Industrie

Nijmeijer koelt industrie

Wij van Nijmeijer, met meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen en installeren van koeltechnische installaties voor de industriële sector, zijn experts met verstand van zaken. Wij adviseren u graag, vanaf het eerste ontwerp van de installatie tot en met de realisatie en het onderhoud.

Nijmeijer koelt industrie

Proceskoeling op maat

Koeltechnische installaties zijn van groot belang tijdens diverse fabrieksprocessen in bijvoorbeeld verspaningstechniek, drukkerijen, koudwatersystemen, verpakkingsindustrie en biogasinstallaties. Het ontwerp, de installatie en het bijbehorende onderhoud vragen om een koeltechnisch installateur met verstand van proceskoeling en koeling tijdens het productieproces. Efficiënte koelsystemen verhogen het rendement tijdens de productie en de kwaliteit van de eindproducten.

Industriële koeling met hoog rendement

Wij van Nijmeijer hebben veel ervaring met het ontwerpen, installeren en onderhouden van koeltechnische installaties. Maatwerk, duurzaamheid en energiebesparing zijn van grote invloed op het ontwerp. Complexe en grote industriële proceskoelingen worden optimaal ingezet met een maximaal rendement van het bedrijfsresultaat. Efficiënte koeling tijdens het gehele productieproces.

Koeltechnische apparatuur van Nijmeijer Koeltechniek

Nijmeijer Koeltechniek heeft een groot assortiment koeltechnische apparatuur. Denk daarbij aan koeling met behulp van chillers, snelvriezers, ijsmachines, koelcellen en vriestunnels. Koeltechnische installaties voor de industriële sector worden altijd volledig op maat ontworpen en perfect passend bij het productieproces geïnstalleerd.

Servicedienst en bewaking van temperatuur 24 uur per dag, 7 dagen per week

In geval van storing of andere calamiteiten zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Wij beloven een optimale bewaking en snelle opvolging van uw storingsmelding, zodat de continuïteit van het productieproces gegarandeerd blijft. Wij hebben veel courante universele onderdelen op voorraad waardoor een storing veelal dezelfde dag wordt verholpen. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid netwerk van vaste leveranciers die dag en nacht onderdelen kunnen leveren zodat uw productieproces niet wordt onderbroken.