Laat jouw airco in Klazienaveen plaatsen door Nijmeijer Koelt

Airco plaatsen in Klazienaveen

Lukt het maar niet om thuis tot rust te komen, omdat het altijd te warm of te koud is? Lig je ‘s zomers nachtenlang te draaien en te woelen van de hitte? Kies dan voor een airconditioning systeem van A-kwaliteit. Vakkundig geïnstalleerd door onze airco installateurs. Zo bepaalt u altijd de temperatuur in huis of op kantoor

Met ruim 40 jaar in koel- , klimaat- en elektrotechniek zijn wij dé expert voor installatie en onderhoud van van jouw airco. Wij zijn gevestigd in Hoogeveen en verzorgen professionele montage voor zowel particulieren als bedrijven. Wil jij een airco laten plaatsen in Klazienaveen? Zoek dan niet verder en neem vandaag nog contact op. WIj zijn jouw airco specialist.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Altijd een aangenaam klimaat

Het Nederlandse weer schommelt de laatste jaren flink. De ene week genieten we buiten van een warm zonnetje en 30 graden, de week erop regent het dat het giet en stijgt het kwik niet boven de 18 graden. Dit maakt het steeds lastiger om in huis of op het werk een aangenaam klimaat te creëren. Een klimaat waarin je optimaal presteert of juist volledig tot rust komt. Met een airco geniet je altijd van een aangename omgeving, zodat jij kunt doen wat je het liefste doet.

Wij bieden je:

  • Verkoelde lucht in de zomer Heerlijk verkoelende lucht in de zomer
  • Verwarmde lucht in de winter Verwarm de hele winter lang zonder hoge stookkosten
  • Gefilterde lucht Geniet elke dag van schone en gefilterde lucht

Niet alleen in huis geniet je van de vele voordelen van een airco. Ook binnen een bedrijfspand of kantoor is het belangrijk dat er lekker gewerkt kan worden. Wanneer het te warm of juist te koud is, heeft dit negatieve gevolgen voor de productiviteit van je werknemers. Met een airco op de werkvloer regelen jullie zelf de temperatuur en luchtvochtigheid. Zo kan iedereen weer met frisse energie aan de slag.

Of je nu kiest voor een airco in Klazienaveen, Emmen of ergens in Drenthe. Je wilt dat jouw airco op professionele wijze wordt gemonteerd. Kies daarom voor meer dan 40 jaar vakmanschap en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zorgen voor een vakkundige montage zonder overlast, zowel zakelijk als particulier.

Geniet het hele jaar van uw airco in Klazienaveen

Bij het horen van de woorden airco en airconditioning, denken we al snel alleen maar aan de zomer. Het klassieke beeld van een tropische vakantie met een luxe hotelkamer voorzien van airco komt dan al snel in ons op. Een professionele airco installatie is inderdaad een prachtige uitkomst voor iedereen die op een warme zomerdag de nodige verkoeling zoekt. Maar wist je dat je tegenwoordig veel meer kunt met een airco?

Met een A-kwaliteits airco kun je bij jou thuis of op je werk veel meer dan alleen voor verkoeling zorgen. Je regelt namelijk ook de luchtvochtigheid en luchtkwaliteit. Daarnaast zijn moderne airco-installaties voorzien van een warmtepomp, waardoor je het hele jaar door je huis of kantoor kunt verwarmen. Zo ben je elke dag verzekerd van schone, frisse lucht en een aangename temperatuur. Wie wil dat nou niet? Vraag vandaag nog een offerte aan en laat ons team jouw airco plaatsen in Klazienaveen.

Ervaar zelf de kwaliteit van 40 jaar vakmanschap

  • Complete installatie en onderhoud Complete installatie en onderhoud
  • A-merk kwaliteit airconditioning systemen A-merk kwaliteit airconditioning systemen
  • Minimale overlast tijdens installatie Minimale overlast tijdens installatie
  • Wij komen langs wanneer het jou uitkomt Wij komen langs wanneer het jou uitkomt
  • Voor zowel particulier als zakelijk Voor zowel particulier als zakelijk

Altijd schone lucht dankzij airconditioning

Met een airco haal je veel meer dan alleen verkoeling in huis. Een moderne airco regelt het complete klimaat van je woning, kantoor, restaurant of winkel. Het biedt verkoeling op warme dagen en verwarmt de ruimte wanneer het aan de frisse kant is. Daarnaast controleert en reinigt een airco de kwaliteit van de lucht. Een professioneel airconditioning systeem zuivert de luchtstroom die erdoorheen loopt en onttrekt onder andere stof, pollen en schimmels uit de lucht. Vervolgens wordt gefilterde, schone lucht terug de ruimte in geblazen. Zo ben je altijd verzekerd van een gezonde, schone luchtstroom, waar je maar wilt.

Deze bedrijven gingen je voor:

Vakkundige montage, zonder overlast

Wanneer je ervoor kiest om op kantoor of bij jou thuis in Klazienaveen een airco te laten installeren, dan wil je hier natuurlijk zo min mogelijk overlast van ervaren. Geen zorgen, dat begrijpen wij maar al te goed. Tijdens het maken van een afspraak houden we zoveel mogelijk rekening met welke dagen en tijden jou het beste uitkomen. Daarnaast ben je bij ons altijd verzekerd van een ervaren monteur die jouw nieuwe airco binnen een no time plaatst. Dit allemaal zonder overlast en rommel. Dat is wel zo prettig toch?

Airco kopen in Klazienaveen?

Altijd genieten van een aangename temperatuur in huis of op de werkvloer? Dat kan met een airco geïnstalleerd door ons. Wanneer je in Klazienaveen op zoek bent naar echte professionals met meer dan 40 jaar ervaring in koeltechniek dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren, monteren en onderhouden enkel en alleen A-kwaliteits airco’s. Zo bepaal jij voortaan zelf waar en wanneer je het een graadje warmer of kouder wilt hebben. Ervaar zelf de vele voordelen van een airco plaatsen in Klazienaveen en vraag vandaag nog een offerte aan.

Heb je vragen of wil je meer weten over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder!