Laat jouw airco plaatsen in Beilen door Nijmeijer Koelt

Airco plaatsen in Beilen

Belemmeren de steeds hoger wordende temperaturen jou ook tijdens je dagelijkse bezigheden? In hitte werken vermindert de productiviteit in grote mate. Laat jouw nieuwe airco plaatsen in Beilen door Neijmeijer Koelt. Een airco laten plaatsen in Beilen gaat gemakkelijk en snel. Niet alleen zit je hierdoor tijdens de zomer in heerlijke temperaturen, in de winter helpt een airco ook met verwarmen. Zo werk en ontspan jij in een ruimte met een optimaal klimaat, aangepast naar jouw wensen.

Nijmeijer Koelt is met ruim 40 jaar ervaring jouw airco-specialist in Beilen en omstreken. Wij leveren enkel hoge kwaliteit producten en service, waarbij we je voorzien van deskundig advies en ondersteuning. Wij plaatsen vakkundig nieuwe airco in Beilen bij zowel particulieren als de zakelijke sector.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Het gehele jaar Airconditioning in Beilen

Het wordt steeds warmer en warmer in Nederland. We krijgen steeds meer te maken met hittegolven en daar zijn de Nederlandse gebouwen niet op voorbereid. Er is altijd gebouwd met de gedachte dat warmte moet worden vastgehouden, omdat het hier juist altijd wat kouder is. Airco laten plaatsen in Beilen is dus zeker geen overbodige luxe meer. De airco trekt energie uit de ruimte en laat deze los in de buitenlucht, waardoor de ruimte afkoelt. Dit betekent echter niet dat jouw nieuwe airconditioning in Beilen alleen gebruikt hoeft te worden tijdens de hete zomermaanden.

Airconditioning staat vooral bekend om de verkoeling die het levert in warme klimaten, maar de term betekent meer dan enkel verkoeling; het gaat om de stand van de lucht. Jouw airco in Beilen geeft jou de nodige frisse lucht wanneer het eigenlijk niet uit te houden is binnen én het houdt je warm in de winter. De airco’s van Nijmeijer Koelt hebben namelijk een reverse stand, waardoor het de ruimte juist opwarmt in plaats van afkoelt. Hiervoor hoeft de CV-ketel niet te worden aangesloten, waardoor het duurzamer verwarmt.

Meer dan alleen klimaatcontrole

Naast klimaatcontrole, draagt jouw airconditioning in Beilen ook bij aan de kwaliteit van de lucht in jouw ruimte. Airconditioning zuivert de luchtstroom die er doorheen loopt. In de luchtstroom zitten onder andere stof, pollen en schimmels. Ook haalt airconditioning nare geurtjes uit de lucht. De lucht die jouw airco uitblaast is dus zuiverder en helpt met de algehele luchtkwaliteit binnen de ruimte. Nog een voordeel van jouw airco in Beilen is dat je de luchtvochtigheid naar jouw voorkeur kunt aanpassen. Hierdoor voorkom je dat de lucht te droog wordt en zit je in een prettigere lucht.

Waarom kiezen voor airconditioning in Beilen?

Een airco plaatsen in Beilen lijkt nog een grote stap om te zetten, maar het is beter om hier nu in te investeren dan wanneer de problemen zich meer en meer opstapelen. Of het nu op je werk is of thuis, je bent productiever en voelt je energieker als het luchtklimaat prettig is. Je bent zowel meer gemotiveerd om hard aan de slag te gaan als gemakkelijker aan het ontspannen wanneer je in een goede temperatuur zit. Dit geldt dus voor de warme zomers én de koude winteravonden.

De voordelen op een rijtje:

  • De klassieke verkoeling De klassieke verkoeling: Zoals een echte airco in Beilen betaamt, verkoelt het jouw ruimtes op warme dagen
  • Heerlijke verwarming Heerlijke verwarming: Zonder cv-ketel lekker opwarmen in de winter met de reverse optie van jouw airco in Beilen
  • Een verademing Een verademing: Naast klimaatcontrole helpt jouw airco in Beilen ook met het filteren van de lucht in jouw ruimtes

Snelle en professionele installatie

Airco installeren in Beilen vraagt om de nodige expertise. In de ruimte waar de airco geplaatst wordt, komen binnenunits die zorgen voor het prettige luchtklimaat. Om te zorgen dat de airconditioning de viezigheid en warme lucht kan afgeven, wordt een buitenunit geplaatst. Als er ergens een slechte verbinding zit binnen de luchtstroom, dan zal jouw airconditioning niet werken. Jouw airco installeren in Beilen zit dus standaard in onze service.

Dankzij de jarenlange ervaring van Nijmeijer Koelt installeren we jouw airco snel. Afhankelijk van de opdracht, kan dit meestal binnen één werkdag afgerond zijn. Door onze specialisatie in koeltechniek weten we precies waar jouw airco in Beilen het beste geplaatst kan worden. Hierdoor is de airconditioning geen doorn in het oog, maar wordt het simpelweg onderdeel van het interieur. Dankzij onze professionele werknemers ben je verzekerd van snelle en kwalitatieve installatie.

Deze bedrijven gingen je voor:

De voordelen van airco installeren in Beilen

  • De beste kwaliteit airconditioners De beste kwaliteit airconditioners
  • Snelle en professionele installatie Snelle en professionele installatie
  • Altijd in jouw ideale klimaat zitten Altijd in jouw ideale klimaat zitten
  • 40 Jaar ervaring 40 Jaar ervaring
  • Verzekerd van deskundig advies Verzekerd van deskundig advies

In goede handen met Nijmeijer Koelt

Dankzij meer dan 40 jaar ervaring weten de installateurs van Nijmeijer Koelt alles over airconditioning installeren in Beilen. Wij plaatsen echter niet alleen airco in Beilen en helpen daarom graag met het plaatsen van airco in Drenthe en de rest van Noord-Nederland. De hoge kwaliteit airconditioning van Nijmeijer Koelt vind je terug binnen allerlei branches. Zo helpen wij in de zorg, industrie gebouwen, retail en woningen. Naast het installeren van airconditioning, onderhouden wij uw airco’s ook, zodat ze vele jaren meegaan.

Laat jouw airco plaatsen in Beilen

Heb je interesse in onze airconditioning in Beilen of ben je benieuwd wat Nijmeijer Koelt voor jou kan betekenen? Neem vooral contact met ons op, dan zal één van onze experts jou van het nodige professionele advies voorzien. Dankzij onze korte lijnen word jij snel geholpen en weet je altijd waar je aan toe bent. Onze installateurs staan voor je klaar.