Klimaattechniek in Zwolle

              Klimaat installatie in Zwolle

Klimaattechniek in Zwolle

Nijmeijer is er voor al uw klimaattechniek in Zwolle en ook voor de klimaat technische oplossingen in Zwolle kunt u bij ons terecht. Naast het ontwerpen, leveren en installatie van klimaattechniek, staan wij ook voor u klaar voor het onderhoud ervan. Of het nu om enkelvoudige airconditioningsystemen gaat of het betreft klimaatbeheersing van een grote schoolgemeenschap., wij helpen u graag verder in Zwolle, maar ook in de omliggende plaatsen, zoals Hattem, Wezep, Nieuwleusen en Kampen.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Klimaattechniek op de werkvloer

Met het juiste klimaat op de werkvloer functioneren u, uw werknemers, collega’s of uw leerlingen beter. Hierbij is temperatuur, luchtvochtigheid en ventilatie van belang. Met de juiste klimaatinstallatie is het mogelijk de kwaliteit van de lucht te verbeteren en te optimaliseren. Luchtbehandeling is dan ook een belangrijk onderdeel van klimaattechniek in Zwolle. Slechte kwaliteit van de lucht kan immers leiden tot gezondheidsklachten. Nijmeijer is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen kent de strenge eisen die aan klimaattechniek verbonden zijn. Voor het verbeteren van de klimaatbeheersing in Zwolle neemt u dan ook contact met ons op.


Airconditioning in Zwolle

Een belangrijk onderdeel van klimaattechniek is airconditioning. Airconditioning regelt meer dan alleen de temperatuur van de ruimte. Naast het koelen van de ruimte regelt airconditioning de luchtbeweging en de luchtvochtigheid. Wanneer u kiest voor klimaattechniek in Zwolle door Nijmeijer bent u zeker van een kwalitatief hoogwaardig systeem. Wij ontwerpen voor u klimaattechniek op maat en leveren of installeren deze naar wens. Uiteraard staan wij ok voor u klaar om het onderhoud te verzorgen. En heeft u storing aan het systeem? Dan kunt u 24/7 terecht bij onze storingsdienst.

Klimaattechniek in Zwolle: ook voor particulieren

Bij klimaattechniek denkt u al snel aan grote installaties bij grote bedrijven, kantoorgebouwen of schoolgemeenschappen. Het tegendeel is echter waar. Nijmeijer staat ook voor u klaar in Zwolle. Nijmeijer staat ook voor uw klimaattechniek in Zwolle klaar. Slaapt u het liefst in een koele slaapkamer of heeft u graag een heerlijk verkoelde kamer wanneer u thuis komt na een lange dag werken? Dan kunnen wij dat voor u regelen met airconditioning in Zwolle. Wij kunnen uw huis voorzien van een duurzame klimaat- en luchtbehandelingssysteem. De temperatuur, luchtvochtigheid, ventilatie en de tocht kunt u op deze manier reglenen. Maar ook staan wij voor u klaar voor:

 • verwarming verwarming
 • ventilatiesystemen ventilatiesystemen
 • luchtverdelging luchverdelging
 • klimaatbeheersing klimaatbeheersing
 • luchtbehandeling luchtbehandeling

Deze bedrijven gingen u voor:

Klimaattechniek en onderhoud

Wat goed is, moet goed blijven. Uiteraard wilt u ervoor zorgen dat uw klimaattechniek in Zwolle in goede conditie blijft. Onderhoud is daarbij van groot belang. Niet alleen staan wij voor u klaar voor het ontwerp en de installatie van klimaat technische installaties, tevens bieden wij periodiek onderhoud of onderhoud op afroep. Met meer dan 30 jaar ervaring is Nijmeijer een ervaren totaalinstallateur, waar u naast klimaattechniek in Zwolle ook terecht kunt voor koeltechniek in Zwolle en elektrotechniek in Zwolle. Doordat onze goed gekwalificeerde monteurs door middel van trainingen en scholing op de hoogte blijven van de huidige wetgeving, regelgeving en andere innovaties binnen de klimaattechniek, bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Meer informatie ontvangen over klimaattechniek in Zwolle? Neem dan contact met ons op.