Nijmeijer koelt McDonald’s

Think globally, act locally. Een mooie term die bij ons, McDonald's, aansluit. Wij staan voor good times en verzorgen graag een lekkere maaltijd. Daarnaast zijn we een internationaal bedrijf, wat betekent dat we veel werken met grote partijen. Waar het kan pakken we de dingen het liefst lokaal aan. We moeten het hebben van de lokale economie en willen die op deze manier steunen. Zo kwamen wij, een aantal jaar geleden, in aanraking met Nijmeijer. Zij houden onze koelingen en vriezers koud en helpen daarnaast met het onderhoud van onze HVAC.

Het fijne aan Nijmeijer; ze staan altijd voor ons klaar. Bovendien heeft het bedrijf een nachtdienst waardoor ze ook ‘s avonds laat problemen oplossen. Je kan bellen wanneer je wilt. In de avonden is ons restaurant nog open, ook dan ontstaan er soms problemen. Zo hielden onze vriezers er op oudejaarsavond mee op. Een storingsmonteur heeft direct geholpen waardoor we allemaal op tijd naar huis konden.

Nijmeijer koelt McDonalds's

Nijmeijer maakt waar wat ze zeggen en de lijntjes zijn kort. Wij zitten inmiddels op first name basis met veel personeelsleden, die nu alle ins and outs van ons bedrijf kennen. Het personeel is daarnaast prettig in de omgang. Een dikke pluim voor het bedrijf dat wij zeker aanraden aan anderen.

Jolanda Peereboom - McDonalds