen in gebouwen met een totaal koelvermogen op gebouwniveau van meer dan 12 kW. Bij Nijmeijer hebben wij gecertificeerde monteurs en installateurs in huis die deze keuring voor u en uw airconditioning in Staphorst kunnen uitvoeren. Uiteraard is het mogelijk dit te laten doen in combinatie met het regulier onderhoud aan uw klimaattechniek in Staphorst.

Klimaattechnische oplossingen in Staphorst

U kunt bij ons terecht voor al uw klimaattechniek in Staphorst. Zowel voor de particuliere, als de zakelijke klant staan wij klaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • woningen; klimaattechnische oplossingen voor zowel vrijstaande bungalows als rijtjeshuizen woningen; klimaattechnische oplossingen voor zowel vrijstaande bungalows als rijtjeshuizen
 • werkruimtes; klimaattechniek op de werkvloer zoals kantoren, magazijnen of werkplaatsen werkruimtes; klimaattechniek op de werkvloer zoals kantoren, magazijnen of werkplaatsen
 • zorginstellingen; klimaattechnische instellingen voor ziekenhuizen, huisartspraktijken of kraamklinieken zorginstellingen; klimaattechnische instellingen voor ziekenhuizen, huisartspraktijken of kraamklinieken
 • onderwijs; klimaatbeheersing voor basisscholen, praktijkonderwijs en schoolgemeenschappen onderwijs; klimaatbeheersing voor basisscholen, praktijkonderwijs en schoolgemeenschappen
 • overige gebouwen; winkels, bibliotheken, theaters etc. overige gebouwen; winkels, bibliotheken, theaters etc.

Een goede klimaattechniek in Staphorst, komt de productiviteit van uw werknemers ten goede. Deze optimale klimaatbeheersing bereikt u met de juiste luchtbehandeling waarbij luchtvochtigheid en temperatuur in balans zijn. Nijmeijer Koeltechniek kan u dan ook uitstekend adviseren op het gebied van:

 • koeling koeling
 • verwarming verwarming
 • ventilatie ventilatie
 • luchtbehandeling luchtbehandeling
 • klimaatbeheersing klimaatbeheersing

Deze bedrijven gingen u voor:

Nijmeijer voor klimaattechniek in Staphorst

Nijmeijer is een totaalinstallateur en naast klimaattechniek ook inzetbaar voor al uw koeltechniek in Staphorst en elektrotechniek in Staphorst. Wij zijn aangesloten bij het kwaliteitswaarborg van de NVKL, wat u garantie geeft voor kwaliteit en professionaliteit. Daarnaast zijn wij volledig gecertificeerd en werken wij conform de geldende NEN-normering. Door middel van trainingen en cursussen blijven onze monteurs op de hoogte van alle veranderingen binnen de klimaattechniek. Wilt u meer informatie over klimaattechniek in Staphorst of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.