Elektrotechniek in Staphorst

Elektrotechniek in Staphorst

Voor het ontwerp van elektrotechniek in Staphorst of de realisatie van elektrotechnische installaties in Staphorst staat Nijmeijer voor je klaar. Elektrotechniek zien we overal om ons heen terug in het dagelijks leven. Denk bijvoorbeeld aan het lichtknopje, maar ook aan de computer bij u thuis. Ook in grote industrieën waar de machines op volle toeren draaien is elektrotechniek aanwezig. Zelfs in ziekenhuizen, waar een noodstroomvoorziening van levensbelang is, vinden we elektrotechnische installaties. Nijmeijer is een totaalinstallateur die voor het ontwerp, de installatie en het onderhoud van elektrotechniek voor u klaar staat.

Offerte aanvragen 

Elektrotechnische installaties in Staphorst

Dagelijks komen we in aanraking met elektrotechniek. Vooral voor bedrijven, zorginstellingen en andere sectoren is elektrotechniek van groot belang. Maar ook thuis wordt u geconfronteerd met deze elektrotechnische installaties. Elektrotechniek in Staphorst kan onder ander het volgende omvatten:

  • domotica of huisautomatisering
  • verlichting en noodverlichting
  • zwakstroominstallaties
  • brandmeld- en inbraaksystemen
  • gebouwbeheersystemen en regeltechniek
  • krachtinstallaties
  • noodstroomvoorzieningen
  • communicatiesystemen

Wanneer u storingen ondervind aan één van deze elektrotechnische installaties in Staphorst, neemt u contact op met Nijmeijer. Wij hebben een 24/7 storingsdienst en staan direct voor u klaar. Tevens zijn onze monteurs goed gediplomeerd en gecertificeerd en werken we conform de normen van NEN 3140 en NEN 1010. Daarnaast zijn we erkend door Sterkin en zijn onze medewerkers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de regel- en wetgeving rondom elektrotechniek. Bij ons bent u dan ook verzekerd van kwaliteit en deskundigheid.

Elektrotechnisch installatiebedrijf in Staphorst

Domotica

Een voorbeeld van elektrotechniek in Staphorst, is het domoticasysteem. Met domotica wordt je leven een stukje gemakkelijker. Door een domoticasysteem, ook wel huisautomatisering genoemd, te installeren, beheer je vanuit je luie stoel verschillende elektrotechnische installaties bij jou in huis. Zo kun je de rolluiken laten zakken, het licht dimmen en de verwarming hoger zetten. En dat allemaal met één systeem vanuit je stoel.

Gebouwbeheersystemen en regeltechniek

Een iets complexer voorbeeld van elektrotechniek in Staphorst zijn de gebouwbeheersystemen en regeltechniek. De installaties bij gebouwen zijn steeds vaker een complex geheel van geïntegreerde systemen die gebaseerd zijn op elektrotechnische elementen. Met dat systeem dienen alle aanwezige installaties centraal aangestuurd te worden. Denk bijvoorbeeld aan registratiesystemen, klimaatbeheersing, brandmeldinstallaties en zonwering. De medewerkers van Nijmeijer zorgen ervoor dat deze elektrotechnische installaties in Staphorst optimaal werken, zodat het systeem compleet is.

Maatwerk in de elektrotechniek

Vaak vragen elektrotechnische installaties om maatwerk. Een backup-systeem waar het ziekenhuis op terug kan vallen bijvoorbeeld. Maar ook voor kleine projecten kunt u bij ons terecht. Wij staan dan ook klaar voor bedrijven en ondernemers, maar ook particulieren helpen wij graag. In het ontwerp nemen we tevens de huidige technologie en bouwwijzen mee. Ook wordt er met de hedendaagse regel en wetgeving rekening gehouden.

Contact opnemen met Nijmeijer voor elektrotechniek in Staphorst

Nijmeijer is een totaalinstallateur voor de omgeving Staphorst. Dat betekent dat u naast elektrotechniek ook voor koeltechniek in Staphorst, airco plaatsen in Staphorst en klimaattechniek in Staphorst bij ons terecht kan. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan contact ons op. Wij helpen u graag verder.

Offerte aanvragen  Storing melden