Klimaattechniek in Groningen
Klimaat installatie in Groningen

Klimaattechniek in Groningen

Op zoek naar een expert op het gebied van klimaattechniek in Groningen? Totaalinstallateur Nijmeijer Koeltechniek staat voor u klaar. Met meer dan 30 jaar ervaring in de klimaattechniek, helpen wij u graag met het ontwerp, de installatie en het onderhoud aan uw klimaattechnische installaties in Groningen. U kunt bij ons terecht voor maatwerk, maar ook airconditioningssystemen, luchtbehandelingsinstallaties en chillers kunnen wij verzorgen.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Airco’s in Groningen

Een onlosmakend onderdeel van klimaattechniek is airconditioning. Bent u op zoek naar een aircosysteem voor u thuis of voor de werkvloer? Dan bieden wij de airconditioning die bij uw situatie past. Al binnen één dag wordt u voorzien van een perfect afgestelde airconditioning in Groningen. Daarvoor zijn geen ingrijpende verbouwingen of grote constructieve aanpassingen nodig. Bent u op zoek naar maatwerk? Dan bieden wij u een split airconditioner, een multi-splitsysteem of het innovatieve VRF systeem.

Split aircosysteem

Wanneer er slechts één ruimte gekoeld dient te worden, bijvoorbeeld de slaapkamer op het zuiden of een kantoorruimte, biedt het Split airconditioningsysteem de oplossing. Deze klimaattechniek in Groningen wordt op één buitenunit aangesloten.

Multi-split systeem

Een andere klimaattechnische installatie in Groningen op het gebied van airco’s, is het Mult-spit systeem. Deze airconditioning wordt vaak gebruikt voor het koelen van meerdere ruimtes. Dit systeem kan individueel worden bediend en ingesteld en door het optimaal combineren van verschillende airco’s creëert u een ideaal klimaat in uw gehele woning of bedrijf.

VRF-systeem

Het perfecte werk- en woonklimaat creëren kan met het innovatieve VRF-systeem. Met deze klimaattechnische installatie in Groningen, kunt u zowel koelen, verwarmen en ventileren met een maximaal comfort en laag energieverbruik.

Onderhoud en keuringen airconditioning

Airconditioningssystemen dienen om de 5 jaar gekeurd te worden door een EPBD-gecertificeerd bedrijf. Dit geldt voor systemen op gebouwniveau met een totaal opgesteld koelvermogen van 12 kW of groter. Nijmeijer Koeltechniek is een EPBD-gecertificeerd bedrijf dat klaarstaat voor al uw klimaattechniek in Groningen. Ook voor het onderhoud of de keuring van uw airconditioningsysteem kunt u terecht bij Nijmeijer. Periodiek onderhoud aan de airco brengt vele voordelen met zich mee:

  • Verlenging van de levensduur van de airconditioning Verlenging van de levensduur van de airconditioning
  • Voorkomen van onnodige reparaties of complicatie Voorkomen van onnodige reparaties of complicatie
  • Airco’s worden schoongemaakt, wat zorgt voor minder energieverbruik Airco’s worden schoongemaakt, wat zorgt voor minder energieverbruik
  • Goed onderhoud voorkomt de schimmel- en bacteriëngroei in de airco en zorgt voor een schone en gezonde lucht uitstroom Goed onderhoud voorkomt de schimmel- en bacteriëngroei in de airco en zorgt voor een schone en gezonde lucht uitstroom

Wanneer u ons het onderhoud aan uw klimaattechniek in Groningen laat verzorgen, kunnen we direct de verplichte EPBD keuring meenemen. Dat is dan goed te combineren met het periodiek onderhoud.

Deze bedrijven gingen u voor:

Klimaattechniek voor particulieren en bedrijven

Klimaattechniek is meer dan alleen airconditioning. Het is een breed begrip dat vrijwel direct gelinkt wordt aan grote bedrijven en industrieën. Toch zijn er ook klimaattechnische installaties bij u thuis in Groningen. Uiteraard de airconditioningssystemen, maar ook het verwarmingssysteem. Daarnaast is klimaattechniek bij u op kantoor ook van groot belang. Een gezond werkklimaat zorgt voor een fitter gevoel en komt ook de productiviteit van de werknemers ten goede. Ook voor klimaattechniek op kantoor staan onze installateurs voor u klaar. Wij kunnen u dan ook uitstekend informeren op het gebied van:

  • ventilatie ventilatie
  • luchtbehandeling luchtbehandeling
  • verwarming verwarming
  • luchtverdeling luchtverdeling
  • klimaatbeheersing klimaatbeheersing
  • koeling koeling

Neem contact op voor klimaattechniek in Groningen

Al meer dan 30 jaar staan onze medewerkers klaar voor al uw klimaattechniek in Groningen. Airconditioning, luchtbehandelingsinstallaties en warmtepompen zijn slechts enkele voorbeelden van de klimaattechnische installaties die wij voor u ontwerpen, installeren of onderhouden. Nijmeijer Koeltechniek is een totaalinstallateur. Wij zijn dan ook inzetbaar voor koeltechniek in Groningen en elektrotechniek in Groningen. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.