Koeltechniek in Staphorst
Koeltechnische installaties in Staphorst

Koeltechniek in Staphorst

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat koeltechniek in Staphorst kan ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden, bent u bij Nijmeijer Koeltechniek aan het juist adres. Met meer dan 30 jaar ervaring kennen wij een snelle service en helpen we u graag verder met al uw koeltechnische installaties in Staphorst. Wij zijn werkzaam in verschillende branches, van industrie en proceskoeling tot grootkeuken. Ook voor koeltechnische oplossingen op maat bent u bij ons op de juiste plek. Van het eerste ontwerp tot en met de uitvoering en het onderhoud staan wij voor u klaar.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Koeltechnische oplossingen in verschillende branches

Koeltechniek is overal om ons heen. Of je nu door de supermarkt loopt en een pak ijsjes uit de diepvries pakt of je bestelt een koel glas drinken in een café, koeltechnische installaties in Staphorst zorgen voor de koeling van de producten die u koopt. Wij zijn dan ook werkzaam in vele branches:Koeling in de grootkeukens

Voedselhygiëne en voedselveiligheid is in de horeca en de grootkeukens van groot belang. Professionele koel- en vriesapparatuur is dan ook onmisbaar. Nijmeijer Koeltechniek werkt volgens de wettelijke regelgevingen en eisen die er aan de koeltechniek in Staphorst van het verwerken van voedsel gesteld worden. Dankzij onze kennis en ervaring zijn wij dan ook in staat om een koeltechnische installatie in Staphorst in de branche van de grootkeuken te ontwerpen en installeren. Ook het onderhoud van deze koeltechnische oplossing in Staphorst wordt voor onze rekening genomen. Denk bijvoorbeeld aan koelkasten, koelcellen, buffetkoelingen en koelvitrines. Ook koudetechniek in Staphorst op maat voor keukens in de horeca, cateringbedrijven of de schoolkantines? Onze installateurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar in Staphorst.

Visverwerking en koeltechnische installaties

In de branche van visverwerking en visopslag is koeltechniek onmisbaar. Voor het opslaan en verwerken van vis dient immers de juiste apparatuur aanwezig te zijn. Verse vis is immers alleen goed houdbaar en behoudt zijn versheid alleen op de juiste temperatuur. Ook voor koeltechniek in Staphorst in de visbranche, zijn wij van Nijmeijer actief. Wij adviseren u graag bij de aanschaf van de juiste koeltechnische installaties, zoals vriestunnels, koelcellen en ijsmachines. Daarnaast is het mogelijk een contract voor onderhoud aan uw koeltechnische installaties in Staphorst af te sluiten, zodat u te allen tijde verzekerd bent van het juiste onderhoud van uw apparatuur.

Koeltechnische installaties in Staphorst

Onze koeltechnische monteurs in Staphorst werken aan de meest uiteenlopende koeltechniek. Denk bijvoorbeeld aan:

  • koelcellen koelcellen
  • vriescellen vriescellen
  • koeling marktwagens koeling marktwagens
  • supermarktinrichtingen supermarktinrichtingen
  • koeltoonbanken koeltoonbanken
  • koel- en vrieskasten koel- en vrieskasten
  • medische koeling medische koeling
  • stekkerklare koelingen stekkerklare koelingen
  • industriële koudetechniek industriële koudetechniek
Met meer dan 30 jaar ervaring staan wij dan ook voor u klaar voor het ontwerp, de levering, de installatie en het onderhoud van deze koudetechniek in Staphorst. Uiteraard is voor het behoud, de veiligheid en de energieprestatie van de koeltechniek belangrijk dat de installaties goed onderhouden worden en dar ze aan alle wettelijke eisen blijven voldoen. Nijmeijer Koeltechniek is volledig gecertificeerd conform de F-gassenverordering en de richtlijnen en eisen van het PED. Daarnaast zijn wij EPBD en VCA gecertificeerd en Sterkin erkend en werken we volgens de NEBN regelgeving. Ook zijn wij aangesloten bij het NVKL, een garantie voor veilig en kwalitatief hoogstaand installatiewerk van een erkend installateur. Wanneer u de installatie of het onderhoud door onze monteurs laat doen, zit u dan ook altijd goed.

Deze bedrijven gingen u voor:

Contact opnemen met de installateur voor Staphorst

Voor al uw koeltechniek in Staphorst bent u bij Nijmeijer Koeltechniek aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar om koeltechnische oplossingen op maat te bedenken, maar kunnen ook het onderhoud aan bestaande koeltechnische installaties in Staphorst verzorgen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor klimaattechniek in Staphorst, airco plaatsen in Staphorst en elektrotechniek in Staphorst. Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.