Klimaattechniek in Meppel
Klimaat installatie in Meppel

Klimaattechniek in Meppel

Klimaattechniek in Meppel laat u verzorgen door Nijmeijer. Met maatwerk op het gebied van airconditioning en klimaatbeheersing, bent u verzekerd van een gezond en aangenaam werkklimaat of woonklimaat. Niet alleen zijn uw werknemers productiever in een werkruimte met een goede klimaatbeheersing, ook is het een stuk gezonder voor u. Wij ontwerpen, leveren en installeren voor u een enkelvoudige airconditioning, maar ook voor complete luchtbehandelingsinstallaties staan wij voor u klaar in Meppel.

40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Airconditioning

Klimaattechniek omvat verschillende onderdelen. Airconditioning is daar één van. Wanneer u op zoek bent naar airconditioning in Meppel voor uw bedrijf, kantoor of woonruimte, kunt u terecht bij Nijmeijer Koeltechniek. Wij kunnen enkelvoudige airconditioningsystemen bij u installeren, maar zijn ook uw betrouwbare partner voor het ontwerp van een compleet airconditioningsysteem op maat. Daarnaast heeft u met klimaattechniek in Meppel van Nijmeijer altijd een professioneel airconditioningsysteem naar wens. Met onze airconditioning zorgt u voor een prettig en leefbaar klimaat op de werkvloer of bij u thuis.

Luchtbehandelingssystemen

Een ander onderdeel van klimaattechniek in Meppel, betreft de luchtbehandeling en ventilatie. Luchtkwaliteit is erg belangrijk. Een goed luchtbehandelingssysteem is daarom van belang, zeker in de horeca, waar in de keuken veel gekookt wordt. Door de kwaliteit van de lucht goed te houden, wordt er op de werkvloer productiever gewerkt en hebben minder werknemers last van hoofdpijn of een droge keel. Een ongezonde binnenlucht kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door onvoldoende ventilatie of een vervuild ventilatiesysteem. Door contact op te nemen met Nijmeijer kan dit verholpen worden. Met onze expertise ontwerpen en installeren wij een compleet luchtbehandelingssysteem voor u. Uw klimaattechniek in Meppel wordt weer optimaal en van uitstekende kwaliteit.

Klimaattechnische installaties in Meppel

Klimaattechniek in Meppel is een ruim begrip. Klimaatbeheersing staat hierbij centraal. Niet alleen bij bedrijven, de detailhandel, horeca of kantoren is klimaattechniek aanwezig. Ook bij u thuis kunt u aan klimaaattechnische installaties denken. Tegenwoordig is duurzaamheid een begrip dat iedereen aanspreekt. Wanneer u investeert in duurzame en energiezuinige oplossingen zijn daar dan ook vaak verschillende subsidies voor aanwezig. Nijmeijer kan u helpen met uw klimaattechniek. Zo staan wij bijvoorbeeld voor u klaar voor:

  • verwarming verwarming
  • klimaatbeheersing airconditioning of klimaatbeheersing
  • koeling koeling
  • ventilatie ventilatiesystemen
  • luchtverdeling luchtverdeling
  • luchtbehandeling luchtbehandeling

Naast het ontwerp, de levering en de installatie, staan wij ook voor u klaar met betrekking tot het onderhoud. Heeft uw klimaattechniek in Meppel onderhoud nodig? Neem dan contact met ons op. Uiteraard kunt u ons voor het onderhoud zelf inschakelen, maar het is ook mogelijk een servicecontract bij ons af te sluiten. In dat geval komen wij periodiek bij u langs voor het onderhoud aan uw klimaat technische installaties in Meppel. En heeft u een vervelende storing die zo snel mogelijk verholpen dient te worden? Dan maakt u gebruik van onze 24/7 storingsdienst. Onze monteurs komen bij u langs om de storing op te lossen.

Deze bedrijven gingen u voor:

Nijmeijer voor Klimaattechniek in Meppel

Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van klimaattechniek, is Nijmeijer een ervaren totaalinstallateur. Niet alleen voor klimaattechniek kunt u bij ons terecht, ook voor koeltechniek in Meppel en elektrotechniek in Meppel bent u bij ons aan het juiste adres. U bent dan verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Onze medewerkers zijn goed geschoold en blijven door trainingen en cursussen op de hoogte van de huidige regelgeving, wetgeving en andere veranderingen binnen de klimaattechniek. Meer informatie over klimaattechniek in Meppel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.