Koeltechniek in Groningen
Koeltechnische installaties in Groningen

Koeltechniek in Groningen

Op zoek naar koeltechnische oplossingen? Of is uw koeltechniek in Groningen toe aan een onderhoudsbeurt? Dan staat Nijmeijer Koeltechniek voor u klaar. Met meer dan 30 jaar ervaring ontwerpen, leveren, installeren, onderhouden en repareren wij al uw koeltechnische installaties in Groningen. U kunt bij ons terecht voor een op maat gemaakte koeling voor de AGF, maar ook voor koeltechnische installaties bij productieprocessen bent u bij ons aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar staat Nijmeijer bekend om haar snelle service en deskundigheid. Daarnaast zijn wij uitstekend gecertificeerd. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw koeltechniek in Groningen.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Koeltechnische oplossingen voor Groningen

Koeltechniek is op veel plaatsen aanwezig. Of u nu door de supermarkt loopt, waar u een biefstuk uit de koeling haalt of u koopt een glas cola bij een café in Groningen. Al de koudetechniek in Groningen zorgt ervoor dat u die voorverpakte biefstuk en dat koel glas drinken kunt krijgen. Nijmeijer Koeltechniek is dan ook werkzaam in verschillende branches:

Koeltechniek in Groningen in grootkeukens

In Groningen is veel horeca gevestigd. Deze horeca maken veelal gebruik van koeltechnische installaties. In de horeca is de bewaking van de voedselhygiëne dan ook erg belangrijk. Professionele koel- en vriesapparatuur is dan ook onmisbaar. Nijmeijer Koeltechniek werkt volgens de wettelijke regelgeving en de eisen die worden gesteld aan de koudetechniek. Wij staan dan ook klaar voor uw koeltechniek in Groningen. Wij verzorgen het ontwerp, de installatie en het onderhoud van de benodigde koeltechnische installaties. Voor horeca en grootkeukens hebben we tevens de keuze uit een groot assortiment koeltechnische installaties en apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan koelkasten, koelcellen, vriescellen, wijnkoelkasten, kaaskoeling, buffetkoelingen, gekoelde werkbanken en koelvitrines. Uiteraard is het ook mogelijk uw koeltechniek op maat te laten maken door ons.


Koeltechnische installaties bij industrie en productieproces

Ook bij industrieën is koeltechniek van groot belang. Denk bijvoorbeeld aan drukkerijen, verpakkingsindustrieën, verspaningstechniek en koudwatersystemen. Efficiënte koelsystemen op maat verhogen het rendement tijdens de productie en de kwaliteit van de eindproducten. Voor uw koeltechniek in Groningen voor industrie en proceskoeling staan wij klaar. Wij hebben veel ervaring met het ontwerpen, installeren en onderhouden van koeltechnische installaties en zorgen voor met onze koeltechnische installaties voor een maximaal rendement van het bedrijfsresultaat.

Deze bedrijven gingen u voor:

Koudetechniek in Groningen

Nijmeijer Koeltechniek heeft veel ervaring op het gebied van koeltechniek en koeltechnische installaties. Ook in Groningen helpen we u graag verder met de koudetechniek. U kunt dan ook bij ons terecht voor het ontwerp, de installatie en het onderhoud. Om onze kwaliteit te waarborgen, zijn wij aangesloten bij het NVKL, de Nederlandse Vereniging voor ondernemingen op het gebied van Koudetechniek en Luchtbehandeling. Tevens zijn wij trots dat wij het exclusieve NVKL-keurmerk mogen dragen. We voldoen dan ook aan de huidige wetgeving en eisen op het gebied van koudetechniek en mogen ons tevens specialist in de koeltechniek noemen. Om onze kennis up to date te houden en op te hoogte te blijven van alle actuele ontwikkelingen rondom de koeltechniek, worden scholingen en trainingen bijgewoond. Dankzij de uitgebreide kennis kunnen wij u dan ook optimaal van dienst zijn rondom de koeltechniek in Groningen.

Nijmeijer Koeltechniek staat voor u klaar in Groningen

Nijmeijer Koeltechniek schakelt u in voor al uw koeltechnische oplossingen in Groningen. Of het nu een op maat gemaakte koelinstallatie betreft of een kant-en-klare diepvriescel voor een supermarkt. Tevens staan wij voor u klaar voor het onderhoud aan uw koeltechniek in Groningen. Dat kan op afroep, maar is ook mogelijk met een onderhoudscontract. Daarnaast kennen wij een 24/7 storingsdienst, zodat u altijd van een optimale serviceverlening gebruik kunt maken. Naast koeltechniek in Groningen, neemt u ook contact met ons op voor klimaattechniek in Groningen, airco plaatsen in Groningen en elektrotechniek in Groningen. Wij helpen u graag verder.