Koeltechniek in Meppel
Koeltechnische installaties in Meppel

Koeltechniek in Meppel

Op zoek naar een installateur voor het ontwerpen of installeren van koeltechniek in Meppel? Dan bent u bij Nijmeijer Koeltechniek aan het juiste adres. Wij verzorgen al meer dan 30 jaar het ontwerp, de installatie en het onderhoud van koeltechnische installaties voor Meppel en omgeving. Ook voor koeltechniek op maat zit u bij ons dus goed. Wij staan voor u klaar vanaf het eerste ontwerp tot de realisatie en met het bijbehorende onderhoudsplan.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Koeltechnische installaties in Meppel

Koudetechniek is overal om u heen. Of je nu een lekker koud glas drinken neemt op het terras in Meppel of een pakje boter koop bij de plaatselijke supermarkt. Koeltechnische installaties zijn overal aanwezig. Daarom kunt u ons ook in verschillende branches terug vinden. Wij verzorgen onder andere alles rondom koeltechniek in Meppel op de volgende plaatsen:

 • ziekenhuis ziekenhuis
 • supermarkten supermarkten
 • horeca horeca
 • ijssalon ijssalon
 • groente en fruit speciaalzaken groente en fruit speciaalzaken
 • vakantieparken vakantieparken

Voor het complete plaatje rondom koeltechniek en koeltechnische installaties, bent u bij ons aan het juiste adres. U geeft aan wat u van de koeltechniek verwacht en aan welke eisen deze dient te voldoen en wij gaan aan de slag met het ontwerp. Zo krijgt u dus een compleet op maat gemaakte koeltechnische installatie bij u in Meppel.

Onderhoud aan de koeltechniek

Niet allen zijn wij bekwaam in het ontwerpen en installeren van koeltechniek in Meppel. Ook voor het onderhoud aan koeltechnische installaties kunt u bij ons terecht. Met meer dan 30 jaar ervaring, zijn wij een installatiebedrijf met verstand van zaken. Met een servicecontract bent u dan ook verzekerd van goed onderhoud van de koeltechniek bij u in het bedrijf of de winkel. Onze servicecontracten geven de zekerheid dat alle installaties conform regelgeving en certificeringseisen onderhouden worden. Nijmeijer Koeltechniek is dan ook volledig gecertificeerd conform de F-gassenverordening en de richtlijnen en eisen van het PED. Wij zijn EPDB en VCA gecertificeerd en Sterkin erkend en werken volgens geldende NEN regelgeving. Wij zijn aangesloten bij het NVKL, wat een garantie geeft voor veilig en kwalitatief hoogstaand installatiewerk van een erkend installateur. Voor al uw koudetechniek in Meppel, zit u bij ons dus goed.

Voorbeelden van koeltechniek in Meppel

Ook voor al het koeltechniek in Meppel staan wij klaar en paraat. Denk bijvoorbeeld aan:

 • marktwagenkoeling marktwagenkoeling
 • koelcellen koelcellen
 • vriescellen vriescellen
 • koeltoonbanken koeltoonbanken
 • supermarktinrichting supermarktinrichting
 • koudwatersystemen en chillers koudwatersystemen en chillers
 • horeca koelingen horeca koelingen
 • medische laboratorium vriezers en koelers medische laboratorium vriezers en koelers
 • stekkerklare koelingen stekkerklare koelingen
Mocht u vragen hebben of willen weten wat Nijmeijer Koeltechniek voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Deze bedrijven gingen u voor:

Kwalitatieve koeltechniek in Meppel door Nijmeijer

Doordat wij aangesloten zijn bij NVKL, de Nederlandse Vereniging voor Koudetechniek en Luchtbehandeling, bent u bij ons verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Onze medewerkers zijn goed geschoold en volgen trainingen en bijscholingen om op de hoogte te blijven van de dagelijkse regel- en wetgeving. Ook voor koeltechniek in Meppel neemt u daarom contact met ons op. Naast koudetechniek in Meppel, staan wij ook voor u klaar rondom klimaattechniek in Meppel, elektrotechniek in Meppel en Airco laten plaatsen in Meppel. En met onze 24/7 storingsdienst zijn wij altijd bereikbaar voor het verhelpen van storingen.