Laat ons installatiebedrijf snel en secuur jouw nieuwe warmtepomp in Hardenberg voor je plaatsen.

Warmtepomp Hardenberg

Wil jij besparen op je gasrekening en tegelijkertijd ook iets goeds doen voor het milieu? Dan laat je jouw nieuwe warmtepomp in Hardenberg plaatsen door onze specialisten.

Met een warmtepomp zet je de volgende stap in besparen. Het opent de deuren naar een gasloos gebouw én je kunt subsidie ontvangen voor de aanschaf. Dat is niet alleen voordelig voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Wat zijn de voordelen van een warmtepomp?

Geld besparen is natuurlijk al een belangrijk voordeel, maar jouw warmtepomp laten plaatsen in Hardenberg komt met nóg meer voordelen:

  • verhoogd de waarde van je woning Het verhoogd de waarde van je woning
  • Vermindert gas verbruik Het vermindert of verwijdert zelfs compleet het verbruik van gas
  • milieuvriendelijke manier van verwarmen Het is een milieuvriendelijke manier van verwarmen

Naast het verwarmen van het pand en je tapwater, kan jouw warmtepomp ook gebruikt worden om ruimtes te verkoelen en ventileren. Zo zorg je voor een optimaal leefklimaat in elke ruimte.

Hoe werkt jouw nieuwe warmtepomp?

Warmtepompen zijn beter voor het milieu, omdat ze geen gebruik hoeven te maken van gas. Deze fossiele brandstof is niet hernieuwbaar en zorgt ook voor een hoge CO2-uitstoot. Maar hoe zorgt een warmtepomp er dan voor dat het water in je gebouw verwarmd wordt?

Jouw nieuwe warmtepomp in Hardenberg onttrekt warmte uit de buitenlucht en weet deze te gebruiken om het water in de pomp te verwarmen. Hiervoor heeft de pomp alleen elektriciteit nodig. Kook jij ook elektrisch? Dan heb je dus geen gasaansluiting meer nodig.

De warmte onttrekken uit de buitenlucht is niet schadelijk voor het milieu, waardoor je ecologische voetafdruk verkleint.

Jouw warmtepomp laten plaatsen in Hardenberg

Wil je graag een warmtepomp laten plaatsen in Hardenberg, maar twijfel je of dit wel handig is in jouw gebouw? Dan kun je de volgende punten controleren om te bepalen of het voordeel voor je oplevert:

  • Radiatoren en leidingen Radiatoren en leidingen: Als je relatief nieuwe radiatoren en leidingen hebt, werkt dit het beste samen met de pomp. Zijn ze al flink verouderd? Dan zou je ernaar kunnen kijken om ze te laten vervangen tijdens de installatie van je pomp.
  • Isolatie Isolatie: De isolatie van het gebouw is ook extreem belangrijk. Bij slechte isolatie zul je namelijk een hoop warmte verliezen, waardoor de warmtepomp meer vermogen nodig heeft om een degelijk resultaat te bereiken.
  • CV-ketel CV-ketel: Wil je een hybride warmtepomp? Dan is het ook verstandig om te kijken naar de staat van je CV-ketel. Heb je een HR-ketel dan kan deze bijvoorbeeld perfect laten samenwerken met de pomp, terwijl een flink verouderde CV-ketel hier niet geschikt voor is.

Kortom; hoe nieuwer, hoe hoger het rendement. Dat betekent echter niet dat het onmogelijk is om een warmtepomp te plaatsen in een ouder gebouw in Hardenberg. Over het algemeen zijn de meeste gebouwen van na 1990 geschikt voor het gebruik van een warmtepomp.

Een warmtepomp installeren in Hardenberg gaat natuurlijk het makkelijkst bij nieuwbouw, maar het is ook mogelijk om dit uit te voeren bij bestaande bouw. Hiervoor is geen hele verbouwing nodig. Onze experts weten er met zo min mogelijk overlast voor te zorgen dat jij zo snel mogelijk milieuvriendelijk en voordelig kunt verwarmen.

Deze bedrijven gingen u voor:

Een warmtepomp kopen in Hardenberg met een subsidie

Een warmtepomp kan een flinke investering zijn. Gelukkig is de overheid druk bezig met verduurzaming, waardoor ze het aanschaffen van een warmtepomp subsidiëren. Hierdoor kun je dus flink besparen door je warmtepomp te kopen in Hardenberg.

De hoogte van de subsidie is afhankelijk van het vermogen van de pomp die je laat plaatsen. Om ervoor te zorgen dat je de voordeligste warmtepomp zal kopen voor zowel je verbruik als de subsidie die je ontvangt, voorzien we je graag van deskundig advies. Dankzij onze jarenlange ervaring binnen de installatietechniek weten we precies wat je nodig hebt voor het beste leefklimaat in elke ruimte.

Extra besparingen voor ondernemers

Als ondernemer kun je naast de subsidie nog meer besparen als je kiest voor een warmtepomp voor jouw bedrijf in Hardenberg. Het ministerie van Economische Zaken probeert namelijk duurzaam ondernemen te stimuleren door gebruik te laten maken van de Energie Investerings Aftrek (EIA).

Wanneer jouw bedrijf gebruikmaakt van een warmtepomp, kun je niet alleen een deel van de aanschaf laten subsidiëren, maar ook een groot percentage van je investeringskosten aftrekken van je fiscale winst. Deze EIA mag nog boven op je gebruikelijke afschrijvingen. Dat maakt een warmtepomp plaatsen in Hardenberg een extra slimme keuze.

Welke soorten warmtepompen zijn er?

Je kunt door ons twee soorten warmtepompen laten plaatsen in Hardenberg. Dit zijn de full electric warmtepomp en de hybride warmtepomp. Hoewel ze beiden succesvol alle ruimtes kunnen verwarmen, hebben ze een andere manier om dit te doen.

  • Hybride warmtepompen Hybride: Wil je niet volledig onafhankelijk zijn van gas? Dan kun je kiezen voor een hybride systeem waarbij de pomp samenwerkt met je CV- of HR-ketel.
  • ull electric warmtepompen Full electric: Wil je juist een volledig elektrische warmtepomp? Dan kies je voor de full electric pomp. Als je ook nog eens elektrisch kookt, ontvang je geen gasrekening meer.

Beide opties zijn mogelijk voor zowel woningen als bedrijfspanden. Twijfel je welke warmtepomp je het beste kunt laten plaatsen in Hardenberg? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts helpen je graag verder met deskundig advies.

Snel genieten van jouw warmtepomp in Hardenberg

Ben jij er klaar voor om over te stappen op een gasloos gebouw? Laat onze installateurs dan bij je langskomen om jouw warmtepomp te installeren in Hardenberg. Wij komen graag bij je langs voor je warmtepomp in Overijssel. Onze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat alles soepel verloopt en zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Om ervoor te zorgen dat iedereen er warm bijzit, zijn we ook beschikbaar voor de installatie van je warmtepomp in Drenthe. Zo komen we bijvoorbeeld ook langs voor jouw warmtepomp in Hoogeveen of Assen.

Met 40 jaar ervaring als installatiebedrijf weten we precies wat jouw woning of gebouw nodig heeft. Daarom helpen wij je ook met duurzame opties om je gebouw te verkoelen. Zo installeren we bijvoorbeeld ook een kwalitatieve airco voor je. Dat kan tegelijk met de installatie van je warmtepomp in Hardenberg. Daarmee houd je alles gemakkelijk onder één dak.

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte kun je altijd contact met ons opnemen. We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.