Elektrotechniek in Ommen

Elektrotechniek in Ommen

Op het gebied van elektrotechniek is Nijmeijer Koeltechniek uw partner. Ook in Ommen staan wij voor u klaar. Voor zowel het ontwerp of de realisatie van elektrotechnische installaties in Ommen neemt u contact met ons op. Voor alle werkzaamheden rondom elektrotechniek en werktuigbouwkunde, het realiseren van industriële installaties, dataprojecten en het toepassen van meet- en regeltechniek bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze ervaring als elektrotechnisch installatiebedrijf, voor Ommen onder andere, ontwerpen wij een duidelijk en volledig uitgewerkt ontwerp en innovatieve installatie. Op zoek naar een totaalinstallateur voor uw elektrotechniek in Ommen of omgeving, zoals Nieuwleusen, Dedemsvaart, Raalte, Almelo of Vriezenveen: Nijmeijer Koeltechniek.

Elektrotechniek in ons dagelijks leven

Overal om ons heen ziet u elektrotechniek. Zo stelt u de verwarming in om op temperatuur te zijn wanneer u het bed uit stapt, drukt u het lichtknopje aan en zet u de computer aan. Al deze elektrotechniek bij u in Ommen ligt binnen de expertise van ons elektrotechnisch installatiebedrijf. Elektrotechniek zie je in de volgende elektronische installaties terug:

  • communicatiesystemen
  • verlichting en noodverlichting
  • krachtinstallaties
  • huisautomatisering of domotica
  • brandmeldsystemen
  • gebouwbeheersystemen
  • inbraakbeveiliging systemen
  • zwakstroominstallaties
  • noodstroomvoorzieningen

Bij ons kunt u terecht voor zowel het ontwerp, de realisatie, als het onderhoud van elektrotechniek in Ommen. Tevens kennen wij een 24/7 storingsdienst. Dat houdt in dat wij 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar zijn bij storingen.

Elektortechnisch installatiebedrijf in Ommen

Groot of klein project

Bij Nijmeijer Koelt kunt u voor al uw elektrotechniek in Ommen terecht. Voor zowel kleinschalige als grote projecten ontwerpen en realiseren wij elektrotechnische installaties. Onze elektromonteurs hebben vele jaren ervaring en onderhouden hun kennis door middel van bijscholing en cursussen. Dankzij hun praktijkervaring kunnen zij u uitstekend adviseren op het gebied van elektrotechniek. Met de huidige technologie zijn de eisen aan de elektrotechniek steeds hoger en dit nemen wij uiteraard mee in de verzorging van uw elektrotechnische installaties in Ommen. Duurzaamheid een belangrijk begrip in de elektrotechniek. Op het gebied van duurzaamheid bent u bij ons dan ook aan het juiste adres.

Nijmeijer voor elektrotechnische installaties in Ommen

Nijmeijer Elektrotechniek is Sterkin erkend en onze diensten en producten voldoen aan de eisen die gesteld zijn ten aanzien van de veiligheid en kwaliteit. Onze ervaren elektromonteurs in Ommen werken conform de gestelde normen en zijn op de hoogte van de ontwikkelingen en innovaties ten aanzien van elektrotechniek. Ons team staat 24/7 voor u klaar. Ook voor airco in Ommen, koeltechniek in Ommen en klimaattechniek in Ommen, kunt u bij ons terecht. Wenst u meer informatie te ontvangen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Wij staan u graag te woord

Offerte aanvragen  Storing melden