Elektrotechniek in Dedemsvaart

Elektrotechniek in Dedemsvaart

Voor het onderhoud aan elektrotechniek in Dedemsvaart bent u bij Nijmeijer aan het juiste adres. Tevens staan wij klaar voor het ontwerp en de realisatie ervan. Of het nu om kleine opdrachten gaat of grootschalige projecten, wij helpen u graag verder. En heeft u een storing aan één van uw elektrotechnische installaties in Dedemsvaart, dan staan wij 24/7 voor u klaar om de storing te verhelpen.

Offerte aanvragen 

Elektrotechnische installaties in Dedemsvaart

Elektrotechniek zien we dagelijks om ons heen. Thuis, waar u met één druk op de knop de rolluiken bedient uit uw luie stoel, maar ook bij een voetbalwedstrijd, waar de stand op het digitale scherm wordt weergegeven. Zowel in woningen als in bedrijven zijn machines, apparaten, computers en verlichting aangesloten op de stroomvoorziening. Voor de inrichting en aanleg van deze elektrische netwerken staan de monteurs en installateurs van Nijmeijer voor u klaar in Dedemsvaart. Daarbij komt dat wij maatwerk leveren. U kunt dan ook voor al uw elektrotechniek in Dedemsvaart bij ons terecht.

Verschillende soorten elektrotechnische oplossingen

Elektrotechnische toepassingen vindt u bij u thuis, maar ook bij bedrijven, zorginstellingen of industrieën. Om deze elektrotechniek in Dedemsvaart te realiseren blijven onze monteurs zich bijscholen door middel van cursussen en trainingen. Zo blijven zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties ten aanzien van de elektrotechniek en werken zij conform de kwaliteitseisen en normen. Nijmeijer is dan ook erkend door Sterkin en voldoet aan alle eisen ten aanzien van veiligheid en kwaliteit. Daarnaast werken wij conform de normen van NEN 3140 en NEN 1010. Bij elektrotechniek en elektrotechnische installaties in Dedemsvaart, kunt u bijvoorbeeld denken aan de volgende toepassingen:

  • inbraaksystemen
  • communicatiesystemen
  • brandmeldsystemen
  • (nood)verlichting
  • intercominstallatie
  • deurbel
  • noodstroomvoorzieningen

Maar ook gebouwbeheersystemen vallen onder de elektrotechniek. Dit systeem zorgt ervoor dat alle aanwezige installaties in een gebouw centraal aangestuurd kunnen worden. Domotica is een ander voorbeeld van een elektrotechnische installatie. Dit is een slim systeem dat elektronica onderling met elkaar verbindt in een elektronisch netwerk. Zodat je met één druk op de knop vanuit je luie stoel de gordijnen kan laten openen.

Elektrotechnisch installatiebedrijf in Dedemsvaart

Elektrotechniek en maatwerk

Nijmeijer levert elektrotechnische oplossing op maat. Dat betekent dat u zowel voor een kleinschalige opdracht, zoals het domoticasytseem bij u thuis, als voor grote projecten, zoals de aanleg, inrichting en het onderhoudsplan van een noodstroomvoorziening bij een zorginstelling, bij ons terecht kan. Wij staan dan ook klaar voor particulieren, maar ook voor bedrijven, industrieën, zorginstellingen en horecaondernemers. Bij het ontwerp van elektrotechniek in Dedemsvaart nemen wij altijd de huidige technologie en bouwwijzen in acht. Tevens voldoen wij aan de wettelijk gestelde eisen en zal ook uw elektrotechnische installatie in Dedemsvaart hieraan voldoen.

Contact opnemen met Nijmeijer

Ook uw elektrotechniek in Dedemsvaart laten onderhouden door een kwalitatief en betrouwbaar installatiebedrijf? Neem dan contact op met Nijmeijer. Nijmeijer is een totaalinstallateur, wat betekent dat u naast elektrotechniek ook voor airco in Dedemsvaart, koeltechniek in Dedemsvaart en klimaattechniek in Dedemsvaart terecht kunt. Tevens staat onze storingsdienst 24/7 voor u paraat. Daarnaast kunt u ook voor duurzame oplossingen bij ons terecht. We plaatsen bijvoorbeeld LED-verlichting, zonnepanelen of warmtepompen. Door middel van bijscholing en cursussen blijven we op de hoogte van alle innovaties op elektrotechnisch gebied en kunnen wij ook al uw duurzame vragen beantwoorden. Meer weten? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Offerte aanvragen  Storing melden