Koeltechniek in Dedemsvaart
Koeltechnische installaties in Dedemsvaart

Koeltechniek in Dedemsvaart

Een oplossing voor uw koeltechniek in Dedemsvaart nodig? Met Nijmeijer Koeltechniek neemt u een goed gecertificeerd installatiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de koudetechniek in dienst. Nijmeijer Koeltechniek staat al meer dan 30 jaar bekend om haar snelle service, goede bereikbaarheid en deskundigheid. Voor kwalitatieve koeltechnische oplossingen op maat bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor het ontwerp, de levering, de installatie en het onderhoud voor al uw koeltechniek in Dedemsvaart.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Koeltechnische installaties in Dedemsvaart

Van ontwerp en levering tot installatie en onderhoud staat Nijmeijer Koeltechniek voor u in Dedemsvaart klaar. Uiteraard werken wij volgens de kwaliteitseisen en richtlijnen. We zijn dan ook aangesloten bij het NVKL (Nederlandse Vereniging voor ondernemingen op het gebied van Koudetechniek en Luchtbehandeling) en mogen het exclusieve NVKL-kwaliteitslabel voeren. Wij voldoen hiermee aan de huidige wetgeving en eisen op het gebied van koudetechniek en mogen ons specialist in de koeltechniek noemen. Doordat wij op de hoogte zijn van de meest actuele informatie in de koeltechnische sector en onze kennis op peil houden door middel van trainingen en cursussen, kunnen wij u optimaal helpen met uw koeltechniek in Dedemsvaart. Naast het ontwerp, de levering, de installatie en het onderhoud bent u bij ons ook aan het juiste adres voor storingen. Met onze 24/7 storingsdienst zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar voor het verhelpen van storingen aan al uw koudetechniek in Dedemsvaart. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Koeltechniek voor verschillende branches

Koeltechniek is op veel plaatsen aanwezig. Zo vind je koeltechnische installaties in supermarkten, maar ook in horecagelegenheden is koudetechniek te vinden. Bent u op zoek naar een installatiebedrijf voor uw koeltechniek in Dedemsvaart? Dan bent u bij Nijmeijer Koeltechniek aan het juiste adres. Wij verzorgen het ontwerp, de installatie en het onderhoud aan de koudetechniek in Dedemsvaart in verschillende branches en sectoren:

Binnen deze branches verzorgen wij de meest uiteenlopende koeltechnische installaties in Dedemsvaart. Denk bijvoorbeeld aan koel- en vriescellen, koelingen voor marktwagens, stekkerklare koelingen, medische koelingen en koeltoonbanken. Ook leveren wij koelinstallaties die koelen met behulp van CO2. Dit natuurlijke koudemiddel is milieuvriendelijker en veiliger. Tevens verbruiken deze koelingen minder energie en generen zij meer warmte.

Deze bedrijven gingen u voor:

Vleesverwerking en koeltechnische oplossingen

Om de kwaliteit en houdbaarheid van vlees en vleeswaren te waarborgen, dienen de koeltechnische installaties in Dedemsvaart goed in orde te zijn. Nijmeijer Koeltechniek kan dit voor u waarborgen. Vanaf het eerste ontwerp tot en met de installatie zorgen wij ervoor dat het vlees en de vleeswaren optimaal gekoeld en ingevroren kunnen worden. En mocht er een storing zijn, dan staan wij 24/7 voor u klaar met onze storingsdienst. Wij adviseren u graag over de realisatie van de beste koel- en vriesruimte voor uw vleesproducten en staan voor u klaar voor alle koudetechniek in Dedemsvaart.

Optimale koeling voor AGF

Aardappels, groente en fruit (AGF) vragen om een goed gekoelde opslagruimte voor het kwaliteit behoud. De monteurs en installateurs van Nijmeijer zorgen voor de juiste kwalitatieve koeltechnische installaties in Dedemsvaart, zodat de koeling van het AGF optimaal blijft. Koelcellen, vriescellen, luchtbevochtigers en andere koeltechnische apparatuur worden dan ook professioneel en efficiënt geïnstalleerd door onze vakbekwame monteurs en installateurs. Onze gecertificeerde F-Gassen monteurs hebben tevens ruime ervaring met het installeren van koeltechnische installaties voor de optimale opslag van aardappels, groente en fruit. Met Nijmeijer Koeltechniek bent u dus verzekerd van een goede koeling.

Contact met het bedrijf voor koeltechniek in Dedemsvaart

In Dedemsvaart neemt u voor het ontwerp en de installatie van koeltechnische oplossingen contact op met Nijmeijer Koeltechniek. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij u helpen met al uw koeltechniek. Ook voor het onderhoud aan koudetechniek in Dedemsvaart bent u bij ons aan het juiste adres. Dat kan op afroep, maar een onderhoudscontract is ook een mogelijkheid. Uw koeltechniek voldoet dan te allen tijde aan de gestelde kwaliteitseisen. Ook voor airco in Dedemsvaart, klimaattechniek in Dedemsvaart en elektrotechniek in Dedemsvaart neemt u contact met ons op. Wij helpen u graag verder.