Koeltechniek in Zwolle
Koeltechnische installaties in Zwolle

Koeltechniek in Zwolle

Op zoek naar een bedrijf dat koeltechniek in Zwolle voor u kan ontwerpen, leveren, installeren of onderhouden? Dan bent u bij Nijmeijer aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van koeltechniek en koeltechnische installaties helpen wij u graag verder. Wij zijn actief in Zwolle en omliggende plaatsen, zoals Hattem, Wezep, Dalfsen en Nieuwleusen, voor verschillende branches, van koelcel voor supermarkten tot vriesinstallaties voor ijssalons. Ook voor storingen aan uw koudetechniek in Zwolle kunt u bij ons terecht. Met onze 24/7 storingsdienst staan we snel paraat.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Koeltechniek in verschillende branches inzetbaar

Koeltechniek en koeltechnische installaties ziet u op veel verschillende plaatsen. Ook in Zwolle is koeltechniek onmisbaar. Een specifiek bewaarklimaat creëren is een specialistische klus, die u graag aan de professional overlaat. Voor koudetechniek in Zwolle neemt u daarom contact met ons op. Wij hebben de kennis en vaardigheden in huis om de koeltechnische installaties bij u in Zwolle te ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden. Ook wanneer er storing is, zit u met onze storingsdienst 24/7 goed. U ziet de koeltechniek in Zwolle terug in verschillende branches, onder andere:

 • horeca horeca
 • retail retail
 • zorg zorg
 • industrie industrie
 • handel handel
 • onderwijs onderwijs
 • recreatie recreatie
 • onderzoek onderzoek

Koeltechnische installaties in Zwolle

Wij ontwerpen, leveren en installeren diverse soorten koeltechniek in Zwolle. Zo bouwen we complete koelcellen of diepvrieskasten, maar ook medische koelingen of stekkerklare koelingen vallen onder onze expertise. Het ontwerp en de installatie van de koeltechnische installaties bij u in Zwolle gebeurt uiteraard conform de kwaliteitseisen en richtlijnen. Wij zijn aangesloten bij het NVKL (Nederlandse Vereniging voor ondernemingen op het gebied van Koudetechniek en Luchtbehandeling), wat betekent dat we voldoen aan alle vereiste wetgeving op het gebied van koudetechniek en klimaatbeheersing. Daarnaast beschikken NVKL-installateurs over gekwalificeerde monteurs met uitstekende vakkennis die werken volgens de veiligheidseisen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, regelgevingen en innovaties op het gebied van koudetechniek. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende koeltechnische installaties in Zwolle:

 • koel- en vriesinstallaties koel- en vriesinstallaties
 • koel- en vriescellen koel- en vriescellen
 • koeltoonbanken koeltoonbanken
 • supermarktinrichting supermarktinrichting
 • stekkerklare koelingen stekkerklare koelingen
 • snelvrieskasten snelvrieskasten
 • buffetkoelingen buffetkoelingen
 • marktwagenkoeling marktwagenkoeling
 • medische of laboratorium koelingen medische of laboratorium koelingen
Daarnaast leveren we ook koelinstallaties die koelen met behulp van CO2. Dit is een natuurlijk koudemiddel en is veiliger en milieuvriendelijker, vraagt minder energie en genereert meer warmte. Bovendien kan met de EIA overheidssubsidie voor natuurlijke koudemiddelen installaties deze investering worden gecompenseerd.

Deze bedrijven gingen u voor:

Nijmeijer Koeltechniek in Zwolle

Wanneer u kiest voor koeltechnische installaties in Zwolle van Nijmeijer Koeltechniek, bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige installaties. Bij ons heeft u de mogelijk om koeltechniek op maat te laten ontwerpen. Tevens kunnen wij het vakkundig voor u installeren en indien gewenst kunt u een onderhoudscontract afsluiten, zodat uw koeltechnische installaties altijd tijdig onderhouden worden. Daarnaast hebben wij een storingsdienst die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is voor het verhelpen van storingen. Uw koeling dient immers ten alle tijden door te gaan. Ook voor airco in Zwolle, klimaattechniek in Zwolle en elektrotechniek in Zwolle kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord.