Elektrotechniek in Groningen

Elektrotechniek in Groningen

Elektrotechniek in Groningen zien we overal. Denk bijvoorbeeld aan de lamp die u inschakelt bij binnenkomst van uw woning of een machine in een grote industriehal die draait op een elektrisch netwerk. Voor zowel het ontwerp, de installatie als het onderhoud van elektrotechnische installaties in Groningen staat Nijmeijer Koeltechniek voor u klaar. Zo zijn wij inzetbaar voor werkzaamheden rondom elektrotechniek en werktuigbouwkunde, het realiseren van industriële installaties, dataprojecten en het toepassen van meet- en regeltechniek. Wij zijn al ruim 30 jaar werkzaam in deze branche en kunnen u dan ook uitstekend adviseren.

Offerte aanvragen 

Elektrotechniek, een ruim begrip

Elektrotechniek is een technisch vakgebied. Hieronder valt dan ook de bestudering, de toepassing van elektromagnetische velden en elektriciteit. Elektrotechniek komt u op vele plaatsen tegen. Zowel in woningen, als in bedrijven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan computers, inbraakalarm, besturing van machines en de toepassing van elektromagnetische velden en elektriciteit. Nijmeijer kan voor de elektrotechnische installaties in Groningen onder andere het volgende voor u betekenen:

  • domotica of huisautomatisering installeren
  • gebouwbeheersystemen ontwerpen en installeren waarmee alle installaties in een gebouw centraal aangestuurd kunnen worden
  • het ontwerpen en installeren van (nood)verlichting
  • noodstroomvoorzieningen aanleggen
  • communicatiesystemen ontwerpen en installeren
  • krachtinstallatie ontwerpen en installeren wanneer de elektrische aansluiting meer vermogen nodig heeft
  • inbraaksystemen of brandmelders installeren
Elektrotechnisch installatiebedrijf in Groningen

Maatwerk in de elektrotechniek

Voor zowel grootschalige als kleinschalige projecten rondom elektrotechniek in Groningen is Nijmeijer inzetbaar. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen zowel bedrijven als particulieren bij ons terecht. Wij zijn dan ook Sterkin erkend en werken conform NEN 1340 en NEN 1010. Dat betekent dat we voldoen aan alle eisen ten aanzien van veiligheid en kwaliteit. Om u volledig van dienst te kunnen zijn, worden onze medewerkers bijgeschoold, volgen zij trainingen en cursussen en zijn zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties rondom de elektrotechniek. Daarmee kunnen wij elektronisch maatwerk leveren.

Duurzaamheid

De opkomst van duurzame technologieën is overal te zien. Zeker in de bedrijvensector, maar ook bij particulieren wordt duurzame technologie steeds belangrijker. LED-verlichting, zonnepanelen en warmtepompen zijn enkele voorbeelden van deze duurzame technologieën. Door de komst van deze nieuwe duurzame technologieën wordt er veel meer gevraagd van uw elektrotechnische installatie in Groningen. De engineering, de realisatie en het onderhoud worden complexer en vragen om gedegen vakkennis. Bij ons kunt u terecht voor deze duurzame elektrotechniek. Wij geven u advies en informeren u naar de mogelijkheden en voordelen voor u als particulier of voor uw bedrijf.

Storing aan uw elektrotechniek in Groningen

Niets is vervelender dan een storing aan uw elektrotechniek in Groningen. Storingen kunnen leiden tot een verlies in omzet, maar een storing kan ook levensbedreigend zijn, denk bijvoorbeeld aan een storing in de elektrotechnische installaties van een ziekenhuis. Gelukkig is daar een noodstroomvoorziening aanwezig, maar het is wel van groot belang dat de storing zo snel mogelijk opgelost wordt. Bij Nijmeijer kennen we daarom een 24/7 Storingsdienst. U bent daarmee altijd verzekerd van een snelle service en optimaal onderhoud. Uw elektrotechniek in Groningen werkt op deze manier weer snel en optimaal.

Nijmeijer voor elektrotechniek in Groningen

Ons professionele team van installateurs staat voor de elektrotechniek in Groningen klaar. Wij zijn een totaalinstallateur en naast elektrotechniek in Groningen ook inzetbaar voor alle werkzaamheden rondom de koeltechniek in Groningen en klimaattechniek in Groningen en airco laten plaatsen in Groningen. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen  Storing melden