Gebouwen

Nijmeijer koelt gebouwen

Nijmeijer Koeltechniek heeft inmiddels al ruim 40 jaar ervaring met het realiseren van een aangenaam en gezond werkklimaat in kantoren en gebouwen. Wij adviseren u graag over de beste keuzes binnen uw gebouw.

Koeling en verwarming van gebouwen

Nijmeijer Koeltechniek ontwerpt, levert en installeert maatwerk koeling, verwarming en ventilatie voor kantoren, bedrijfsruimtes en gebouwen. Zowel bij bestaande bouw als nieuwbouw projecten is onze expertise in koeltechniek van grote toegevoegde waarde. Airconditioning, ventilatie, ruimtekoeling, duurzame verwarming met behulp van lucht/lucht warmtepompen of lucht/water warmtepompen, warmteterugwinsystemen, alles is mogelijk.

Maatwerk luchtbehandeling en klimaatinstallaties voor kantoorgebouwen

Nijmeijer koelt gebouwen

Koeltechnische installaties van Nijmeijer Koeltechniek hebben een koelende, ventilerende en verwarmende werking en zijn toepasbaar in één of meerdere kantoren of verblijfsruimten. Er kan efficiënt tegelijk worden gekoeld, verwarmd, bevochtigd en ontvochtigd.

Luchtbehandelingsapparatuur is individueel regelbaar en bedienbaar. Wij kunnen uw kantoor vaak binnen één werkdag voorzien van een maatwerk airco installatie, zonder ingrijpende verbouwingen. Een professionele installatie van airconditioning met weinig overlast en minimale onderbreking van uw bedrijfsactiviteiten.

Warmteterugwinning voor bedrijfsruimtes met innovatief VRF systeem

Tegenwoordig wordt er in bestaande kantoorpanden gebruik gemaakt van het VRF systeem. Een systeem geschikt voor koelen, verwarmen en ventileren. Een centrale koeling, voor een aangenaam klimaat. De vrijgekomen restwarmte kan weer worden hergebruikt voor het verwarmen van een ruimte, met als resultaat een comfortabel werkklimaat én een laag energieverbruik. Door het hergebruik van de restwarmte die vrijkomt bij het koelen en verwarmen van uw kantoor of gebouw kunnen warm water en cv economisch worden verwarmd. We vertellen u graag meer over warmteterugwinning en de energiebesparing die dit oplevert.

Textiele airsocks voor kantoren

Voor een tochtvrije luchtverdeling in uw gebouw zijn airsocks dé oplossing. Deze zijn van textiel en leverbaar in vele kleuren, afmetingen en materialen.

Deze innovatieve manier van lucht verdelen is brandveilig, geluiddempend, anti-condenserend en heeft een antibacteriële werking. Een garantie voor een gelijkmatige en optimaal regelbare luchtverdeling om een aangenaam en klachtenvrij leefklimaat te creëren.

Nijmeijer Koeltechniek, verstand van EIA subsidie.

De EIA subsidie, Energie Investerings Aftrek wordt door het Ministerie van Economische Zaken gegeven, wij vertellen u hier graag meer over en adviseren u bij uw EIA aanvraag.

EPDB aircokeuring en Installatie Performance Scan

De medewerkers van Nijmeijer Koeltechniek zijn allemaal EPDB gediplomeerd en mogen daarom ook uw airco check uitvoeren. Wij voeren de verplichte 5 jaarlijkse aircokeuring uit, waar wij door middel van een Installatie Performance Scan kijken naar de onderlinge afstemming en regelingen van de apparatuur. Wellicht kunnen de energieprestaties worden verbeterd en kan er een energiebesparing worden gerealiseerd.

U ontvangt voor iedere installatie een adviesrapportage voor energie verbeterende maatregelen. Deze rapportage is verplicht bij iedere airco. Deze energiebesparende maatregelen zijn goed voor het milieu en leveren een aanzienlijke besparing op de energiekosten, tot wel 30%. Daarnaast heeft u minder kans op storingen en is er altijd een aangenaam werkklimaat.

Wij geven u graag aanvullende tips over optimaal koelen en verwarmen.

Servicedienst en bewaking van temperatuur 24 uur per dag, 7 dagen per week

Onze servicedienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en inzetbaar! Zij hebben, 7 dagen per week op ieder moment van de dag, toegang tot de systemen en kunnen veelal op afstand ingrijpen bij een eventuele storing.