Elektrotechniek in Meppel

Elektrotechniek in Meppel

Voor het ontwerp of de realisatie van elektrotechnische installaties in Meppel kunt u terecht bij Nijmeijer. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u verder helpen met al uw elektrotechniek in Meppel en de wijde omgeving daarvan. Zowel op het gebied van elektrotechniek en werktuigbouwkunde, de realisatie van industriële installaties, dataprojecten en het toepassen van regel- en meettechniek staan wij voor u klaar. Daarnaast zijn wij een totaalinstallateur, wat betekent dat u ook bij ons terecht kunt voor koeltechniek in Meppel, klimaattechniek in Meppel en een airco laten plaatsen in Meppel.

Elektrotechniek en maatwerk

Of het nu om een groot project gaat of het betreft een kleine opdracht, wij ontwerpen, leveren en realiseren een elektrotechnische installatie in Meppel op maat voor u. Elektrotechniek bestaat uit veel onderdelen. Bij u thuis in Meppel is waarschijnlijk wel wat elektrotechniek terug te vinden, denk bijvoorbeeld aan het domotica systeem, waarmee u de rolluiken bedient. Of de inbraakbeveiliging in de vorm van een alarmsysteem. Maar ook rookmelders ter preventie van brand, behoren tot de elektrotechniek. Deze kleinschalige projecten zie je in meer grotere mate terug bij bedrijven. Zo zijn er zorginstellingen die een back-up systeem nodig hebben wanneer de stroomvoorziening wegvalt. Maar ook de noodverlichting in kantoorgebouwen of grote schoolgebouwen betreft elektrotechniek in Meppel dat op maat verzorgd wordt door Nijmeijer.

Elektrotechnische installaties in Meppel

Iedere dag maakt u gebruik van elektrotechniek in Meppel. U zet het inbraakalarm af, haalt met één druk op de knop de rolluiken omhoog of u drukt het lichtknopje aan. Als we het hebben over elektrotechniek in Meppel, hebben we het dan ook over de bestudering en de toepassing van elektromagnetische velden en elektriciteit. Elektrotechnische installaties vinden we dan ook vrijwel overal om ons heen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • verlichting en noodverlichting
  • domotica of huisautomatisering
  • gebouwbeheersystemen en regeltechniek
  • zwakstroominstallaties
  • noodstroomvoorzieningen
  • krachtinstallaties
  • brandmeld- en inbraaksystemen
  • communicatiesystemen
Elektrotechnisch installatiebedrijf in Meppel

Nijmeijer Elektrotechniek

Wanneer u uw elektrotechniek in Meppel laat verzorgen door Nijmeijer, bent u verzekerd van kwaliteit. Wij voldoen aan alle eisen ten aanzien van veiligheid en kwaliteit, werken conform de normen van NEN 3140 en NEN 1010 en zijn erkend door Sterkin. Daarnaast zijn onze medewerkers goed geschoold en zijn ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de regel- en wetgeving rondom elektrotechniek. Daarnaast kunt u ook voor duurzame oplossingen in Meppel bij ons terecht. We plaatsen bhijvoorbeeld LED-verlichting, zonnepanelen of warmtepompen. Door bijscholing en curssussen blijven we op de hoogte van alle innovaties op elektrotechnisch gebied en kunnen wij ook al uw duurzame vragen beantwoorden. Meer weten? Neem contact met ons op.

Offerte aanvragen  Storing melden