Koeltechniek in Ommen
Koeltechnische installaties in Ommen

Koeltechniek in Ommen

Nijmeijer Koeltechniek staat voor je klaar voor het ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van koeltechniek in Ommen. Bij ons bent u verzekerd van een snelle service en wij staan snel paraat bij storingen door heel Nederland. Ook in Ommen kunt u rekenen op onze ervaren monteurs. Met meer dan 30 jaar ervaring helpen wij u graag verder met uw koeltechnische installaties. Vanaf het eerste ontwerp tot en met de realisatie verzorgen wij de koudetechniek in Ommen voor u. Uiteraard verzorgen wij tevens het onderhoud van de koeltechnische installaties.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Nijmeijer Koeltechniek bij verschillende branches inzetbaar

Wij verzorgen de koeltechniek voor verschillende branches en sectoren. Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat de koeltechniek bij u in Ommen voor zijn rekening kan nemen, bent u bij ons aan het juiste adres. U schakelt ons bijvoorbeeld in voor de koudetechniek in uw supermarkt of voor de koel- en vriescellen ten behoeve van de agf. Maar ook voor alle koeltechniek in Ommen voor datacenters, het onderwijs of de horeca zijn wij inzetbaar. Met Nijmeijer Koeltechniek bent u verzekerd van veilig en efficiënt koelen en vriezen met het beste resultaat. Overige branches en sectoren waar onze expertise van toepassing kan zijn:

  • kantoren kantoren
  • retail retail
  • grootkeukens grootkeukens
  • ambulante verkoop ambulante verkoop
  • industrie industrie
  • zorg zorg
  • laboratoria laboratoria
  • overheid overheid

Kwalitatieve koeltechniek in Ommen

Wanneer u kiest voor koeltechniek in Ommen van Nijmeijer, bent u verzekerd van kwaliteit. Wij zijn aangesloten bij het NVKL, de Nederlandse Vereniging voor Koudetechniek en Luchtbehandeling. Als NVKL-lid mogen wij ons dan ook specialist in klimaat- en koeltechniek noemen. Tevens staan wij als lid van deze brancheorganisatie voor kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit. Wij zijn op de hoogte van de meest actuele informatie in de sectoren koudetechniek en klimaatbeheersing en houden onze kennis op peil door middel van cursussen en trainingen. Daarnaast is Nijmeijer Koeltechniek volledig gecertificeerd conform de F-gassenverordening (vroeger STEK Erkenning) en de richtlijnen en eisen van het PED, die van toepassing zijn op onze koeltechnische installaties.

Deze bedrijven gingen u voor:

Meer weten?

Nijmeijer Koeltechniek staat bekend om haar hoogwaardige kwalitatieve koeltechnische installaties. U vindt ons door heel het land, ook in Ommen verzorgen wij het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van de koeltechniek. U kunt uiteraard ook bij ons terecht voor periodiek onderhoud aan uw koudetechniek in Ommen. Met een servicecontract heeft u de zekerheid dat uw installaties perfect onderhouden worden conform de huidige regels en eisen. Maar ook voor airco in Ommen, elektrotechniek in Ommen en klimaattechniek in Ommen, staan we voor u klaar. Persoonlijk contact is bij ons erg belangrijk. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Dan kunt u ons altijd telefonisch of per email bereiken.